Quantcast

Premjero gatvė asfaltuota ne jo užsakymu. O kieno?

Grįžti į straipsnį

klp

klp portretas
Vieškelių šalyje išasfaltuota gatvė sukėlė "tokias' bangas ???? Tai nulupkit tą asfaltą ir klampokit tešlynėmis. Bolševikinis mentalitetas - noriu ėsti, suėsiu karvę ir nesvarbu, kad rytoj net pieno nebeturėsiu :)

...

... portretas
Įdomus čia pastebėjimas su tomis 'konservų' damonis: po tokio jų 'įdirbio' Sauliukui būtų kapec, bet - jis it agurkiukas; - tai kaip paneigt tai kad jis - 'konservų' Trojos arklys, dirbantis po vyriausybės priedanga.

Fama

Fama  portretas
Baisu akys tuojau iškris.

runkeliams

runkeliams portretas
Pagal įstatymą VTEK gali priimti 7 rūšių sprendimus, tarp jų – pripažinti, kad asmuo pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo nuostatas arba pripažinti, kad asmuo jų nepažeidė. VTEK nepasirinko nei vieno, nei kito – komisija nusprendė nutraukti tyrimą, nes jai nepakako duomenų, reikalingų asmens veikos teisiniam įvertinimui. Turint galvoje ir tai, kad komisija pasiliko teisę tyrimą atnaujinti, 15min vertina, jog S.Skvernelio teiginys, kad galutinis teisinis vertinimas šioje istorijoje jau yra atliktas, neatitinka tiesos.Skvernas vėl apsimelavo kaip ir visa karbauckinių gauja

as

as portretas
visi loja o karavanas eina ir sklypai ir mazeikiu nafta tik uz 1 eura gal ir mums galima ar cia jau lietuvos dievai LAIKAS PRIBUSTI AR DAR IR CIPU LAUKIATE NUO PONO BILO

Apolonija

Apolonija portretas
O,zinot,kas mane labai dziugina?Ogi tai,kad opozicija nieko neranda,ka galima butu pripaisyti premjerui.Na,niekaip neiseina apjuodinti zmogaus.Vis tikisi,kad,,keliukas,,prilips .Reiskia p. SKVERNELIS TIKRAI SAZININGAS ZMOGUS.STIPRYBES JUMS,PREMJERE.

mociute

mociute portretas
Ar matet Skverneli eitynese,tai pederastu kompanija,atkreipkit demesi i detales,tada rasykit,lansnukiu pederastu kompanija kuriai priklauso ir simonute,tai pries rasydami atkreipkit demesi i kai kurias detalias

Nepartinis

Nepartinis portretas
Kokie šventi tie valstiečiai: nieko nežino, viską oamiršta ur t.t. - Skvernelis nežino apie savo gatvės remontą už 300 tūkst. eurų, Karbauskis pamuršo deklaruoti 6 mlj. eurų! Gal jų śaika, remiant Maskvai ir eitynes organizuoja prieš juodaodžių diskriminaciją (palaiko protestus JAV, matote!)! Tokius protestus greitai kažkokie ale Lietuvos piliečiai suorganizuoja, o kaip su Verygos ir Skvernelio diskriminacija 60-čių ir vyresnių atžvilgiu oer karantiną? Čia liečia konkrečiai mys! Tyla!Viskas gerai! Tai kam naudingi tokie protestai?

NA NA

NA NA portretas
landsberginių sėbrai nerimsta ,tai mes galim užduoti ,tai pat klausimų ,-----------kieno užsakymu ,anūkėlio šeimynos biznis yra finansuojamas valstybinėmis lėšomis ,kieno užsakymu ,landsberginių ginamasis masiulis ,užimdavo ir perimdavo svetimą verslą ,kieno užsakymu anūkėlio " žmona "piko Vilniuje žemes už 1 eur ,,kieno užsakymu buvo asfaltuotas keliukas iki Grybauskaitės namelio ???????? ir ttt,,galima klausti ir klausti ,,,,sėkmės ,kodėlčiukams ,atsakymai pas klausėjus ,žurnalistus ,kurie gauna už sukeltą triukšmą pinigus ,vieniems keliukai rūpi ,kitiems kotletai ,o kam rūpi landsberginių išvogti ir praskolinti milijardai ,Lietuvos ,,,,

irute

irute portretas
O ten vienas toij gatvej gyvena Skvernelis,juk pasakyta kad visi zvirkeliai turi buti isasvaltuoti,landsnukiai nerimsta,spiga jums tautuota,dvesk ozy landsnuki,tada oziukas bus sudorotas

...

... portretas
Ach: "Vilniaus rajono savivaldybė pripažino, kad gatvę nusprendė remontuoti ir dėl to, kad to paprašė premjerą saugantis Vadovybės apsaugos departamentas" - JEI jau prašė SS 'sarga'i, tai NIEKAIP negalim patikėt kad pats SS to nežinojo. BET - AR Premjeras neturėjo prievolės apsigyvent Lukiškėse (oi, Turniškėse)? Tad - JEI Premjeras nesugebėjo užtikrinti kelio, tai VAD negalėjo sutikti su tokia 'globa' (neįmanoma užtikrinti saugumo), tad AIŠKU kad tą kelią premjeras asfaltavo NAUDODAMASIS savo tarnybine galia. NES - JEI nėra kelio, tai TURĖJO gyvent Turniškėse... per daug vieša pastoviai su 'konservais' susitikinėt?

runkeliams

runkeliams portretas
juokingai atrodo-vadovybės apsauga paprašė,praimas dalyvavo posėdyje ir po 5 min pamiršo apie sprendimą.Tik visiški gandragalviai gali patikėti tokia pasaka

Skvernelis

Skvernelis portretas
Saziningas zmogus.Man atrodo,kad kazkam jis trugdo,tai ir kabinejasi. Zmones neakli,mato kas jiems padeda,o kas ne.Sekmes Sverneliui darbe,dirbkite ir nekreipkite demesio I kvailus kaltinimus.

manau

manau portretas
> Gera nuoma, už sąžiningą kainą - 1 euras už puikų sklypą Vilniuje su renovuotu pastatu ir puikiais keliais :)

tai

tai portretas
TAIP, kada tai nebuvo iš ko mokėti pensijas? Na , kada? Ai , taigi prie prie asfalto besikabinėjančių konserwatorių.

Taip

Taip portretas
O kur dingo pensinų kaupiamos lėšos , net nebuvo iš kur mokėti pensijas , o rašantis apie kaimiečius tau tik iki kelių žmogau

jonis

jonis portretas
gal landzbergio?

Visus kaimiecius prie sienos

Visus kaimiecius prie sienos portretas
Kas del gatviu ir keliu tvarkymo, yra planuojama viskas, o ne kaip su premjero gatve imama ir daroma be eiles kita diena. Taip kad eiline valstietiska korupcija. Visus juos reiketu statyti prie sienos kartu su ju rinkejais, gal tuomet ir pasalpiniai pradingtu kartu su labiausiai korumpuota politine kaimieciu partija.

To Manau

To Manau portretas
Prie ko cia tas tavo Mortos darzelis, kvaily tu! Cia sitos vistos nuosavas verslas, i kuri pinigu ideti daug nereikejo- absoliuciai viskas yra nomuojamasi. Tad atsitikus bedai ji eis i bankrota ir atidarys nauja panasiu pavadinimu ir tais paciais zmonemis. O i vistos Landsbergienes uab imerke Baltcap fondas, kuris yra didziausias baltijos salyse. Taip kad nusiramink, kaimieti.

tai

tai portretas
> NEREIKIA stebėtis. Tikrai nereikia stebėtis, gyventojai nuo 2013 metų sistemingai prašė sutvarkyti gatvę, raštus rašė ir taip toliau, VTEK nerado jokių priekaištų, bet beretavi mulkiai toliau nerimsta - eik VAGIES AUSTEJOS mokyklėlės sklypą apžiūrėti , net už 1 eurą nuomojasi, o kokios gatvės veda iki mokyklėlės :)

idomu

idomu portretas
Kieno užsakymu asfaltuojama autostrada?

NEREIKIA stebėtis,

NEREIKIA stebėtis, portretas
kad politikai nereaguoja nei į žiniasklaidos priemonių tyrimus ,nei į kitų institucijų. Kada PATYS Lietuvos žmones NĖRA reiklūs VISIEMS be jokių išimčių meilių- nemeilių politikams ,ar pareigūnams ,kada yra ,, nepriklausomos " žiniasklaidos priemonių atstovų ,kurie stengiasi nematyti vienų žmonių akyse ir rąsto ,o kitų ir krislą pamato ,tol ir NEREIKIA tikėtis ,jog atsiras daug norinčių ATSISTATYDINTI ,nes VISADA galima pasakyti : pirmiausia ,Į SAVE pažiūrėkite , kodėl vieniems galima ,kitiems negalima . Turėtų Lietuvos Respublikos Konstitucija galioti VISIEMS !

K

K portretas
Kaimynai paprasė Sauliui butu linksmiau gyventi

Tiesa

Tiesa portretas
Tyrimo nei jokio dėl Mortos mokyklos nebuvo , tik dabar prokuroras ruošiasi tirti , o dėl Skvernelio kelio užsakė konservai.

Anonimas

Anonimas portretas
senai jau laikas ta kelia isasvaltuot! ten grazios vietos paupyje,o tai zvyrkelis nuo tarybmecio likes,es jau penkiolika metu o keliai kaip sibire

Manau

Manau portretas
Vis primenamas tas Mortos darželis.Skaičiau ,kad buvo tyrimas ir nustatyta ,kad pažeidimų nėra.Ir paskola ir iš kur pinigai buvo parašyta.Manau tai komunistiė propaganda ant Landsbergių šeimos.Jei ne taip ištyrė tai rašykite ant teisėsaugos.

Anonimas

Anonimas portretas
kiek moka vienam ir tam pačiam komentatoriui, šlovinančiam Sniečkų, tpfu, Skvernelį?

manau

manau portretas
Kiek galite skiesti, dar 2013 gyventojai kreipėsi su prašymu išasfaltuoti gatvę. Gal apskritai sustabdyti gatvių asfaltavimą, nes visi keliai kažkur veda? Asfaltas gerai, o dar geriau jei pradėtumėte galvoti kiek valstybei , kiekvienam piliečiui kainavo Ignalinos AE, MN, LEO, Dujų geldos ....ar Vagilės Mortos mokyklėlės aferos, ir kaip būtumėme gyvenę , jei "patriotai" nebūtų mus apvogę.

senelis

senelis portretas
Įtariu, kad premjerienė užsakė,papurtykit ją

Premjerui

Premjerui portretas
Reiktu gyventi nakvynes namuose petrasiunuose , jo zmonai-moteru kriziu centre , o vaikams globeju seimoje......tuomet visiems ramu.

Mano prašymu

Mano prašymu  portretas
ar aišku ? :) Viskas . Išeidama išjunk šviesą , panele . Nusibodai .

Jonas

Jonas portretas
Premjeras neturi savo gatvės nuosavybės, kaip šlykštu visi tie puldinėjimai, pirmiausiai tegul G.Lanzbergis paaiškina kaip nusipirko Vilniaus mieste sklypą už vieną eurą, mes visi norėtume sostinėje tokių sklypų. Vyksta rinkimų agitacija, bet deja konservatorių nenaudai...

:)

:) portretas
Puškinas įsakė.

taip mano ne kindziulis

taip mano ne kindziulis portretas
ta vadinama opozicija tik intrigas kurti,kaip mortos darzeliu reikalai?ar tai teiseta?

Ieskot

Ieskot portretas
Slimoku

Taip mano Kindziulis.

Taip mano Kindziulis. portretas
Nebūtu manau niekam pikta jei nebūtu šis klanas save įvardijęs ypač skaidriais.Mat atėjo į valdžia skaidruoliai.Pasirodo ,kad tik šūkis ,o ne darbai.Ir manau,kad kiekvienas galintis sau pasidaryti gatvę ar ką pasidarytų.Bet reikėjo padaryti ir pirma jo stovėjusiems eilėje garvėms tvarkyti.

Galerijos

Daugiau straipsnių