Quantcast

Premjero patarėjas TV eteryje susisiekimo ministrą išvadino kvailiu

Grįžti į straipsnį

Sis

Sis portretas
Malinauskas chamas,kuriu reta,jau ne pirma karta savo turgaus lygi jis pademonstruoja. Ji reikia siusti i etikos ir kulturingo elgesio kursus vienareikiskai- jis ne savo vietoj.

zaibas

zaibas portretas
pataike i desimtuka

...

... portretas
Lenkų spec.tarnybos matyt kojomis duris Vyriausybės rūpuose atidarinėja, nes... nes Malinauskas NIEKO blogo nepasakė, jis NIEKO kvailiu neišvadino. Juk čia TIK elementarus pastebėjimas: "tikėtis, jog tai nesukels klausimų visuomenei ir žurnalistams yra kvaila", čia kalbama apie POELGĮ, o ne apie žmogų, tiesog MATYT lenkams PROBLEMOS su lietuviško teksto supratimu (su Google vertė?). NES - ir pats didžiausias Išminčius GALI padaryt kvailystę, ir tai pastebėt - kiekvieno tą Išminčių gerbiantį PAREIGA, BET - tai NEREIŠKIA kad tą kvailystę įvardyję jūs Išminčių durniumi pavadinote - tai suprast nereikia būt išminčiumi, pakanka tik šiaip sveiko proto turėt. Ir nemanau kad Malinauskas to sveiko proto neturi, o tuomet jo tas marškinių ant krūtinės plėšymasis tereiškia SIAUBINGĄ lenkų įtaką Vyriausybėje, ir va jau tuomet VERTA pakalbėt apie Premjero pažeidžiamumą ir GRĖSMES visai mūsų Valstybei.

Iš dalies galima ir užjausti

Iš dalies galima ir užjausti portretas
Galvoju, kad S. Malinauskas pataikė tiesiai į dešimtuką. Nors ir kaip valstiečiai besistengtų, vis vien jų koalicinės kvailystės, kaip yla, išlenda iš maišo. Valstiečiai jau visai prie bankroto krašto bedugnės. Jiems ir Ramūno vojažas po kraštą nebepagelbės. Dar neprinoko jau papuvę...

...

... portretas
Mieli komentatoriai, prieš replikuodami straipsnio autorei, atidžiai jį perskaitykite.Manau dauguma žmonių turi problemų su teksto suvokimu. Malinauskas, sakydamas, kad būdamas premjeru, tokio patarėjo atsisakytų, kalba apie save, o ne apie ministrą Narkevičių. Jis pripažįsta savo, kaip patarėjo netinkamą elgesį, išsakant nuomonę TV laidoje.

...o aš

...o aš portretas
šitą patarėją laikiau protingu ir kitokiu

Karklytei (žinios autorei)

Karklytei (žinios autorei) portretas
Citata is str. "Kartu jis pripažino, kad S. Skvernelio vietoje tokio patarėjo būtų jau seniai atsisakęs.". Čia taip lerteikiate Malinausko žodžius? KOKIO PATARĖJO Malinauskas siūlo Skerneliui atsisakyti? Narkevičius, gi, ministru pastatytas, ne patareju....

Anonimas

Anonimas portretas
Tai tik zodis istrauktas is konteksto,zmones sako- atsarga gedos nedaro ,tai apie viesbucio kambario nuoma.

Skelbkit faktus

Skelbkit faktus portretas
Nesnekekit tusciai, skelbkit apie visus seimo narius , kurie turi gyvenama vieta kokiu tai ziedu apie Vilniu ir yra pasieme seimo viesbucio kambarius.

Penisininkas

Penisininkas  portretas
Tikrai netinkamai pavadinai. Sukčius kvailys - gal tiktų labiau?

pagaliau

pagaliau portretas
nors vienas tikrą diagnozę pasakė, dėkojame

PENSININKE

PENSININKE portretas
Norkevicius ardo PRICHVATIZACIJOS VORATINKLI, bet pats pasimove ant MENKNIEKIU, nes tokiomis "PRIVILEGIJOMIS" ir dar didesnemis iprate naudotis VISI politikai. Tik visu , anot vienos ponios, skystos blauzdos sutvarkyti TEISESAUGA, tad kas kuom gali, tas ir naudojasi visose biudzetinese institucijose, nes uz visos liaudies biudzeto islaidas nera jokios ASMENINES ATSAKOMYBES.

Nieko nauja

Nieko nauja portretas
Toje karalystėje... Patarėjo paskirtis - kalbėti grubiau, nei premjeras, kad pastarasis atrodytų baltas ir pūkuotas... Abu to paties lizdo paukščiai ir to paties MENTO liteto... Būtų gražu, kad premjeras jo atsisakytų, o jis nesutiktų pasitraukti...:-) Kaip ir elgiasi protingasis ministras...Atsiprašyti maža, reikia išleisti potvarkį, kad ministras yra protingas, įstatymu įtvirtinti...

Ona

Ona portretas
Gerb. Skirmanatai, jus nieko nezmonisko nepadarete, o pasakete kaip ir yra. Ne tik Norkevicius, bet ir visi kiti kurie , tarsi gyvendami viesbutyje, maloniai nemokamai naudojasi VANDENIU, ELEKTRA . TAI YRA ZEMOS MORALES POLITIKAI, KURIE VIENAS KITA DENGIA. Kazin ar rinkejas sugebes sekanciuose rinkimuose balsuoti uz naujesnes politines jegas, kurios neturi milijonu uzsakyti savo palankumui ziniasklaidos priemones.

NA NA

NA NA portretas
kaunadienis užsiiminėja pletkais ir kiršinimų žmonių ,matomai turi užsakymą iš landsberginių gaujos ,----------kiek žinoma , premjero patarėjas atsiprašė ,dėl netikusį palyginimą , deja visiems kyla lausimas ,kodėl turi atsistatydinti kol kas geriausiai dirbantis lenkų ministras, kuris sustabdė landsberginių aferas, kuris gražino valstybei pavogtus landsberginių ir liberastų milijonus ,kurio "nuostoliai " ,tik kotletai ,kuriuos valgė visi iki Nausėdos užsėdimo ant lenkų ,kai tuo metų landsberginiai ir masiuliai " taško" milijardinėmis sumomis ,,sėkmės ,o kodėl turi atsistatydinti ministras ,nes dirba Lietuvos žmonėms ,,,

Tai nuolat vyksta

Tai nuolat vyksta portretas
Atsiprašinėja vargšas už teisybės pasakymą.Matyt,kaip reikiant prigriebė jį premjeras.O kad jie visi pirma prišneka,paskui ginasi savo žodžių-visi žinom.Juk ir Skvernelis,ir Karbauskis,ir pats Malinauskas pirma prišneka,paskui aiškina to nesakę ar sakę ne tai,ar pasakę ne taip,kaip norėję pasakyti.Arba mes nesupratę,ką jie sakę.

Miša

Miša portretas
Tai dar švelniai pavadino :)

Galerijos

Daugiau straipsnių