Quantcast

D. Grybauskaitė: Lietuva svarsto galimybę sustiprinti karinę paramą Ukrainai

Grįžti į straipsnį

vytas

vytas portretas
Teisingai darote prezidente.Kuo daugiau ginklu ukrainieciams,kad rusiskus nacistus naikintu.Ta banditu-balalaikininku tauta,jau taip visiems ikyrejo,kad reikia ja nusluoti nuo zemes pavirsiaus.Slava Ukraine.

Anonimas

Anonimas portretas
gal vaziuoja susitartyi Lietuva prijungti prie Ukrainos

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
atrodo Ukrainos gastarbaitierių padaugėjo?... ką tai galėtų reikšti?... tai yra mūsų parama Ukrainai?... ar Ukrainos - mums?...

gerai

gerai portretas
Būtinai padėkime daugiau Ukrainai. Apsaugokime ją nuo smirdžių. Apmėtykime jų ambasadą supuvusiais kiaušiniais, kai tą patį siūlė rusofašistai tą daryti Kijeve ...

Rusus kankina nepilnavertiškumo kompleksas

Rusus kankina nepilnavertiškumo kompleksas portretas
300 metų jų motinas tratino mongolai-totoriai (iš čia jų keiksmažodžiai). Norėdami nors šiek tiek atgauti savigarbą, rusai tapo agresyvūs, žiaurūs, kerštingi, karingi ir negailestingi. Tą jau suprato neurosifilitikas Leninas su savo bolševikais, paskelbęs juos “hegemonais”, turinčais teisę nukariauti ir valdyti pasaulį. Jais lengva manipuliuoti. Ką dabar ir daro mafijos bosas Neužauga Putinas su savo nusikaltėlių klika. Akiplėšiškas melas, įžūlūs kaltinimai ir akivaizdus šmeižtas – jų pagrindiniai argumentai. Tą patvirtina ir besikoliuojančių, besikeikiančių rusų kolonistų komentarai.

šulcas

šulcas portretas
ko norėt iš senmergės ir dar mums kitą perša

zosia

zosia portretas
medu neuzmirs nuvezti I UA

...

... portretas
Žvelkim plačiau - o KAS pas mus daros, kokia suglebus ranka mumis manipuliuoja?.. Šalis skursta, į emigracijas BĖGA, Šalis tuštėja, o 'mes' vietoj pasirūpinimo DAR čia likusiais dar labiau skurdinam, pinigus ne jiems, ne pensininkams, ne mokytojams, o užsienio karinei pramonei skiriam, ir ne demografija rūpinamės, o savo ŠAUNIĄSIAS merginas į kariuomenę kišam... durnelius susiradę juos prieš Rusiją sukiršinam, paskui SAVO kariuomenę ("savanorius") į ten siunčiam. Taip Lietuva vis skurdėja ir tuštėja - KAS čia dar nuo Vytauto Didžiojo laikų mums prūsų likimą žada, kas NORI 'į pažadėtą žemę' persikelt, pasisavint ne tik teritoriją, bet ir mūsų Tautos vardą?..

pirmyn

pirmyn portretas
Amerikonai pabego is Ukrainos ir nutrauke pagalba tai dabar ponia Grybauskaite vietoj Amerikonu teiks DIDZIULE KARINE pagalba Ukrainai Putinas labai isgasdintas

aaa

aaa portretas
Nu bet sėstų ant savosios ir žiūrėtų savo reikalų. JEI UKRAI PRAŠO,, TAI SAVO LIAUDIS NEPRITARIA. Te pagalvoja į kokį pavojų savo šalį kiša.

Anonimas

Anonimas portretas
KGBistai = zmogedrom magnolijom ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos vadove gal geriau valdove, KGBiste gal ir gali susitarti su KGBistu jug jie draugai tai sekmes.

Ukrainos patrijotai

Ukrainos patrijotai portretas
Kodel nesikisa visa vakru Europa.Taip as ne uz Rusu atejima,bet tenai nesuprasi ir girtas kas darosi.Laivai be veliavu,kaip piratu.Kas ka puola neaisku.Geriau ziureti tvarka Lietuvoj,o ne velnias zino kur.Nuo tokio [vadovavimo] ttecdalis Lietuvos issilakste.

Būtina žinoti ir palaikyti

Būtina žinoti ir palaikyti portretas
Palaikantiems Rusijos politiką ir smerkiantiems Lietuvos pagalbą Ukrainai,galėtumėt pažiūrėti ir lietuviškas Televizijos programas.Štai vakar laidoje NACIONALINĖ EKSPEDICIJA verčia kiekvieną kraupiai pasijusti pamačius Rusijos invazijos pasekmes tai šaliai.Todėl nereikia stebėtis,kad tiek daug jaunų žmonių padėjo galvas už savo Tėvynės išvadavimą nuo laukinių orgijos.O juk ne kitaip jie elgiasi įsiveržę į kiekvieną svetimą teritoriją.

Anima

Anima portretas
Tie,kurie prieš pagalbą Ukrainai,tai tie patys,kurie ir prieš Lietuvos nepriklausomybę.Apsimeta,nesuvokiantys,kas vyksta Ukrainoje,Gruzijoje,Padniepriestėje ir visur kitur,kur lenda plaukuota Kremliaus letena.Atvirkščiai,laukia,nesulaukia,kol ta letena pasieks ir Lietuvą.Todėl ir turime padėti Ukrainai,nes jos laisvė-ir mūsų Laisvė.

Gryba

Gryba portretas
Aš esu Maskvos agente Lietuvoje ir viska darau Rusijos naudai.

vvv fon l

vvv fon l portretas
Visai nukvako.Ukraina oficialiai paskelbe kara su Rusija.Kas pades Ukrainai,tas ofcialiai kariauja pries Rusija.Gausim bombikiu [ne]gerb.perzidente.Ar tu bent supranti,kad Lietuva statai ant parako backos.Ar atsakysi uz savo veksmus.PAGALVOK.

ant savos tautos nusispjaut

ant savos tautos nusispjaut portretas
ant savo šalies nusispjaut. Tokie valdantieji LIETUVOJE nepageidaujami ir lai jiems Dievas atlygins už jų darbus.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
MAGNOLIJA,LENDZBERGINIŲ KLIKA,KAROBLIS IR KITI GALI IŠ SAVO KIŠENĖS REMTI BANDERAS.NE TAM JUS RINKOME,KAD LIETUVOS ŽMONIŲ PINIGAIS KIRŠINTUMĖT NESANTAIKA.NEUŽMIRŠOM,KADA MAGNOLIJA PASAKĖ,KOL LIETUVA PIRMININKAUS ES,UKRAINA Į EUROSOJŪZA PATRAUKS.IR PRASIDĖJO UKRAINOJE LIETUVIŲ LIPIMAS ANT BAČKŲ,KAD TIK SUKIRŠINTI TAUTĄ.GAVOSI,TIK UKRAINIEČIAI DABAR BADAUJA,ŠALA.

darius

darius portretas
ka cia nusisnekat kaimynui reikia pagalbos reikia padet net paskutines kelnes atiduot bus kas bus nes kitaip greit sibiriukas nusimato tautieciam kas zino nenori pakartot ir nelinki net priesui

Čia ir svarstyti nėra ko

Čia ir svarstyti nėra ko  portretas
Kovojančią už savo laisvę prieš sužvėrėjusius Putino banditus Ukrainą reikia ne tik palaikyti, bet ir visomis išgalėmis padėti. Tai – pilietinė pareiga.

Nu jo

Nu jo portretas
Sustiprinti karinę paramą Ukrainai lengviau, negu paleisti pamišėlių seimą, kuris spjaudo į Lietuvos Konstituciją atsikrenkšdamas...

Zeta

Zeta portretas
Kiša Lietuvą į ugnį

ALGIS

ALGIS portretas
IŠGAMOS , MUS SMAUGIA , O KITIEMS UŽ DYKĄ DALINA TAI IR KARINĮ BIUDŽETĄ PAVADINKIT ''LIETUVOS -UKRAINOS''

Čiubaka

Čiubaka portretas
Milijardą kariuomenei išmeta, tai ko nepadėt? Gali ir šaukštais siųsti

taip

taip portretas
putinas nurode,kaip ir nedalyvaut kaiminu vslstybiu atkurimo jubiliejuose,nuolankus tarnavas seimininkui,baisu essm biedni o haholam pades.

Jurijus

Jurijus portretas
Vatai ir budliams emigracijoje neleisti komentuoti>Jiems reikia pirma pasigydyti

Kazimyras

Kazimyras portretas
Kas jai dave teise kistis i karinius kitu valstybiu konfliktus.Truksta pinigu mokytoju atliginimams,gyditojams.Tai pinigu drapstymas neziurint savo valstybes reikalu ir dar isiveliant i karinius ponfliktus.Deve brangus ir taip zmones bega is Lietuvos dabar dar ta Ukraina nes ta pagalba gali atnesti liudnus padarinius.

Memel

Memel portretas
D.G_lietuvos_lerva

babule

babule portretas
o kas pades lietuveles pencininkams.

Anonimas

Anonimas portretas
del karjeros galima ir paremt ,nesvarbu kainos kyla LT.baisu ziuret red .gal zmones i gatves iseis ........kur jus

pikts

pikts portretas
Kokia dar parama? Tegul Ukrainos oligarchai, sedintys valdzioje ir vartantys milijardus pakrato savo kisenes. Mes, ubagai remsime milijonierius. Tai, su varnalizdziu ant galvos, visai smegenys isskydo.

Thom

Thom portretas
Ukraina turėjo III pasaulyje branduolinį arsenalą, jį sunaikino, už tai tokios šalys kaip JAV, Didžioji Britanija ir Rusija turėjo ginti Ukrainą. Na ką, ginklą sunaikino, o anglai tyli, jav irgi praktiškai, rusai puola :D

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos pensininkų dėmesiui: "D. Grybauskaitė: Lietuva svarsto galimybę sustiprinti karinę paramą Ukrainai." Ar verta? Jūs tikrai norite, kad didžiulės Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos dalys taptų ukrainiečių zonomis [1], į kurias mūsų jėgos struktūros bijotų įeiti? "Ukraina turi tik gilų supratimą apie amžius trunkantį valdymą, vykdomą išorės jėgų, tarp jų ir Lenkijos, Austrijos ir Rusijos, kurios paliko Ukrainos žmones iš esmės kritiškus valdžios atžvilgiu. "Kas yra Ukrainos nacionalinė idėja? Tai yra pasipriešinimas valdžios institucijoms ", - sakė buvęs Janukovičiaus patarėjas Taras Chornovilas.

Kęstas

Kęstas portretas
Ukrainos skausminga istorija, kaip įtvirtinta prigimtis, paliko ją blogai pasiruošusia, kad pažaboti netinkamus įpročius, prieštaraujančius taisyklėmis pagrįstoje, skandalų vengiančioje, tvarkoje Europos Sąjungoje, prie kurios Ukraina siekia prisijungti. "Ukrainos bandymai išlikti demokratiška, kuriant tautą, dažnai yra negrabūs, o Ukrainos oligarchai yra galingi ir, atsižvelgiant į tai, kad valstybinė kontrolė per žiniasklaidą ir oligarchinę konkurenciją yra neveiksminga, posovietinė korupcija klesti atvirai", - sakė Sergejus Plokijas, Harvardo profesorius ir Ukrainos istorijos autorius. Ukraina yra šalis, kurioje viskas įmanoma, jei turite pinigų." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

...

... portretas
Svarsto galimybę?.. - tai kad čia viskas PLANUOTAI, dar vasarą pasižadėjom išlaidas kariniams reikalams padidinti iki 2,5%, kažkokių mums nereikalingų haubicų pripirkom, o ir ta Rusijos 'agresija' - kažkaip 'LABAI laiku', prieš pat tavo kelionę į Kijevą... tas haubicas jiems ant auksinio padėkliuko įteiksi?

PENSININKE

PENSININKE portretas
PORSENKA DURNIU IJUNGES IR REIKALAUJA NEZINIA KO MAN ATRODO KAD JIS LABAI GUDRIAI VEIKIA OMUSU PONIA LABAI STENGIASI ITIKTI O SAVI ZMONES NESVARBU

rašyta

rašyta portretas
Jau rašyta ir minėta daug kartų, bet TIEMS bukiems ar dar bukesniems niekaip nedašunta KODĖL JŲ PASAULIS TAIP NEKENČIA. nemastantiems pasmirdusiems melagiams murziams pasakysiu eilinį kartą, kad jų nekenčia pasaulis už melą, terorizmą, kišimąsi į nepriklausomų šalių vidaus reikalus, falšyvumą ir...dvoką...

kaunietis

kaunietis portretas
Labai gaila , kad prezidentinė kadencija Lietuvoje gali būti tik du kartus...Rinktumėme šią dar ne sykį už jos rūpestį šalimi, už jos pagalbą prieš murzių ir melagių šalį , kuri terorizuoja mažąsias savo kaimynes. Galima būtų ginklus pirkti savo vardu už Ukrainos pinigus [ jie finansuotų ] , o po to perduoti, nes jiems ne visi parduoda. TIE šakalai pasmirdę , prieis savo liepto galą, kai visos , aplink ją , terorizuojamos šalys , išstojusios iš jos globos, žymiai greičiau, kaip ir mes, pasieks ekonominį gerbūvį ir galės duoti atkirtį į tokias provokacijas , kaip ši ....

jus twartiniai

jus twartiniai portretas
pagywenkit ubagisteje,ir skurde ,nes reik padet xoxolams ginkluote, na dar azuoliuku pasodinsim...

Vaje,vaje

Vaje,vaje portretas
Gerai,kad tos "magnolijos"kadensija baigesi,bet blogai,kad konservai į tą vietą taiko kitą blondinę.Tokios prezidentės Lietuva pribaigs.

Magnolija

Magnolija portretas
Visai blondinei i kadencijos pabaiga stogas nuslinko! Privirs eilini karta košes o jus visi srebkite!!!

xx

xx portretas
Maskvos ruporas ne snaudzia dirba plusa O ho ho! Komentarai tulzim liejas o mum visai nesvarbu. Ukrainai mes padesim tegu Kremliui bus baisu.

xx

xx portretas
Mano giliu isitikinimu NATO bloko salys turetu savo uostuose rusu Juodosios ir azovo juros laivams neparduoti degalus ir neleisti pasipildyt geriamo vandens atsargas savo uostuose.tai butu tikras atsakas i Rusijos piratinius veiksmus puldinejant Ukrainos laivus Juodojoje juroje.

ane?

ane? portretas
Reikia iš jos pasimokyti politinės mimikrijos meno . Štai kaip žmonės išgyvena ir daro karjerą Lietuvoje.

nuostabu

nuostabu portretas
Juoktis neišeina, reikia kvatoti...Jeigu viešintų Ukrainos generolų ir politikų, su Rusija prekiaujančių Ukrainos verslininkų, nekilnojamą turtą ES šalyse, tai būtų pati geriausia parama Ukrainai...Grybauskaitė galėtų atiduoti Ukrainai laivą su dujomis...

Klaipėda Už Prezidentę

Klaipėda Už Prezidentę portretas
Palaikome Ukrainą!

tikras Klaipedietis

tikras Klaipedietis  portretas
apgailetina tokios nieksiskos bobos prezidentes mastysena ,pensininkai vargsta ,vaikai vagiami ,neaisku kur dingsta ,jai nerupi Lietuvos zmoniu vargai ,ji turbut pasirasiusi otkato sistema su porosenka ,ne veltui zydai yra pasake kai chocholas gyme mes ilgai verkem ,ir dabar tebeverkiam ,.....o jau ka mums besakyt su tokia prezidente

boba

boba portretas
kvaila

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
O JI NESVARTO KAIP LIETUVOS ZMONEMS GRAZINT PECIJAS PAKELT ATLIGINIMUS JUK UKASRAINA NE LIETUVA??""????

Geriau

Geriau portretas
Komjaunimo zenkliuku nupirk

Magnolijai visai stogas nuciuoze

Magnolijai visai stogas nuciuoze portretas
Ir taip visa paskendusi ukrainieciu kraujyje ir dar jo troksta mums uz tai ukrainiecoai tikrai neatleis

geras

geras portretas
reikia nupirkt povandenini laiva aisku atominini ukrainieciai paners ir rusai ju nematys ir problemu nebus

Gal tegul

Gal tegul portretas
ten ir apsigyvena.Su visa savo kuruojama teisėsmauka kur jai ir vieta

Galerijos

Daugiau straipsnių