Quantcast

Prezidentas ragina J. Narkevičių trauktis: pareiškė nepasitikėjimą

Grįžti į straipsnį

Saulius

Saulius portretas
Nausedai norisi Roką Masiulį matyti ministru

kauniete

kauniete portretas
Žmones nesinervuokit čia idetas senas straipsnis jie štyčia vis kartoja kad pikinti žmones tai konserviniu užsakymas tyčia rašo atseit kad prezidentas atrodytu kad vos ne kasdie reikalauja tai eiline opozicijos antis

man

man portretas
tai kažkokie dvigubi standartai arba tiesiog politinis cinizmas, kai net Prezidentas pasidavė anūko karingai pozicijai dėl tariamo ministro prasižengimo, kai manau nepalyginamai svarbesni valstybę griaunantys įvykiai yra Austėjos Landsbergienės skandalai dėl žemės, darželių, jos neatėjimo į Seimo komisiją ir t.t.

Geriausias pasiūlymas

Geriausias pasiūlymas portretas
Man mokama daugiau nei 132 USD per valandą, dirbant namuose su 2 vaikais. Niekada nemaniau, kad galėsiu taai padaryti, bet mano geriausia draugė per mėnesį uždirba daugiau nei 22688 USD, ir ji įtikino mane pabandyti. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Štai ką aš darau ....................>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­a­b­­a­­j­­o­s­7.C­o­m

>alis

>alis portretas
paverk, paverk. Šimonytė tiek malkų nebūtų priskaldžiusi, kiek šitas.

to

to portretas
panuceba pirdolic do Warsavy po goroncu ile bendzi staf za brakonerstvo nezabendz i rodniu ato bendzi kepsko adiu.

Alis...

Alis... portretas
nepavyko prastumti Šimonytės, tai dabar šantažuoja ir spaudžia Prezidentą...

Alis...

Alis... portretas
Prezidentas pasidavė opozicijos ir "viešosios nuomonės, formuojamos įtakojamos žiniasklaidos" spaudimui... iš pradžių specialiai pažeminamas Prezidento reitingas "objektyvios" žiniasklaidos,- susilpninama Prezidento institucijos įtakos galia, o po to pradedama valgyti valdančioji dauguma... opozicijos daroma viskas, kad sužlugdžius biudžeto priėmimą ir sumenkinus valdančiosios daugumos darbą... manau, kad dauguma piliečių atskirs grūdus nuo supelijusių pelų...

Nikodemas

Nikodemas portretas
Geriausia, kad Knarkevič iš vis nebūtų skirtas į šias pareigas.

sapno Darata

sapno Darata portretas
Vargeli, paleido pašto valdybą,kuri norėjo Kauno ,Klaipėdos be Vilniaus paštų pastatus prichvatizuoti...?? Kaip baisu..O juk jau pirkėjai rankas sukirtę...Ir mylimeras pasakė,kad Kaune jokio pašto nereikia, nebent silkėms fasuoti tiktų? Tai reikia ministrą atstatydinti būtinai...Juk lietuviams paveldas nereikalingas, o čia lenkas sumanė išsaugoti? Kam? Juk mūsų magnatams tik euriukai akyse vaidenasi...? O dar kažkokia bobutė matė prieš metus gal ministrą,o gal ir ne jį , žvejojant...Atleisti.atleisti. Dar dukra nakvojo pas tėvą.?? Baisu.Kad padėjėjos nakvoja ,o vėliau tampa žmonomis, išardę joms į senelius tinkančių seimūnų šeimas,-čia norma, lygios galimybės, senas žmonas reikia pastumti į šalį ar nuo kokių laiptų..vykdant .stambulo konvencijos nuostatas..??. Vaje. Pasigailėti negalima, atleisti.

Tik nuomonė

Tik nuomonė portretas
Konservatorių užvaikytas susisiekimo ministras,siekiant kuo greičiau išardyti koaliciją,perimti valdžią ir turėti prieigą vėl prie lesyklėlių,labai reikalinga pridengti privačias mokyklas,bankus,prekybos gigantus ir t.t

Paslaugioji prostitute Lana

Paslaugioji prostitute Lana portretas
dėkui už rūpestį. Ačiū. Nereikia nei tavo, nei tavo kolegių paslaugų. Valink iš čia kuo toliau...

Lana Nowak

Lana Nowak portretas
Nоrite susіrasti mеrginą vіenai nаkčiai? Svеiki аtvykę - www.ujeb.se/lana22

R...

R... portretas
Pagaliau Prezidentas prabilo.O jau imta manyti,kad jis nieko nenori nei matyti,nei girdėti.O kurie gina Narkėvičių,tai rodo,kiek dar yra sovietinio palikimo,besivadovaujančio tuo,kas nesugeba iš valstybės vogti,tas nevykėlis.Tokiems pan Narkėvič nekaltas avinėlis,kurį puola lyg vilkai. Jei Prezidentas ir dabar būtų pasistengęs to nematyti,tai tada tikrai jis būtų puolęs padorių žmonių akyse.

o ponas prezidente

o ponas prezidente portretas
Jus ji norite atleisti, kad Norkevicius pasiule apmokestint bankus, tai ir jum reikia atsistatydint kad nieko nedarot kaip bankai melzia Lietuvos zmones!

kavenskis

kavenskis portretas
pagarba prezidentui!

Ontė

Ontė portretas
15 min. rašo: Gilūšio ežeras, kuriame galimai žvejojo susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius, yra ne valstybės, o privatus. Nuosavame ežere žvejyba tam tikrais tinklais savininkams yra leidžiama. Tačiau ežero savininkai kalba, kad ministro nėra nė matę, nors patys gyvena šalia ir žvejoja gana dažnai.

https://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/salies-pulsas/apkla

https://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/salies-pulsas/apkla portretas
man tai atrodo kad mes neturime prezidento jeigu jis butu tai tokio siukslyno seime nebutu jeigu vadovauja toks karbauskis skvernelis kurie neturi autoriteto zmones junemegsta laikas butu paleisti seima

Kas

Kas portretas
Kada ir kaip NUPIRKO GILUSIO EZERA ?????KAS DAROSI LIETUVOJE JEI LIETUVOS EZERUS GALI PIRKTI BELE KOKS UFOZAURAS ???

prezidentūra turėtų ATSIBUSTI ir s u v o k t i,

prezidentūra turėtų  ATSIBUSTI ir s u v o k t i, portretas
kad s ė d i ant šakos, kurią PJAUNA--LANDSBERGIZMO klikos sovietinės ATPLAIŠOS/kgb/,---tai padaryti JIEMS dabar t r u k d o VALSTIEČIAI, tad ir b a n d o ATLAISVINTI p r i e i g a s prie prezidentūros-- s u g r i a u t i koaliciją dėl n i e k ų .

Ontė

Ontė portretas
KK2 už Narkevičiaus šmeižimą į teismą. Narkevičius dėl brakonieriavimo apšmeižtas. Jis net sodybos neturi prie to ežero.

Rimas

Rimas portretas
Keistuoliai tie politikai. Narkėvič premjerui tokį kelią atgrochino, jūs manot, kad policijos generolui tai nepatiko??? Iš darbo ministrą paliuosuos? Netikiu. Dzienkuje, pan narkėvič...tepasakys.

Nepamirškime

Nepamirškime portretas
Kad Prezidentui trūksta patirties, kaip apie jį šios dienos kitame straipsnyje ta pačia tema kalbama, tai nieko neturėtų stebinti, nes tai natūralu ir tikroji patirtis su laiku ateis, tačiau J. Narkevičius pats kaltas, kad susitikimo su Prezidentu metu nepateikė Prezidentui kitos informacijos apie save. O Prezidentas kalba dabar tik apie tai, kad J. Narkevičiaus "darbo kultūra yra netinkama šioms atsakingoms pareigoms". Apie kultūrą kalba, o tai pati aktualiausia šios dienos problema Lietuvoje. Aktualesnė už pinigus.

nuomone

nuomone portretas
primenu prezidentui,kad jo paties reitingai krenta konservatoriu deka,nenustebciau ,jei po kiek laiko konservatoriai bandys prezidentui apkalta ruosti

> Humanoidas

> Humanoidas portretas
Jus turit ne prezidenta, o marionete .

autoriui

autoriui portretas
Pone Bekaiti, bent jau kauniečiai tikrai nesipiktino dėl J. Narkevičiaus sprendimo spalio pabaigoje atleisti „Lietuvos pašto“ valdybą. Priešingai, mes tuo patenkinti, nes senoji valdyba ne tik nepagerino pašto darbo, neatsikratė pašto nereikalingų paslaugų prekiauti visokiomis knygiukštėmis, bet SVARBIAUSIA - nugyveno architektūros perlą - Kauno centrinį paštą. Tokią valdybą REIKĖJO IŠVAIKYTI SENIAI.

varnas

varnas portretas
visu pirma galima sakyti bet ne neikti, tiesos ,ką mes renkame o po to barames kalbas renkame blogo molio, juk ir ministras jau daug prisidirbo blogio juk gyvastis juda ne miega, ir dukrai reikia skaniu pietu ir ponui po svieta barstytis ir pietauti už svietimus pinigus bet ne už savo, ir t,t, dabar šaukia ponas prezidentas žiūrėdamas su nepasitenkinimu, bet nemato kad ir pats nei kiek negeresnis kasnis išlindo iš gitano, juk ir dėl dukreles net atsidurė pietu korejoj, turistaudamas su žmona japonijoj, demostravimo šou, rūbu, kolekcijoj, ir fokusu prikurė kur tada alytus liepsnojo o gytanas ilsėjosi kelioniu maršrutu, ir ne vienas , o kokio lygio mūsų sauliaus pirmininko, ministru juk ir nieko nežinau be manę asvalta liejo kur pinigas lipino gėri ponui, už 200000tukst, euru kur matyta aš nieko nežinau, taip kaip vaiku darželi vaikai žaidžia smelio dėžei, ir vis pinigu truksta , mokytojai streikoja , ūkininkai križiais laukus apsėjo, ir traktoriais kelius minkyti pradėjo gydytojai stud

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Lenkus išdūrė :-))))) y šykna, velniop sutepliotus.... Tokiu prišikta Lietuvoje :-(((

Man bloga nuo tokiu pazadukininku /

Man bloga nuo tokiu pazadukininku / portretas
Patys tokie budami tokius ir renka i seima.Ir dar gina.Doras ,dirbantis ,mastantis tikrai nebalsuos uz tokius ir dar dabar prisikurusiu klanu pazadukininkus zadancius aukso kalnus.Uspaskichai kaip taskeis musu pinigais.Yra kas dirbo ir zino.Geriau lysk ir tyliai sedek,o ne zadek nesamoniu.

Nuomone. piliecio.

Nuomone. piliecio. portretas
Senjore,galimai priklausai tam paciam klanui? Doras pilietis zinodamas tokius ministro sukciavimus negins jo.Mat seima gali daryti kanori,O ministe kam tu priklausai ? Ne seimai,o sukciu klanui? Vis uzkliva Landsbergir ir jo zmona .Juk taipogi seima.O Austeja pasieme paskola ir matyt yra istatimai kad,si pensiju fondu pinigus sauganti istaiga gali duoti paskolas ir is ju issilaikyti.Juk zmoniu kaupiamais pinigais nesinaudos.

senjoras

senjoras portretas
jo ne visiems suprantama, kad konservatorių triukai išmesti tuos, kas tik pajudina tokius "banginius' kaip geležinkeliai o dabar Lietuvos paštą..ar tai sustabdyt valdybos veiklą taip sau iš lemputės daroma? reiškia yra priežastis, jei tik klausot ir skaitot išsižioję ką nupirkti žurnalistai peza , tai jau jūsų bėdos...o kad čia užsakytas puolimas, tai normaliam žmogui aišku.. gal koks ministras pas meilužę po darbo buvo , bet niekas jo neužsakė ir niekas neseka, nes tai irgi būtų nesuderinama su užimamom pareigom..:) p.s. aišku Nausėda norėtų likt per vidurį , bet šiuo metu nesigauna..atseit visuomenei daug klausimu, o kada ju nebuvo? tai reikia į juos atsakinėt -pvz kokie blogi dalykai vyksta Lietuvos pašte?

Ne politikas

Ne politikas portretas
Už tokius cirkus Tarybų Sąjungos laikais ir iš partijos išmestų. O čia dar pats trauktis nenori. O premjerui manau reikia užleisti savo kėdę kažkam kitam, nes sveikata svarbiausia. "Vėžys" per nervus labai greitai suėda net stipriausius organizmus, o su tokia vyriausybe, tai aš per nervus nepaeičiau. Turbūt atsipalaidavę ministrai ir ministrės, nes premjerministras nedirba pilnu pajėgumu.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne tik trauktis,bet ir nubausti už blogai atliekamą darbą.O Karbauskis,matydamas išderintą vyriausybę,neturėtų palaikyti tokio ministro,o del Skvernelio irgi labai rimtai apsvarstyti ir nuspręsti,ar premjeras tinka toliau eiti savo pareigas.Lietuva nekaip atrodo pasaulio akyse.

                                                             portretas
Pats prisi..ko...ir nekaltinkit , kad kalti konservatoriai...

geda

geda portretas
tai kodel jis pasirase skirdamas ji ministru nejau neturejo informacijos apie jo darbelius ar gandras paprase del koalicijos

Vanga

Vanga portretas
Kaip vieningai šoko dirbti troliai !Ir vėl vargšas Jarekas nekaltas, kalti tie kurie sugriovė bebryno šėryklas!

Na.ar

Na.ar portretas
Ar ištirta veiksmai.Ar tik pataikavimas konservam To dar nebuvo.Be tyrimo padaryta išvada.

Baisu

Baisu portretas
Lenda teroristai į valdžią savo melu, sukčiavimu , vogimu. Pažiūrėkit kokie Lietuvos krikščionys.

as

as portretas
senai reikejo trauktis

nuomone

 nuomone portretas
eilini karta prezidentas klaidinamas ,konservu sutves

NA NA

NA NA portretas
akivaizdu ,kad prezidentas yra landsberginių gaujos šantažuojamas ,-----------kodėl be jokių įrodymų ,ekspertų išvadų ,prezidentas pasiduoda landsberginių gaujos šantažui ,čia gi landsberginių eilinis puolimas ne tie išrinkti ,landsberginiai puola jau trečius metus ,,,sėkmės Lietuvai vienytis prieš kgbistų komunistų landsberginių gaują ,už laisvą Lietuvą ,be teroristinės landsberginių gaujos ,,,,

nuomone

 nuomone portretas
sekanti menesi konservai lieps trauktis PREZIDENTUI

Koks dar tau valio?

Koks dar tau valio? portretas
Turim Prezidentą, kurį vadelioja konservatnykai. Be jokio tyrimo, neišsiaiškinant ar tai tiesa, ar melas, neišklausius antros kaltinamos pusės staiga pataikauja landzberginių gaujai. Gėda.

Humanoidas

Humanoidas portretas
Valio!mes turim Prezidentą

Galerijos

Daugiau straipsnių