Quantcast

Prezidentė atsisakė skirti I. Gudžiūnaitę aplinkos ministre

Grįžti į straipsnį

Konservuoti "profesionalai"

Konservuoti "profesionalai" portretas
Gabrielius - profesionalus FB patyciu meistras ir nusiraminimo taburetes neuzvaldovas; Kubilius - profesionalus Buridano Asilas ir Lietuvos praskolintojas 9% palukanomis; Simonyte - profesionali banku priziuretoja ir Lietuvos praskolintoja; Rasele - profesionali azuoliuku sodintoja, Nota Bene atstove ir pulko ismaitintoja 2 kepaliukais duonos; Razma - profesionalus narkomaniu augintojas ir marazmu skleidejas; Bilotaite - profesionali raliste ir benkartiste; Adomenas - profesionalus partijos izdo istratintojas; Majauskas - profesionalus cannabis promouteris; Langaitis - profesionalus e-sveikatos vadybininkas; Kasciunas - profesionalus nacionalistu atstovas ir Gabriukui varzovas; Nauseda - profesionalus parku uzstatytojas stiklinemis pilimis.

Pensininke

Pensininke portretas
Radijo laidu vedjas Rupeika a.a. Brazausko klause: A-U , kodel kertate Lietuvos miskus. Dabar kirtimai perejo i GIRIAS, kuriu negaila ne vienai vyriausybei, o juo labiau aplinkosaugos ministrui, kuriems buvo, yra per skystos blauzdos. Si mergina per geros nuomones apie savo kompentencija aplinkosaugai. Korumpuotos politines partijos nebeturi DORU, SAZININGU ir kompententingu nariu . Dirba tik lojalus diktatoriskai daugumos lyderiui.

to "Anonimui"

to "Anonimui" portretas
va ir užplaukiam ant svarbiausio ką nuo mūsų žiniasklaida nutyli - savotišką korupiją , tik šiuo atveju ,,savas- savam".Diedukas anūką be jokios gėdos ir sarmatos įaukštą postą pasodina, teisėjai - savo geltonsnapę į ministrus kiša..šlykštu..Kaip ką galima tokioje šalyje rinkti į valdžią? Kaip gali visokie kreivi mulkiai-pamokslautojai, žinodami kad štai taip pas mus einama valdyti Valstybės, ciniškai sakyti ,,ką išsirinkot tą turit"?Či net neapgailėtina, čia žemiau žemiausio.Vargšė mūsų Lietuvėlė..

Jurijus

Jurijus portretas
pagarba Prezidentei ,nepasidavė Skvernelių propagandiniams žaidimams

tomas

tomas portretas
Ne Skvernelis ožius kelia, o taip elgtis liepė, o ir pats taip elgiasi, don Karbauskis, o jis vykdo ,,zadanijas" iš aukščiau.

Com

Com portretas
Svernelis elgiasi kaip įsižeidusi gimtazistė. Gėda už jį

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Teisingai padarė prezidentė , kad nepatvirtino šios pamaivos .

"Anonimui"

"Anonimui" portretas
Jūsų "mergaitė" priklauso garsių teisėjų šeimai. I, TODĖL PO NEDIDELIO MOKSLO SĖKMINGAI DARO DARBO KARJERĄ...

idomu

idomu portretas
Idomu ar supranta Prezidente kad ir jai kaip Prezidentei per visa prezidentavimo laikotarpi truko kompetencijos as uz Grybauskaite nebalsavau nes nemaciau kad jinai gali buti prezidente as iziurejau kad jai kaip prezidentei truks kompetencijos,dabar pamaciau kad mano nuomone pasitvirtino 100 procentu

vienareiksmiskai

vienareiksmiskai portretas
Protingai padare, kad nepaskyre.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kvailiai, jūs kvailiai. Tai tik Prezidentei rūpi, kad pretendentė į ministrus turėtų patirties, žinių ir kompetencijos. Gandragalvių vadaams (Skverneliui, Karbauskiui, Kirkilui) kur kas svarbiau ar pretendentė patikimai saugo savo partinę nekaltybę.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Su tokiomis kompetencijomis galima plaukti tik pavėjui. Nekompetetingas ministras - tas kas Šustauskas Kauno mero poste.Tai ponai komentatoriai -pasikviekite Šustauską kad nuvestų jus protestuoti prieš tokį Prezidentės sprendimą. O ubagų balius irgi bus laiku , jeigu bus siūlomos ir priimamos tokios kandidatūros.

visus

visus portretas
tuos pri/siktom ir primy/ztom kelnem piemenis von kuo toliau nuo lovio,tegul pirma eina i kariumene tarnauti tie su/do gabalai,von nuo lovio tuos snar/gletus garbetroskas.

Anonimas

Anonimas portretas
kalta mergaitė ,kad nepriklauso landsberginių gaujai ,pamąstykim : ,juknevičienė ,turėdama mediko išsilavinimą, buvo atsakinga už Lietuvos kariuomenę ,po jos vadovavimo Lietuvos kariuomenė buvo nuginkluota ir prisipirko senų vokiškų skarbonkių ,,toliau dėdulė landsbergis pianistas , net į prezidento postą pasišovė ,o jo anūkėlis pastumdėlis buvo pretendentas į ministrų pirmininko postą ,jei būtų pavykę suklastoti rinkimus ir ttt,šiam pasaulį visko būna ,gerai kad grybauskaitė dar ko nors nepridirbtu ,juk ji net savo kilmę užmaskavus .

Optimastai Hjumorastai

Optimastai  Hjumorastai portretas
Prieš du metu žalvalstiečiai arba žaltiečiai krykštavo , kad turi PROFESIONALŲ vyriausybę . Ir ko gero , amžinai . O valstiečių beretininkės rankutėm plojo .

Chirurgas

Chirurgas portretas
Nu gi aš irgi apžiūrėjau ją , viskas tvarkoje . Jokių nukrypimų chirurgine prasme nemačiau . Vadinasi , gali eit ir kariuomenėn , ir ministrauti .

TAIGI

TAIGI portretas
Grybauskaitei skirti Gudžiūnaitę neleido Dėdulė

zita

zita portretas
asilu pamastymai

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Matyt, mergaitė į kai kuriuos klausimus sąžiningai atsakė - nežinau. Ne, tokiam postui, kur teka milijonai, sąžiningų nereikia. Visiems tik trukdytų., .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Buvo kremlaius projektas ja neskirt

Renata Sen

Renata Sen portretas
Prasti popieriai, kai taikomi dvigubi standartai.Ypač tose srityse kur įsisenėjęs senių viešpatavimas. Nieko labai prieš senuosius valstybininkus neturėčiau, jeigu darbo rezultatai gerėtų. Bet pagal daugiametę padėtį Aplinkos apsaugos ministerijos kompetencijose ribose, net aklas pamatytų esamą chaosą ir tikrai nerastų tikrosios aplinkosaugos. Miškai kertami, gamta naikinama, statybų įstatymas galioja tik Selui, žmonės nuodijami tarša. Gal brakonierius kas, kai užsimano, pagaudo..Ir tai prie Jonaičio buvo. Reikėjo leisti moteriškaitei pamėginti.Taigi ne gydytoja kaip juknevičienė ar koks santechnikos inžinierius. Laikas būtų valdžios ešalonuose :) atsinaujinti ir atsijauninti.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Prezidentė griauna „profesionalų“ vyriausybę. Gudžiūnaitę apžiūrėjo tokie profai kaip Karbauskis, Skvernelis, Kirkilas ir jokių defektų nerado. Žiūrėjo iš priekio ir užpakalio, iš kairės ir dešinės, iš viršaus bei apačios ir priėjo vieningos nuomonės – naudoti tinkama. Tuo tarpu Prezidentė pasielgė labai nevalstybiškai, tiesiog nusikalstamai – pareikalavo iš merginos patirties, žinių ir kompetencijos. Tai aiškus nepasitikėjimo pademonstravimas ne tik mergina, bet ir pačiais valdančiaisiais.

NA NA

NA NA  portretas
būtu deleguota iš landsberginių gaujos ,Juknevičienė ,Degutienė būtu tikusios ,Grybauskaitė nueidama nuo lovio ,vis dar bando įkąsti Lietuvai ir ne tiems laimėjusiems ,,,sėkmės ,ko ir reikėjo tikėtis iš Grybauskaitės ,,,,

deinis

deinis portretas
Viešpats apšvietė protą,neskyrė nes ne Lansbergių partijos ,ar jums neaišku ,be to kaip kitaip pakenksi Skverneliui,mat užsimanė prezidentu ,juk ministrei nei pušis ar kenius ar kokius pėnius reikia pažinti o sutvarkyti ministerijos darbą ,neleisti išgrobstyti miškus ,naftą ,geriama vandenį ,vot nebeleis grobti ,baisu

ir medikas Olekas

ir medikas Olekas  portretas
tiko dirbti krašto apsaugos ministru ? :) kompetencija tiko 'auksinių ' šaukštų pirkimui iš artimo konservatoriams ? Ir prezidentė skyrė be jokio susirūpinimo ? užteko patirties ? :)))) oi "patriotai , patriotai " nesuvokiate , kad žmonės ne kvaili ir su puikia atmintimi , todėl suvokia kas dabar vyksta . Mano nuomone , "buvę" bando išsilaikyti ir labai bijo , kad jei prezidentu taptų Skvernelis , tai galutinai būtų prarastas "buvusių " priėjimas prie biudžetinių lėšų siurbimo , ką daro ir dabar: LRT , RC , e-sveikata ir t.t. Tada didėtų biudžetininkų algos , pensijos , įvairios išmokos , o piliečiai per visus sekančius rinkimus "buvusius ' paliktų politiniame užribyje kaip blogą sapną :) Aš už klestinčią Lietuvą ir orius gyventojus . Balsuosiu už Skvernelį .

Taškas

Taškas portretas
Pabendravo, suprato, kad ne lezbė ir... pravijo...

Jurijus

Jurijus portretas
Skverneli eilinį kartą priešai puola?Karbauskio taktika .Bet negi Skvernelį mokykloje nemokė ,kad priešai ir kenkėjai nuolat puola tik silpnus,ligotus,nemokšas ,nekompetingus...Patarimas:-.tai nors nesiplatink savo silpnumu,bejėgiškumu nediplomatiškumu oligarcho milijonieriaus apačiū kandidate į prezidentus

Mano nuomone

Mano nuomone portretas
Reikejo skirti Gabrieliu (moka triauskinti triufelius), turi labai didele patirti dirbti FsB.

teisingai supratau ?

 teisingai supratau ?  portretas
"vieninteliai patriotai " nepasitiki jokiomis Lietuvos institucijomis , jų deleguojamų specialiųjų atašė kompetencijomis jei jie nėra "savi " ir juos skyrė ne žmonių partijos atstovai ? " patriotai " vieninteliai žino kas yra kas , kokia yra tiesa , kas vertas pareigų ir net žino kokią muziką privalo klausytis lietuvaičiai ? joooo ..."patriotų tiesos " man fantastiškai nykios , net iki bukumo kritusios ... tokioje santvarkoje mes jau gyvenome "viena partija - viena tiesa " ...Ne , aš nenoriu grįžimo atgal .

Nu jo

Nu jo portretas
Pritariu, ir dar.Ydomu kiek kompetetinga buvo gydytoja Jukneviciene kai buvo Krasto apsaugos ministre?Šou Maskva-Vasiukai tesiasi, ir LT, tas šou bus amzinas!!!

pasiūlymas

pasiūlymas portretas
Tegul ta Gudžiūnaite įstoja studijuoti ir pavyzdžiui Romerio universitete aplinkosaugos teisę pabaigia, tada gal tiks aplinkosaugos ministre?

Mergaitė -Nulis

Mergaitė -Nulis portretas
Gerbiu Prezidentę. Mergelė , kandidatė , buvo ir yra beviltiška, su tėvų- teisėjų- pagalba ir vos vieno mokslo magistru patekusi į Teisingumo ministeriją. Aplinka , gamtosauga, Lietuvos ištekliai, miškai unikalus kraštovaizdis ir sudėtingas atliekų tvarkymas- jai absoliučiai nežinomi dalykai... Nulinė kandidatė

ji galėtų dirbti pardavėja?

ji galėtų  dirbti pardavėja?  portretas
Dar "piemenė", jai kokia pardavėja kioske gal dirbti tiktų?

keistas "patriotų " suvokimas apie kompetenciją ?

keistas "patriotų " suvokimas apie kompetenciją ?  portretas
Lietuvos nuolatinė atstovybė Europos Sąjungoje Irma Gudžiūnaitė TEISINGUMO ATAŠĖ Adresas: Rue Belliard 41-43, 1040 Briuselis, Belgija Telefonas: +32 24013511___________________P.S. o kam kavutę nešioja teisingumo atašė ? :)

kaunietė

kaunietė portretas
viceministrė nuo birželio2018m? tai čia patirtis? ar jūs ją buvot girdėję kur nors dalyvaujant, nes viceministras pavaduoja ministrą , kai reikia, o ji ką veikė -popierėlius pildė , kavą plikė ir šypsojosi? teisingai, kad nepatvirtino , reikia visapusiškesnio žmogaus nes toks platus klausimų spektras sprendžiamas Aplinkos ministerijoj- gerą teisininką ir taip galima turėti ministerijoj

kokią aplinkosauginę patirtį turėjo buvę

kokią aplinkosauginę patirtį turėjo buvę  portretas
ministrai , kuriuos prezidentė skyrė ? ______-G. KAZLAUSKAS 2008-2012 ( valdančioji dauguma konservatoriai , liberalai ) VISI G.Kazlauskas baigė pramoninės ir civilinės statybos specialybę ir įgijo INŽINIERIUS – STATYBININKAS kvalifikaciją (1982 m.).2012–V.MAZURONIS 2012- 2014 m.– ARCHITEKTAS , 1971–1976 m. studijavo LSSR dailės institute K TREČIOKAS 2014-2016 ,1982 m. baigė Kauno politechnikos instituto Elektrotechnikos fakultetą, įgijo INŽINIERIAUS ELEKTROMECHANIKO specialybę. 1991 m. baigė Vilniaus universiteto vadybos perkvalifikavimo kursus, įgijo tarptautinių ekonominių santykių ekonomisto specialybę_____ P.S. man gailą , bet panašu , kad prezidentė tikrai rengia šou , kuriuo bando pakenkti premjerui Skverneliui . Labai nemalonu .

Anonimas

Anonimas portretas
Gudžiūnaitė Vilniaus universitete yra įgijusi teisės magistro laipsnį, dirbo teisininke, TEISINGUMO ATAŠĖ Lietuvos nuolatinėje atstovybėje ES. Nuo praėjusių metų birželio ji yra teisingumo viceministrė. ---- P.S. manote ,asmuo dirbęs teisingumo atašė , nesusivoks tarp aplinkosauginių įstatymų ? Nejuokaukite :) Manau "buvę" bijo jauno išsilavinusio su tarptautine patirtimi , todėl tikėtina be asmenių korupcinių ryšių ? :)) Bijo tie , kurie jau beveik 30 m "kovoja " su korupcija ? Ir kiek ta "kova pasodino korupcionierių " visi matome , kad ir mgboltiko šou , kuris iki šiol remia masiulį ? kaip žema ...

Anonimas

Anonimas portretas
Keista kai G-..-aitė nepalaiko G-...-aitės

Gaila

Gaila portretas
Bet gerai,kad nepaskyre,nes ministru siulomas asmuo nieko nezinantis toje srityje. Juk ir patarle sako: jis ismano apie kalbama daikta, kaip kiaule apie komposa.

vladas

vladas portretas
Tai ko jūs niurzgaliai norite? Pirma visa gerklę ku-da-ka-vo-te,kad siūlo, tuos pačius prisidirbusius senius,tai dabar pasiūlė jauną,neprisidirbusia, energingą moterį(rėkėte ,kad mažai moterų),vėl jums negerai.Manau trumpai,kad su galvą jums negerai.

jo

jo portretas
Mentūrai vėl su psichika blogai.

zzz

zzz portretas
Pamoka jauniems partiniams karjeristams ,kurie mano ,kad tik vadovauti jie moka o konkrečių žinių kurių reikia nemoka .Įdomu kokia kalba reikėtų kalbėti su tokia vadove,kurios patirtis vien vadovavimas Skvernelis jau kaip Uspaskichas skiria bet ką ,bet kur ,negi nepasimokė iš popierinės, arogantiškos Petrauskienės,generaliniu komisaru turbūt jų neskirtų. Ko gero visas mintis skiria prezidento rinkimui jei tokias nesąmones daro.Kažkam tai naudinga

Nemegstu musu prezidentes

Nemegstu musu prezidentes portretas
Bet si kart teisingai padare....kiekvienas turi dirbt tai ka ismano..

