Quantcast

Prezidentas: Seimo rinkimai turi vykti saugiai, skaidriai ir sąžiningai

Grįžti į straipsnį

Augis

Augis  portretas
Prezidentas neturi kištis į rinkimus, jis turi būti visiems vienodai teisingas, o ne užo minamis vienus girti kitus peikti.Mane papiktino konservų sąrašo reitingavimas, pirmi du asmenys neliečiamieji, partijos ,,savininkas,, ir jo pasija, kitus gali je stumdyti kaip nori, štai ,, demokratija,, leisk iš padu!

kailis

kailis portretas
menu laikus,kai jis sake,kad lietuviai per mazai moka mokesciu...tada jis buvo banko menedzeris

ALGIS

ALGIS portretas
TAI IR ARKLIUI AIŠKU , BET KAS TAI UŽTIKRINS .

Jei pati rinkimų tvarka SUDARO SĄLYGAS

Jei pati rinkimų tvarka SUDARO SĄLYGAS   portretas
SUDARO SĄLYGAS nesąžiningiems, demokratiją imituojantiems rinkimams, kaip galima kalbėti apie sąžiningus rinkimus??? Juk pati rinkimų tvarka tuo pasirūpina, kad į Seimą ateitų NE RINKĖJŲ, O „PARTIJOS” VADO ASMENINĖS NUOMONĖS, privačių INTERESŲ ar ĮGEIDŽIŲ vykdytojai, siūlantys įstatymus bei balsuojantys, kaip „partijos” kunigaikštukas pavelijo... Be to, įžūliai laužančio mūsų Konstituciją ar apskritai Seiman tik algos, kanceliarinių, pakišų ir privilegijų pasiimti atėjusiųjų net neįmanoma atšaukti, pakeisti kitu! Toks, jei vadui gerai tarnaus, sąraše išliks iki kito ledynmečio. Vadui, o ne rinkėjams, ne Lietuvai ir jos Konstitucijai tarnauti reikia, ir būsi Seime „nepamainomas”, kaip Brežnevas ar kt. Štai, Konstitucijos LK numatytą valstybinį jos statusą gynusius konservatoriai lauk išmetė - vadui tokių nereikia.

na ...labai didelis klausimas ar jie praeis saziningai

na ...labai  didelis klausimas ar jie  praeis  saziningai portretas
kiek pamenu visus 30 metu , ka norejo KGB su CZV ,,,isrinkt,,, tie ir buvo ,,,,isrinkti,,,,

Regina Budginaitė

Regina Budginaitė portretas
Jau dabar matosi nesąžiningi gas žaidimas nes patys politikai padarė taip, kad bet kokiais būdais eliminuotu konkurentus. Pavyzdžiui, sudaromos tokios sąlygos, kad kitaip galvojantys nei apsivoge net nebenori galvoti apie tai kas atsitiks, nes gyvename dabar totalaus karantino sąlygomis nuo kurio visiems bloga. Biudžetą surinkineja baudomis ir su antstoliais, kiek atsimenu vieną kartą jau sužlugo panašus rinkimo būdas, manau, kad sužlugus ir ši kartą. Nepriklausau kol kas nė vienai partijai, bet matau labai daug spragų ekonomikoje ir teisinėje sistemoje. Aš nenoriu būti eksperimentinis triušis, todėl bandykite savo naujus metodus ir žmonių mulknima pirma ant savo kailio- tada žinosite ar tikrai skauda. Melas plaukia iš visų Kauno apylinkės teisėjų, antstolių ir kai kurių kitų pareigūnų, nes dangstote savus . Patikrinkite koks melas tvyro aplinkui.

Galerijos

Daugiau straipsnių