Quantcast

Prezidentė paskyrė naujus valstybės kontrolieriaus pavaduotojus

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė paskyrė naujus valstybės kontrolieriaus pavaduotojus, jais tapo Živilė Simonaitytė, Audrius Misevičius ir Mindaugas Macijauskas.

Taip pat pasibaigus kadencijai atleisti ligšioliniai valstybės kontrolieriaus Arūno Dulkio pavaduotojai Nijolė Mickuvienė, Arūnas Keraminas ir Daiva Bakutienė.

Naujoji pavaduotoja Ž. Simonaitytė yra socialinių mokslų daktarė, Valstybės kontrolėje dirba nuo 2008 metų. Ji šiuo metu yra Valdymo audito departamento direktorė.

Socialinių mokslų daktaras A. Misevičius nuo 2017 metų ėjo Valstybės kontrolės vyriausiojo konsultanto pareigas, jis ilgus metus dirbo Lietuvos banko valdyboje, buvo jos pirmininko pavaduotoju, taip pat patarinėjo buvusiam premjerui Algirdui Butkevičiui.

M. Macijauskas yra viešojo valdymo magistras, Valstybės kontrolėje dirba nuo 2002 metų, šiuo metu yra Audito plėtros departamento direktorius.

Prezidentė prisiekusiems naujiesiems valstybės kontrolieriaus pavaduotojams palinkėjo stiprinti institucijos ekspertinius gebėjimus, jos nepriklausomumą ir objektyvumą.

Valstybės kontrolieriaus pavaduotojus į pareigas penkerių metų kadencijai skiria prezidentas valstybės kontrolieriaus teikimu. Jie gali būti skiriami ne daugiau kaip du kartus iš eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Save gerbiantis visuomenės informavimo specialistas tokios nuotraukos tikrai netalpintų, arba žmogus nemokša, arba cinikas

naudos

naudos portretas
kaip visada.T.y.nulis

Stai ir teisybes ieskotojai.

Stai ir teisybes ieskotojai. portretas
Kur dingo rasliava kaltinusia Prezidente ,kad Kuri nupiko kuris balsavo pries Lietuva.O perskaiciau Sakalienes rasini.Ji dirbo ir anksciau dalyvavo tyrime del kalinimo Amerikos kalinio.Ji raso,kad kalinys Lietuvoj kalejo.Ir Lietuvos valdininkai neteike informacijos ir daugelis melavo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių