Quantcast

Prezidentas išvyksta į Jungtines Valstijas tartis dėl saugumo ir klimato kaitos

Prezidentas Gitanas Nausėda sekmadienį išvyksta į Niujorką dalyvauti Jungtinių Tautų Generalinės Asamblėjos sesijoje, kur daugiausia dėmesio turėtų būti skiriama saugumo klausimams ir klimato kaitai.

Šalies vadovas Jungtinėse Valstijose viešės iki ketvirtadienio.

Vizito svarbiausia dalis bus G. Nausėdos kalba Generalinės Asamblėjos sesijoje, ji numatoma trečiadienį.

Anot diplomatų, joje šalies vadovas turėtų kalbėti apie tarptautinės teisės reikšmę, Rusijos grėsmę ir darnaus vystymosi tikslus.

Prezidentas taip pat dalyvaus viršūnių susitikime klimato kaitos klausimais ir susitiks su potencialiais investuotojais.

Diplomatinių šaltinių teigimu, vizito metu taip pat planuojamas dvišalis G. Nausėdos susitikimas su britų premjeru Borisu Johnsonu (Borisu Džonsonu) aptarti Britanijos pasitraukimą iš Europos Sąjungos.

Vizito metu prezidentą lydės pirmoji ponia Diana Nausėdienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
jei skrendi su sapoka tai gal bus laiko priminti apie neindeksuotas pensijas juk kelione musu saskaitos deka tai nebuk kaip tas zydelis.. ui ponuli padarysiu tik uz procentus GERA GYVENTI kitu saskaita ANE?.....

KAUNIEČIAMS

KAUNIEČIAMS portretas
Niekada nedėk kitu, savo debiliškuose rašliavose

jo

jo portretas
pasirodo ne vie tik ožio tarnaitė grybas sirgo paranoja ir tarnavo jankiams su šukiu rusai puolą bet ir nausedinis susirgo reiškias mes vėl skursims ir gyvensim kaip Š.Korėjoj visus pinigus bobučių armijai atiduosim o algom ir pensijoms jų neliks
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių