Quantcast

Prezidentė atsisakė skirti I. Gudžiūnaitę aplinkos ministre

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė atsisakė skirti socialdarbietę Irmą Gudžiūnaitę aplinkos ministre, trečiadienį pranešė šalies vadovės spaudos tarnyba.

„I. Gudžiūnaitė, pasak prezidentės, veržli ir perspektyvi jauna politikė, tačiau neturi reikiamos dalykinės patirties ir susitikime nepademonstravo vadovavimui aplinkos apsaugos sektoriui reikiamų žinių ir kompetencijos“, – teigiama pranešime.

D. Grybauskaitė pabrėžė, kad Aplinkos ministerijai tenka labai platus atsakomybių spektras – nuo atliekų tvarkymo ir vandenvalos iki miškų apsaugos, statybų ir renovacijos, klimato kaitos ir Astravo elektrinės klausimų.

„Todėl prezidentė kviečia premjerą vadovauti šiam sudėtingam sektoriui ieškoti visapusiškos patirties turinčio kandidato“, – teigia Prezidentūra.

Premjeras Saulius Skvernelis šiuo metu teisingumo viceministrės pareigas einančios I. Gudžiūnaitės kandidatūrą į aplinkos ministres pasiūlė praėjusią savaitę.

Trisdešimtmetė Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) narė I. Gudžiūnaitė anksčiau buvo teisingumo atašė Lietuvos atstovybėje Europos Sąjungoje, dirbo Teisingumo ministerijoje. Šiuo metu ji įrašyta pirmoji socdarbiečių sąraše rinkimuose į Vilniaus savivaldybę.

Aplinkos ministro postas laisvas nuo praėjusių metų gruodžio, kai premjeras Saulius Skvernelis iš pareigų atstatydino aplinkos ministrą Kęstutį Navicką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Konservuoti "profesionalai"

Konservuoti "profesionalai" portretas
Gabrielius - profesionalus FB patyciu meistras ir nusiraminimo taburetes neuzvaldovas; Kubilius - profesionalus Buridano Asilas ir Lietuvos praskolintojas 9% palukanomis; Simonyte - profesionali banku priziuretoja ir Lietuvos praskolintoja; Rasele - profesionali azuoliuku sodintoja, Nota Bene atstove ir pulko ismaitintoja 2 kepaliukais duonos; Razma - profesionalus narkomaniu augintojas ir marazmu skleidejas; Bilotaite - profesionali raliste ir benkartiste; Adomenas - profesionalus partijos izdo istratintojas; Majauskas - profesionalus cannabis promouteris; Langaitis - profesionalus e-sveikatos vadybininkas; Kasciunas - profesionalus nacionalistu atstovas ir Gabriukui varzovas; Nauseda - profesionalus parku uzstatytojas stiklinemis pilimis.

Pensininke

Pensininke portretas
Radijo laidu vedjas Rupeika a.a. Brazausko klause: A-U , kodel kertate Lietuvos miskus. Dabar kirtimai perejo i GIRIAS, kuriu negaila ne vienai vyriausybei, o juo labiau aplinkosaugos ministrui, kuriems buvo, yra per skystos blauzdos. Si mergina per geros nuomones apie savo kompentencija aplinkosaugai. Korumpuotos politines partijos nebeturi DORU, SAZININGU ir kompententingu nariu . Dirba tik lojalus diktatoriskai daugumos lyderiui.

to "Anonimui"

to "Anonimui" portretas
va ir užplaukiam ant svarbiausio ką nuo mūsų žiniasklaida nutyli - savotišką korupiją , tik šiuo atveju ,,savas- savam".Diedukas anūką be jokios gėdos ir sarmatos įaukštą postą pasodina, teisėjai - savo geltonsnapę į ministrus kiša..šlykštu..Kaip ką galima tokioje šalyje rinkti į valdžią? Kaip gali visokie kreivi mulkiai-pamokslautojai, žinodami kad štai taip pas mus einama valdyti Valstybės, ciniškai sakyti ,,ką išsirinkot tą turit"?Či net neapgailėtina, čia žemiau žemiausio.Vargšė mūsų Lietuvėlė..
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių