Quantcast

Prezidentas: reikia atrasti lėšų investicijoms į sieną su Baltarusija

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad reikia atrasti lėšų investicijoms į sieną su Baltarusija, jo teigimu, šie pinigai nėra tokie dideli.

„Reikia dar tam tikrų finansų, ypatingai ties Baltarusijos siena, kad ji būtų pilnai padengta. Tie pinigai nėra tokie jau kosmiškai dideli ir tikrai jie bus atrasti“, – žurnalistams ketvirtadienį Medininkuose sakė šalies vadovas.

Jis ketvirtadienį lankosi Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) padaliniuose.

Prezidento teigimu, investicijos į sieną su Baltarusija padės apsisaugoti ir nuo nelegalių migrantų, ir nuo kontrabandininkų.

„Siena 100 proc. bus saugoma moderniomis technikos ir technologijos priemonėmis ir sudarys sąlygas jaustis saugiau, apsiginti tiek nuo nelegalių migrantų, tiek ir nuo šešėlinės ekonomikos kontrabandos veiksmų“, – teigė G. Nausėda.

Jo teigimu, šiuo metu modernia technika ir technologijomis aprūpinta 37 proc. sienos su Baltarusija.

„Tik galbūt reikia apsispręsti, kokių finansinių išteklių sąskaita mes galėtume tą darbą pabaigti, analizuojame įvairias alternatyvas“, – tvirtino prezidentas.

Jis pridūrė, kad sienos su Baltarusija modernizacijai gali būti pasitelktos ne tik Lietuvos biudžeto lėšos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Isvada

Isvada portretas
Reiktu uzminuoti, paziuretume kiek pas batka atsirastu norinciu. :)

seb

seb portretas
bankas galėtu mažiau pinigų pumpuoti į skandinaviją....

Tai pats ir mokėk

Tai pats ir mokėk  portretas
už tą sieną. Iš savo ar daukantynei išlaikyti skirtų lėšų. Žiūriu, kad tokiems nebūtiniems dalykams pinigai atsiranda akimirksniu o kai pensininkams, vaikams ar ligoninių finansavimui tai neišprašysi nei su pyragu - tuoj pat primenama kad PINIGŲ NĖRA.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių