Quantcast

G. Nausėda: mane apima gėda dėl senjorų gyvenimo sąlygų

Grįžti į straipsnį

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
KOL JISAI JAV EKONOMIKA KELS PIRKADAMAS JAV KARINI ŠLAMŠTA IŠ JO NIEKO GERO NEBUS-KĄ RINKOTE -NEJAUGI NEMATETE KAS JISAI PER VIENAS .............

RIMA VAITONIENĖ

RIMA VAITONIENĖ portretas
O kodėl mažos pensijos? Išdirbau 42 metus, niekados nebuvau darbo biržos klientė, sušlubavus sveikatai supratau kito pasirinkimo neturiu: gauti invalidumą misija-neįmanoma, o man sutriko širdies ritmas, įtempto darbo sunku dirbti ir pasinaudodama galimybę likus 2,3 mėnesiams nutariau nebūti darbo biržos kliente, o išeiti į išankstinę pensiją. Pradirbus visą gyvenimą su "geru" stažu šiuo metu mano išankstinė pensija.............tik 292 EUR. Skaičiau, kad tokiems kurie turi stažą40 metų ir daugiau žada atkurti pilnai priklausančią pensiją. Lieku laukti ir tikiuosi, nes tas įstatymas paliestų tuos žmones, kurie sąžiningai dirbo, neėmė dotacijų iš valstybės, sąžiningai mokėjo mokesčius. Laukiame TEISINGUMO

Zenonas Jurgelevičius

Zenonas Jurgelevičius portretas
Jūsų Ekscelencija, ar Jus neapima gėda - dėl prieš Jus LR prezidentais buvusių asmenų prisidėjimo prie suklastotais teisiniais pagrindais priimtų 1991-06-18 ir 1997-07-01 specialiųjų "teisinio nuosavybės teisių atkūrimo" įstatymų vykdymo (geriausiu atveju - tų neteisėtų veikų nutylėjimo)? Vykdant tokius "įstatymus" (atimant sovietmečiu niekuomet nesuvalstybintas mažažemių teisėtų žemės savininkų žemės valdas) daugeliui senjorų ir buvo sunaikinta galimybė prasimaitinti bei tyčia dirbtinai sukurtos, nuolat veikiančios, aštraus emocinio streso (neatreaguotų afektų) situacijos. Nuo tų situacijų sukeltų sunkių susirgimų daugybė senjorų (ir ne tik senjorų) be Dievo ar gamtos jiems skirto laiko jau išmirė. Gerbiamas Prezidente, Jūs turite visas reikiamas teises nutraukti tokį tyčiojimąsi iš teisingumo ir nutraukti atskiros visuomenė grupės genocidą. Laukiame Jūsų Ekscelencijos - kaip LR rinkėjų tiesiogiai išrinkto Lietuvos Respublikos teisingumo garanto tiesioginių pareigų atlikimo...

zigmas

zigmas portretas
Taigi remkime tuos kurie mažas pensijas gauna,tačiau man kyla klausimas ,o kodėl jo maža pensija .Taip sovietmečiu buvo maisto pramonės darbuotojams maži atlyginimai,nes tada sakydavo jiems nereikia didelių atlyginimų nes jie vogdavo maisto produktus ir taip prisidurdavo prie algos švietimo ,sveikatos srityje irgi maži atlyginimai .Na yra ir kita tarkime loderių grupė ,kurie neturi darbo stažo arba sveikas vyras, moteris visiškai nedirbo valkatavo ,o dabar mes jam duokime gerą pensiją.Taigi prieš didinant pensijas reiktų patikrinti kodėl jo maža pensija arba visai neturi darbo stažo kokią pensiją užsidirbai tai tokią ir gauk.Bendru pavadinimu senjorai skursta tai neteisinga kas nedirbo mielas vaike tam ir duonos duot nereikia

lorenzo

lorenzo portretas
o man visada buvo gėda,kad esu lietuvis

Edvinas

Edvinas portretas
Remkit kitas salys. Kam mum!!!.

tomas

tomas portretas
JE Prezidentas taps Prezidentu, jei pasieks, jog su Rozova būtų tikrinamas ir Karbauskis, turintis ne mažiau įtakingų ryšių su rusų verslininkais ir magnatais.

klaipediete

klaipediete portretas
DEkui p. Prezidentui uz supratima. Bet matyti norime ir veiksmus.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikėkime,kad vioskas bus gerai .kad sinjorų gyvenimas pagerės,o jaunoms šeimom saišųku sunku ,bet mes ir vargome daug dirbime ,kolpasiekeme geresnį gyvenimą.bet daugiausia sugadino žmones pašalpos ir reikia ne mokėti gerentiems ir alkoholozmas mažės,o alkoholio gamybą mažinti o ne valandas nurodinėti kada pirkti.Pašalpas padidinti mamoms auginančiom vaikus.

Anonimas

Anonimas portretas
Iš serijos .... Fantastika.

tai mažiau laižyk jankių okupantų batus ir nekurstyk karo!

tai mažiau laižyk jankių okupantų batus ir nekurstyk karo! portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

N

N portretas
Kai atiminėjo pensijinį amžių gėdos niekam nebuvo.

Pamatuokit Nausėdos reitingą

Pamatuokit Nausėdos reitingą portretas
Ir pamatysit, kad žmonės vis labiau pradeda suvokt, kad atimti ir padalinti tipo populizmas duos neigiamą efektą.Ir kad mokesčių didintojas ir chaoso kurėjas nebus populiarus švelniai tariant.Jei per 100 dienų tiek prisidirbo, tai mažai šansų, kad toks povas kadenciją pratrauks. Tiesiog nieks kolkas nenori teptis į š rankų.

Nusėda jei but gimęs anksčiau- būtų geru bolševiku

Nusėda jei but gimęs anksčiau- būtų geru bolševiku portretas
Pensininkai mieste gali brangiai parduot dykai gautą NT iš sovietų valdžios ir keltis į Naująją Akmenę.Tikrai jie nėra biedniausias sluoksnis Lietuvoje. Daug sunkiau jaunimui, kuris neišgali to NT įpirkti burbulo metu, taip pat šeimos su mažaias vaikais. Nausėda neša sumaištį ir naudojasi demagogo metodais.Dar niekur nebuvo šalies, kad nedirbantis turėtų didesnes pajamas už dirbantį.Atimt ir padalint metodas neveiks - jam tą ir vyskupas viešai sakė, ne tik ekonomistai ir verslininkai.Be to pernai jau buvo atlikta esminė mokesčių reforma, buvo pasirašytas snacionalinis susitarimas, kad daugiau jokių mokesčių didinimų.

Nausedos geroves valstibe

Nausedos geroves valstibe  portretas
Susirenka Elbonijos valdžios atstovai į pasitarimą. - Klausykit, reikia kurti gerovės valstybę, didinti socialines išmokas. Iš kur pinigus imsim? - Gal iš šešėlio? Europos Komisija skaičiuoja, kad mūsų PVM atotrūkis vienas didžiausių ES. - PVM kas toks? - Na, skirtumas tarp to ką surenkam į biudžetą, ir to ką turėtumėme surinkti atsižvelgiant į PVM tarifą ir vartojimo apimtis. Virš milijardo eurų neusurenkame. - Aaaa, o kaip tą atotrūkį sumažinti? - Na čia buvo planas iki 2018 metų įdiegti išmanios mokesčių sistemos i.MAS kasos apratų posistemį i.KAS. Kitų šalių patirtis rodo, kad įdiegus sistemą deklaruojamos pajamos išauga penktadaliu. Surinktume papildomus 500 mln. eurų. - i.MAS? i.KAS? O gal tiesiog visus mokesčius padidinam? - Nu gal tikrai, bus paprasčiau...

Pietris

Pietris portretas
Sveiki zemes Angelai. Diskusiju daug, a naudos maza. Kazkaip tie lietuvos kai kurie,t.y. didzioji dalis, pencininku yra nuzeminti. Tik tiek galiu pasakyti is savo praktikos, kad darbo stazo turiu 41m. bet pencijos apskaiciavimas buvo imamas iki 94m. ,o tuo laikotarpiu buvo ir vagnoriukai , kurie buvo beverciai, ir rubliniai atlygiai. Nors rublinis atlygis buvo geras, bet is to isejo snypstas.Kai kas siule duoti kysi, kad skaiciuotu nuo 94 metu, nes buvau gerose pareigose ir atlygiai buvo geri, bet gavosi kaip gavosi. Zinoma, jauciuosi nuskriaustas. Dirbusi valytoja gauna teik pat kiek as su specialybe isdirbes. Gal ir reikejo ta kisi duoti, bet tuomet buciau pazeides savo teisingumo nuostatus. Telieki tiem ant duonos trupinelio. Bukite palaiminti gerieji zmones.

Kas kaltas?

Kas kaltas? portretas
Jei žmogus dar turi gėdos jausmą, vadinasi jis dar ne amžinai prarastas žmogus. Yra vilties, kad nuo užuojautų senjorams, pradės rimtai ką nors nuveikti pastariesiems. O, svarbiausia manau, pasidomėti tais, kurie palyginti per greitai, jau gyvena realiame rojuje. Ar ne čia ta praraja tarp klasių?

Senolis

Senolis portretas
Grazinkite litines pensijas ir litines kainas stvolachiai!

Nusivylusi

Nusivylusi portretas
Iš tiesų Nausėda mane nuvykė, jei tesugeba kištis su savo populistiniais mokesčių didinimo siūlymais. O juk mokesčiai - net ne Prezidento kompetencija.

KLAUSIMĖLIS

KLAUSIMĖLIS portretas
Tik kodėl būtent Nausėda vis kalba apie naujus mokesčius, kuriuos valstiečiai jau buvo šiek tiek apkarpę? Ir kodėl Nausėda nekalba apie išmokų pašalpiniams mažinimą, o ta sąskaita nesiūlo padidinti iš tiesų ubagiškas pensijas senjorams?

SENJORĖ

SENJORĖ portretas
Jį, matykite, apima gėda, bet kai aš, būdama pensininkė, sugebu užsidirbti, tai Nausėda kalba apie didesnę mokesčių naštą individualia veikla užsiimantiems asmenims, nedarydamas jokių išlygų senjorams, kurie ir taip tuos mokesčius mokėjo visą gyvenimą. O kas liks nuo mokesčių - atiduosiu biudžetui dėl įvesto nekilnojamojo turto mokesčio, nors turiu vienintelį namą, tačiau geroje vietoje mieste, o vyras neseniai mirė, tad visa namo vertė tenka man vienai.

KAUNIEČIAI

KAUNIEČIAI portretas
Kad neapimtų gėda - imkit iniciatyvą į savo rankas.Tada viskas pagėrės

kaunietis

kaunietis portretas
Kas yra senjorai, kas yra pensininkai musu visuomeneje? Tai mus isaugine ir aprupine musu tevai ir seneliai, "kuriu visa sviesi ateitis" deja jau praeityje. Tai zmones, nusipelne pacios didziausios pagarbos. Ne tik Prezidentui geda-mums visiems geda, kad sunys ir kates gyvena pas mus geriau negu senoliai, kurie, beje, labai daug ir nenori. Pagrindinis ju noras-kad vaikams, anukams ir proanukams viskas butu gerai. Jie sutaupys ta pensijos prieda ne sau, ne savo gardziam kasneliui, o palaikys palepinti anukeliams. Visi busime senoliais-visi iki vieno tapsime senjorais-pensiju gavejais, norinciais tas likusias dienas gyventi oriai ir panaudoti savo rauksletas rankas padeti aplinkiniams, o ne prasyti ju pagalbos.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei turėtų gėdos jausmą,tai nebūtų leidęs dirbti tokios sudėties vyriausybei su Skverneliu priešakyje.Bet ne,jis tik palaimingai šypsosi,panašiai kaip Gabrielius Landsbergis,patapęs milijonieriumi.

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
Kai Lietuvoje milicija buvo pervadinta į policiją, labiausiai dėl to sunerimo medikai.......

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jeigu liaudis egzistuoja už pragyvenimo minimumą, vadinasi, liaudies tarnai gyvena už prisivogtą maksimumą.

Kęstas

Kęstas portretas
Pagausim Rozovą, užkelsim mokesčius, pradėsim gyventi gerai. O Vokietija turi strategiją informacinių technologijų srityje. "Vokietija gauna tris naujas galimybes informacinių technologijų srityje. Raktiniai žodžiai yra „Blockchain“, kompiuterių lustai iš Europos ir atviras kodas. Naudojantys tai prisijungia prie daiktų interneto su vis geresnėmis AI galimybėmis ir jau pritraukia čempionų lygos skaitmeninimo būdus - bent jau tada, kai politika nustato teisingą kursą ir įmonės koreguoja savo procesus ir darbuotojų kvalifikaciją." Na o mes? Mes prisipirksime brangių Boxerių ir eisim užkariauti Rusijos. Jei ir neužkariausim (gal rusai neleis, kaip jums atrodo?), tai bent pasivažinėsim prieš mirtį. Nieko kito nesugebam. Landsbergiai neleidžia, nes bijo, kad ateisim į protą ir daugiau jų neklausysim. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Virginija

Virginija portretas
SAUNUOLIS PREZIDENTAS,mato kaip seni,ligoti skaiciuoja kapeikas parduotuveje noredami ka nusipirkt.

JONAS

JONAS portretas
Nu nei vienu Nausedos zodziu netikiu gerai kad seime valstieciai tai musu gyvenimo salygos vis geres

natalija

natalija portretas
NEJUOKINKIT IR NESIJAUDIKIT TAKIU BAJERU MES IS GRYBES GIRDEJOM JEIGU KAS IR SUSIRUPINO VAIKAI IR PENSININKAIS TAI KARBAUSKIS IR VALSTIECIU PARTIJA GAL GERIAU KREIPKITES I JUSU TAIP PROTEGUOJAMA SKVERNELI KURIS PINIGUS SKIRIA SAVO MINISTRAM KAD TURETU UZNUGARI TAS JUSU ISRINKTASIS VERSLININKAIS IR BANKININKAIS RUPINASI O NE PENSININKAIS MOKITOJAIS VAIKAIS

OZYS

OZYS portretas
Teisingai,kol lianzpperdziai nebus pastatyti i vieta,nieko gero nebus.Lietuvos siurbeles.

Kam?????

Kam????? portretas
Negalima pasalpu ar pensiju didinti skriaudziant mokesciu moketojus.Sunkiai dirbancius,kaip atimti lengvatas zemdirbiam dizelinui.O tas siulantis didinti ministram algas tai tikras nesupratimas kaip pateko i seima.Tai tokiu noras joti dirbantiem ant sprando.Geresnis gyvenimas apdedant mokesciais.Kam jis pageres dundukai????

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
KOKS IŠ JO PREZIDENTAS-JAV TANKAI,,ABRAMS'' ŠALIA BALTARUSIJOS SIENOS............GĖDA.

...

... portretas
Rozova kaip Rozova, bet Landsbergių ardomąją veiklą BŪTINA demaskuot!

...,kad matote GYVENIMO REALYBE ir AKTUALIJAS...,

...,kad matote GYVENIMO REALYBE ir AKTUALIJAS..., portretas
uztai ir PERGALINGAI leimejote RINKIMUS i VALSTYBES PREZIDENTO POSTA...,malonu SKAITYTI,kad jauciate REALYBE ir SVARBIAUSIAS AKTUALIJAS... TASKAS

duok Dieve

duok Dieve portretas
kad Prezidento zodziai is sirdies.Kiek jau anie populistai "gerino"net geda prisiminti,ant kiek tapkiniai,AMBalai,grybai nuvare Lietuva.

Praktikas

Praktikas portretas
Lietuvoje senjorų nedaug, tik tiek, kiek atvažiuoja iš Ispanijos.

tomas

tomas portretas
Prezidento darbo kokybė ir vaisiai ryškiausiai bus matomi Jo santykiuose su Karbauskiu (tai tolygu santykiams su Gudija ir Rusija). Jei Prezidentas sugebės atpažinti ir nusisukti nuo gudriai maskuojamų masalų, turėsime viltį į gerovės valstybę, o jei užkibs - amen ir Prezidentui ir mums.

Albertas

Albertas  portretas
Del saugumo valandos nenurodoma

Galerijos

Daugiau straipsnių