Quantcast

D. Grybauskaitė susitiko su Islandijos prezidentu

  • Teksto dydis:

Buvusi prezidentė Dalia Grybauskaitė antradienį Islandijoje susitiko su šios šalies prezidentu Gudni Thorlacius Johannessonu (Gudniu Thorlaciumi Jouhanesonu).

Susitikimo metu aptartas abiejų šalių bendradarbiavimas ir ryšių stiprinimas įvairiose srityse, taip pat politinės aktualijos, pranešė D. Grybauskaitė atstovė Goda Bacenskienė.

„Prezidentė pabrėžė, kad mūsų šalis visada bus dėkinga Islandijai, kaip valstybei, kuri pirmoji pralaužė ledus pripažindama Lietuvos atkovotą nepriklausomybę ir yra svarbi mūsų šalies sąjungininkė“, – rašoma pranešime.

Jame taip pat teigiama, kad tai – trečiasis D. Grybauskaitės vizitas Islandijoje, kur anksčiau ji lankėsi 2011 ir 2017 metais.

Islandijos prezidentas pernai buvo atvykęs į Lietuvą pasveikinti su valstybingumo atkūrimo šimtmečiu.

D. Grybauskaitė šiuo metu dalyvauja Reikjavike vykstančiame Pasaulio moterų lyderių forume.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
UŽMIRŠO , KAD JI JAU NE PREZIDENTĖ .

kada GRYBAUSKAITĖ liudys MG Baltik byloje,

kada GRYBAUSKAITĖ  liudys  MG Baltik byloje, portretas
ir papasakos apie bendradarbiavimą su MASIULIU--į t a k o j a n t palankių įstatymų priėmimą Baltik naudai-- dalis bendravimo matoma--TULPĖS pašte

Aha

Aha portretas
Tai va koks tas tikslas buvo su prezidentu susitikti. "D. Grybauskaitė šiuo metu dalyvauja Reikjavike vykstančiame Pasaulio moterų lyderių forume". Reiktų pasiteirauti už kieno pinigus, gal kaip susisiekimo ministras...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių