Quantcast

Prezidentas: D. Kreiviui vengti interesų konfliktų padės specialistas

Grįžti į straipsnį

absurdas

absurdas portretas
Didesnio ABSURDO nera buve ir buti negali kada specialiai skiriamas priziuretojas kad Ministras nevogtu ABSURDO VIRSUNE

ne naujiena,

ne naujiena, portretas
guminis prezidentas tapo moliniu, kas kaip nori, tas taip lipdo..., cirkas ant Lietuvos...

nėra b u v ę Lietuvos istorijoje,

nėra b u v ę Lietuvos istorijoje, portretas
kad ministru skiriamas ž i n o m a s VAGIS ir iš k a r t o paskiriamas p o l i c i n i n k a s jo veiksų priežiūrai, kad ministras n e v o g ų-- tai nauji KONSERVATORIŲ "profesionalūs" ministrai, tik GAILA , kad to n e s u v o k i a PREZIDENTŪRA dalyvaudama tokiame n u s i k a l t i m e.----REIKĖTŲ , kad SEIMAS šio nusikalstamo sandėrio NEPATVIRTINTŲ.

kas v e r č i a skirti KVAILĮ ministru,

kas  v e r č i a  skirti KVAILĮ  ministru, portretas
jeigu prie jo k a s d i e n ą privalės budėti PROTINGAS,---tad geriau iš karto PROTINGĄ paskirkite ministru !

Anonimas

Anonimas portretas
toki VAGY i ministrus ? PIPIEC cia !!!

Alis...

Alis... portretas
žulikus sunku sutramdyti...

ALGIS

ALGIS portretas
KAD IR KIEK BŪTŲ PRISIDIRBĘ KANSERVAI , VISKAS JIEMS GALIMA , VISKAS KAIP NUO ĄSIES VANDUO , PVZ. KAIRYS , MAJAUSKAS

siaubinga

siaubinga portretas
Dar to Lietuvoje nebuvo kad ministrui Kreiviui specialus patarejas patarines kaip protingai pavogti

Tikriausia,

Tikriausia, portretas
TS-LKD partijoje NEBĖRA sąžiningų ir kompetentingų žmonių ,jeigu primygtinai siūlomas p. Dainius Kreivys . O gal TAIP SUDERINTA PROGRAMA ?!

Zmogus

Zmogus portretas
Prezidente, D. Kreiviui netrukdys sedejimas ministerijoje, nes dar bus saugiau prasisukti ,jam pades konsultantas supainioti galus ,kad nebeikliutu.Vilku gimes i miska ziuri ....

nusiviles

nusiviles portretas
Moki vezi centrai D. Kreivio ir isplite po visa Lietuva,dabar tie jo centrai,pastatyti is valstybes vogtu pinigu uzdirbines pasakiskus pinigus ponas gales didinti pajamas tu centru jam pavaldzios ministerijos .Konsultantas pades tai gudriai padaryti.Mokki vezi pc pinigu gauna turbu ir kupriukas ,raudonoji,kubilo dugnas.

siaubas

siaubas portretas
Dar to Lietuveleje nera buve kad Ministrui Kreiviui patarines specialistas kaip nevogti arba kaip protingai vogti dar to musu valstybeje nebuvo Simonyte Simonyte nejaugi jums nerausta ausys kada i savo Ministru komanda priimate Ministra su patareju kuris Ministrui patarines kaip nevogti arba kaip protingai vogti Sprendimas del patarejo Ministrui kad nevogtu grynai kazkokia Mistika ir is Fantazijos srities Per visa nepriklausomybe tokio etato Musu Valstybes Vyriausybeje nera buve pasiekta VIRSUNE.

jjj

jjj portretas
čia kaip iš pijoko tikėtis jog jis negers..

Anas

Anas portretas
Kažin alga su specialistu dalinsis per pus

As

As portretas
Jau virsunes toliau nebėra kur,ministrui padės specialistas,kad nevogtu ir nepainioti interesų!!!pasaulį dar negirdėta! Prezidentas irgi nusigaravo ,kad sutinka su tokiom sapalionem! Nejaugi jau nėra nei vieno padoraus žmogaus,kad nereikėtų auklės,neturėtų jo tvirtinti

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
geras ministrų kabinetas,vagis,alkoholikė,ir nedamokslė.Jai išgyvensim tuos 4 metus,tai dar ilgai gyvensime.Juk jau siūlo medicinos paslaugas apmokestinti,cukrų apmokestint 1 kg 1 euras.Reiškia kainų didelį šuolį produktams.Pensininkai laukite blogumų,šimonių kumelė grįžo.Vadinami gėkai,bei narkomanai džiaugiasi šia valdžiagyvių šutve.

bor

bor portretas
Su ožio palaiminimu šis aferistas siūlomas gan rimtos ministrijos ministru ir ar vėl neteks nešti kudašių?.

Kęstas

Kęstas portretas
Mama nepadėjo, dangstė jo machinacijas - tai specialistas Kreiviui bus didesnis autoritetas. Vagis negali nevogti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

cha ha ha .... tai pons Nauseda

cha ha  ha .... tai pons  Nauseda portretas
tai iseina ,kad ateity vyriausybes ministru kabinetas taps AVKK reabilitacijos centru [anoniminiu vagiu-kleptomanu klubas ] kur specialistai priziures ir gydys ,praves treniruotes ir rebilitaciny gydyma ,buo narkomanijos , alchogolio ,kleptimanijos aferizmo ,ir t.t cia nauja med klinika psichatrine ligoonine atsidaro ar kuriamas naujas ministru kabinetas ??

Koks jis ministras.

Koks jis ministras. portretas
Melagis ir tiek.

Galerijos

Daugiau straipsnių