Quantcast

Prezidentas ragina J. Narkevičių trauktis, ministras žada dirbti toliau

Grįžti į straipsnį

Antanas

Antanas portretas
"Dėjo skersą" ant Jo Ekscelencijos?! Na, na..?

Dar

Dar portretas
ne viska spejo susitvarkyti, mato, kad jam nieko uz tai nebus, tai ir laikosi. O, tai valdzia, dar tokios nebuvo!

A

A portretas
Visiskas bespridielas,visi padeja ant Gitanos,nes jis be kiausis

Sėkmingas darbas internete

Sėkmingas darbas internete portretas
Lengvai dirbdamas ne visą darbo dieną internetu iš namų per pastarąsias 4 savaites gavau 25836 USD, nes lengvai dirbau namuose iš namų. Aš esu nuolatinis studentas, dirbu ne visą darbo dieną iš namų ir uždirbu daugiau pajamų. Aš lengvai kasdien dirbbu nuo 3 iki 4 valandų. dieną laisvalaikiu. visi gali atlikti šį darbą ir uždirbti daugiau pajamų ne visą darbo dieną internete, tiesiog atidarykite šią nuorodą ir vykdykite instrukcijas ... .......................>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m

As

As portretas
Jis stiprus vyras už nugaros didele valstybe turėsite nemalonumų palaukite dar vienus metus ir viskas bus gerai

Anonimas

Anonimas portretas
Ministras su kaiules akimis.Normalioje salyje tai sunkiai isivaizduojama, bet kur ziurejo Prezidentas pries skirdamas tokius ministrus. Privalo atsistatydinti be jokiu koaliciniu susitarimu ir visokiu kitokiu issisukinejimu. Geda , kad musuose gali uzimti atsakingas pareigas betkas. Anukai, svogeriai ,koalicininkai ir visas kitas brudas.

Nuomone

Nuomone  portretas
Mat Skvernelis ir jo pakaliku nieko nemato kas blogo su ministru.Trys butai Vilniuje nuomojami,o seimo viesbutyje gyvena dukra.To asfalto as nelieciu.Kiekvienas ta pasidarytu.Bet butai tai jau nusikaltimas ir toks ministras seniai kitoj salyje butu papustes padus.Bet juk Skvernelis dar pries seimo rinkimus parsidave Karbauskiui.Tai reikia atidirbti .O juk milijonai byra jiem.Trasos,milijonai.h zemes,tai ir lengvatos reikalingos.Pasidare ir zemesne kartele,kad dar patektu prie lovio gruobonis.

ala

ala portretas
PRASAU leisti dirbti ,nuraminkite prezidente opozicionierius,nes ju deka jusu reitingai pradejo mazeti.

Galerijos

Daugiau straipsnių