Kur paslaptis?

Kur paslaptis? portretas
Taip, ar si trisdesimtmete egle nuo pusies....skiria, o jau kenis, tai aukstoji matamatika. Truksta zodziu, kad tokios merguzeles skiriamos ministriais, prezidente labai protingai pasielge, to ir tiketasi. Tai pasityciojimas, bet kodel norejo ja prakisti atitinkami asmenys, kur paslaptis?

pykšt

pykšt portretas
eglę nuo kėnio atskiria?

Neprotaujančiai Angelinai

Neprotaujančiai Angelinai portretas
O dabartiniai visi ministrai konservatoriai,jeigu ta blondinė nepaskiriama tik todėl,kad ji ne konservatorė?

ne mums spęsti

ne mums spęsti portretas
kad spręsti ar tai gerai ar blogai, reikėtų turėti daugiau informacijos. Reik manyt, Prezidentė ją turi. Todėl ir neskyrė. Kad jauna - tai dar nieko nereiškia. Pilna Lietuvoje ir jaunų idiotų.

Atsigręzkime

Atsigręzkime  portretas
puiki ministrė buvo Vęsaitė mokėjo kalbą, prezidentei tiko

na

na portretas
teisingai prie viso "garderobo" senelių draugijos netiktų jauna. Gal ta jauna daugiau sugebėjimų turi, negu mūsų išrinktieji "seneliai" ...

ALGIS

ALGIS portretas
Kas garsiausiai rėkia , kad vyriausybėje nėra moterų - PREZIDENTĖ , KAS NESKIRIA MOTERŲ Į VYRIAUSYBĘ - PREZIDENTĖ , visi klausimai ne Skverneliui,

Karjeristė

Karjeristė portretas
Labai drąsi.Po kiek laiko būsima Širinskienė,tik svorio dar trūksta.Ir jau sarginė bus ne Karbauskiui [jis turi Širinskienę],o Skverneliui.

...

... portretas
Skvernelio draugelio dukrele

Angelina

Angelina portretas
Labai teisingas sprendimas. Tik to betrūko, kad kažkokia ne konservatorė taptų ministre. Čia Sauliukas tyčia provokuoja Dalytę. Ne kitaip.

Kam?

Kam? portretas
Kam jai reikia išmanyti apie aplinkosaugą, nes turėtu, kokius 5, patarėjus išmanančius apie tai :)

Klounas

Klounas portretas
Dar vienas Skvernelio liapsusas.Į atsakingas pareigas siunčia visai nesusitupėjusią mergiotę,visiškai nenutuokiančią nieko apie būsimą darbą.Arba premjeras tiesiog tyčiojasi iš visų,arba visai nesuvokia,į kokį atsakingą darbą jis įsodintas.Arba jam patinka būti klounu,kad galėtų kitus juokinti.

Teisingumas

Teisingumas portretas
teisingumui tiko, šiukšlėm tvarkyti netinka

Nesikuklinanti

Nesikuklinanti portretas
Labai nemaloni asaba.Pirmiausia,kad jaunas žmogus dėl karjeros lenda bet kur,nesvarbu ,kad ir į nusenusių bebrų landą.Partinė nuo 15 metų.Vadinasi,komunistė ir karjeristė iš prigimties.Be jokio kuklumo Seimo rūmuose jautėsi taip,lyg jau dabar esanti jų šeimininkė.Ir akiplėšiškai drąsūs atsakymai apie tai,ko visai neišmano.

Masiulis neis,

Masiulis neis, portretas
nes uz cirka jis daugiau gauna.Kam dirbti ir pusvelciui.

koncervu ir juos palaikanciu

koncervu ir juos palaikanciu portretas
manevras.Kuo blogiau,tuo geriau.Dziaukites sunauja.Ui.

Marius

Marius portretas
Tiktų tik E. Masiulis...

Rokas

Rokas portretas
Na jeigu jau tokia mergsele galetu buti ministre ... tai su LT viskas aisku ... pramustas dugnas .

Šįkart prezidentės

Šįkart prezidentės portretas
protingas sprendimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių