Quantcast

Prezidentas kviečia pokalbio R. Karbauskį – susitikimas bus neviešas

Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį susitiks su „valstiečių“ lyderiu Ramūnu Karbauskiu aptarti bendradarbiavimo su valdančiąja koalicija.

G. Nausėda žurnalistams Plungės rajone susitikimo išvakarėse teigė norintis „užfiksuoti situaciją ir pakalbėti apie ateities planus“ bei tikisi iš R. Karbauskio konstruktyvaus pokalbio. Jis patvirtino, kad susitikimas vyksta jo iniciatyva.

„Manau, kad nepaisant peripetijų, rutininių dalykų, dienos aktualijų, privalome toliau labai atsakingai elgtis prieš tautos žmones, priiminėti sprendimus, įstatymus, kurie būtų jiems naudingi. Ir čia jokiems, sakyčiau, lenktyniavimams, konkuravimams, ar, neduok Dieve, sąskaitų suvedinėjimams nėra vietos“, – sakė G. Nausėda.

Jis sako, jog nori asmeniškai pasikalbėti su valdančiųjų „valstiečių“ vadovu, nes turi jam kitų klausimų, nei premjerui Sauliui Skverneliui.

„Aš nemanau, kad tie susitikimai turi būti organizuojami kolektyviai. Su ponu R. Karbauskiu kalbėsimės vienais klausimais, su ponu S. Skverneliu, kažkada kitą savaitę – kitais klausimais. Viskas suderinama (...). Kalbėsimės su visais. Svarbiausia ne mūsų asmeniniai, o Lietuvos klausimai, kuriuos mes privalome spręsti“, – kalbėjo prezidentas.

Su R. Karbauskiu ir jo atstove spaudai BNS ketvirtadienį susisiekti nepavyko. Prezidentūra teigia, kad susitikimas bus neviešas.

Susitikimas rengiamas valdančiajai koalicijai šią savaitę atsisakius atleisti susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių, nepaisant prezidento raginimo tai padaryti.

Valdantiesiems taip pat šią savaitę nepavyko atmesti G. Nausėdos veto dėl žemesnės Seimo rinkimų kartelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad pats laikas Karbauskiui pasodinti į savo vietą.Jau per daug jis yra prisimelaves visai Lietuvai. Karbauskis labai yra nepatikimas mūsų šalei.O be to jis kaip turgaus bobelė visus ıtaria visis apkalba.Tai labai žemo intelekto žmogus ir tikrai daro gėda mūsų seimui.

Rasa

Rasa portretas
TAI JAU DABAR MUSU KONSERVINIS ŽIBUOKLINIS PREZIDENTAS KABINESIS PRIE SKVERNELIO UŽ NARKEVIČIU TAUTA AR JUS ČIA KA GAUDOTĖS KO SIEKIA PREZIDENTAS

kauniete

kauniete portretas
KEISTA KAD JIS PAŽEIDINĖJA EUROPOS ISTATIMA GEL 3 KARTELESTAI DAR JIS NEPRISKAMBINĖJO PRIEŠ POSĖDI KO DAR REIKIA
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių