Quantcast

Premjerė: Vyriausybė tęs darbą ta pačia sudėtimi

Grįžti į straipsnį

Ožių sindikatas

Ožių sindikatas portretas
"Mes ožiai, mes du ožiai... Dėjom mes ant jūsų. Vdol i v popieriok".

Gera nuotrauka

Gera nuotrauka portretas
Visus isdureme,senelis jega.Ir ka mums padarysit?

ALGIS

ALGIS portretas
Abiejų šypsenos labai panašios į nusimyžusios kumelės pauodegį

jo

jo portretas
didziausi kenkejai turi likti...

kada ŠIMONYTĖ pakvies DULKĮ ?,

kada ŠIMONYTĖ pakvies DULKĮ ?, portretas
į m a s a ž o saloną, jis senai nusipelnė daugiau nei masažo.

Negi sunku

 Negi sunku  portretas
pažvelgt seimo rytinio posėdžio Nr. 124 (2021-12-14) aprašymą, o ten balsavimą 14:30:53. Ryškai matosi, kad dalyvavo 75, iš jų 4 uspaskiniai + Vinkus sąmoningai siekė išsaugot kvorumą, kad nereikėtų atvesdint Gabriuko ir Žygučio.

earth king

earth king portretas
juk negalėjo kitaip būti ,žiūrėkime koki spektakli dramos iškėlė juk liekė net iš visu kampu visi komunistu tramdytojai, o iš paskos juk kolona vėdė pats tetušis vedlio pavadelio tempiamo anukėlio iš paskos šaukdamas taip negali būti nutraukti raštiška atsistatydinimo popieriuka išmesti paskubėjo ir parašė, o kur dar net kubilius iš europos briuselio atskubomis paskui tata išsižuojo palikti be kalbu, be žodžio vaikis yra vaikis, ar suprantat, o kur tau visos kitos juodos varnos be patirties smogė šauksmo batalijas juk koki moli žvejas sugavo, viršpalaiki kuris tiek prišiko lietuvai net pasaulio politikai nesuprato jūmoro dramaturgu versijos, vokiečiu analitikas aukšto rango pavadino, tiesiai kvaliu seimo nariu kreivu veido fokusu steigėjus, geriau imkim ir paskaitikime spauda vakaru šaliu, koki nuopelna mums suraizgė, vokiečiu italu anglu lenku ,rusu vengru, o kur dar bus rašoma apie kumelaitę ir kumeliukus arkliuka kupriuka, taip iš tikro ka mes turime juk nieko

valstybę valdo KGB-tai, tupėdami paslaptyje,

valstybę valdo KGB-tai, tupėdami paslaptyje, portretas
juk a i š k i a i matome, jog pasislėpę konservatsocdemų KGB-tai sudarė VYRIAUSYBĘ iš d e b i l ų beraščių , kad būtų galima ją lengviau valdyti. --KGB-tai r ū p i n a s i tik savo IŠGYVENIMU, žmonių bėdos jiems visiškai n e s v a r b u ir tai ką š i a n d i e n ą matome, tai PASEKMĖ;- jog Lietuvos žmonių i š k o v o t ą NEPRIKLAUSOMYBĘ nusavino agento V. LANDSBERGIO vadovaujami k g e b i s t a i , kurie o r g a n i z u o t a i, net apie 80 % PUOLĖ pasirašyti nepriklausomybės AKTĄ.--Po to V.LANDSBERGIS visus esamus k g e b i s t u s Lietuvoje paslėpė 75 metams nuo Lietuvos gyventojų AKIŲ , kurie i š k o v o j o NEPRIKLAUSOMYBĘ .---Kiek dar ilgai l a u k s i m e , jog MŪSŲ gyvenimą ir toliau alintų p a s i s l ė p ę AGENTAI --i š v i e š i n k i m e - išlaisvinkime juos , iš V. LANDSBERGIO paslapties u ž p e č k i o .

taigi

taigi portretas
Nejau buvo patikėjusių, kad vagys, narkomanai ir psichopatai gali pasielgti moraliai? Naivuoliai :)

ŠIMONYTE ,- atidarykite kuo greičiau m a s ą ž o saloną,

ŠIMONYTE ,-  atidarykite  kuo greičiau m a s ą ž o saloną, portretas
nes vyriausybėje ir valdančioje daugumoje yra KONTINGENTAS , kuris yra" n u s i p e l n ę s" MASĄŽO su laiminga pabaiga,- a t e i t y j e turėtumėte garantuotą darbo vietą.-- Iš veiksmų m a t o s i jog netrukus konservatorių d e b i l i vyriausybė n u g r i ū s į OŽIO užpečkį - į ten iš kur atėjo.

As

As portretas
Zubastas nevala

zombiai

zombiai portretas
Politiniai lavonai ? Ne - zombiai politiniai.

nesitveria juoku iš Lietuvos gyventojų,

nesitveria juoku iš Lietuvos gyventojų, portretas
šie d e b i l a i ministrai , nes JIE ir toliau galės t y č i o t i s iš žmonių ,darydami ŽALĄ jų gyvenimui, nes ŠIMONYTĖ atliko jiems p o l i t i n į MASĄŽĄ su laiminga p a b a i g a .

taip yra

taip yra portretas
SITA VYRIAUSYBE DIKTATORIU MELAGIU EFERISTU VALDZIA PATI NIEKO NESUPRANTA TAI PASIKVIETE ,,SENI SU BARETE,, IR JIS VISKA NUTARE KA DARYTI NEPATIKIMA LAUK VISUS

NA NA

NA  NA   portretas
džiaugiasi anūkas ,kad jo neatleido ,jo pavaldinė šimonytė,--------cirkas tęsiasi ,landsberginiai apsinuogino visiškai ,vagia ,vogs toliau ,žlugdys Lietuvą ekonomiškai ir politiškai ,psichopatas anūkas toliau "dirbs" švabo naudai ,pabaigs visus strateginius Lietuvos valstybės objektus , prichvatizuos ,kaip Mažeikių naftą ,sėkmės Lietuvai vaduotis iš landsbergių chuntos ,,,,

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
NEWYSPROTYŠKA fotke :-)))) vemt galiu vien nuo FOTKES

ups

ups portretas
bet tai ko tuos dantis rodyti? kiek džiaugsmo, palikus savo šiltose vietose, o kad žmonėms reikės viską tai iškentėti, iš sumokėtų mokesčių nuostolius apmokėti, tai čia kas-tipo, ne iš mano kišenės....kada gi už netikusius darbus ir sprendimus jie atsakys savo lėšomis ir pareigomis?

konservatorius krikscionis

konservatorius krikscionis portretas
Cha cha cha .... baudziauninkai, gavot nemokama cirka ir pramoga savaitei. Dabar uzsiciaupiat ir laukit tesinio. Mes ant jusu dedam DIDELI B.Y.B.I.

Ponas vel parduoda ozka

Ponas vel parduoda ozka portretas
PIS sijonas nebeda Islindau nauja jega Dejau skersa ant visu Konservatorius esu!

Varijantas

Varijantas portretas
Šimonytei ir jos šaikai Oskarą už puikią vaidybą.

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
NERA KAM SUKILTI NES DAUGUMA RINKEJU BALSAVO UZ KONSERVATORIUS.Dabar geda versti jie matot kokias foto deda mes ,,dievai,,o jus tarnai HA HA hA.

Ką naujo konservatoriai sugalvos šventėms.......

Ką naujo konservatoriai sugalvos šventėms....... portretas
Suplanuotas konservatorių cirkas tęsiasi.......tauta lieka idioto vietoje.....laukime rinkimų.......

janina

janina portretas
kam reikejo to cirko taip ir taip buvo aisku kad taip bus, koncervatoriai nepakaltinami

Hm

Hm portretas
Nieko nėra baisiau už tai kai kad valstybė tampa smėlii dėže nevispročių analfabetų žaidimams

Anonimas

Anonimas portretas
Galėtų tauta savaitgalį susirinkti ir pasakyti kad jau užtenka tokio valdymo. Tik kiek tos tautos belikę, valdantieji tai žino, niekas nebeišvers iš sosto. Išvažiuos paskutiniai.

OOO

OOO portretas
kaip ten tas anukelis....,,zodzio zmogus,,...laikosi?...politikas....

Kokios sėkmės linkite ?

Kokios sėkmės linkite ?  portretas
Toliau klampinti Lietuvą į chaosą , skolas ir t.t. ? Jūs Lietuvos nekenčiate ? " raudonasis patryjotas " , supratau .Von į būdą .

sekmes

sekmes portretas
Labai ismintingai ir saziningai dirba si Vyriausybe ir tegul dirba tik nekaisiokim pagaliu i ju darbo ratus Didziules sekmes siai Vyriausybei

nas deviz

nas deviz portretas
sluzu partii i narodu

K

K portretas
Kenkia Lietuvai ir nieks nieko negali padaryti.opozicija turetu "kovot" su tokia betvarka

Liuks, SUPER.

Liuks, SUPER. portretas
tegu sėdi dar tris metus ,ir daro ka nori, tegu juokiasi visas pasaulis ,mes Lietuvei kantrus,atėjo koncervatoriai visi susiveržkite diržus o mes pagyvensim ka norim ta darom.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Ir taip viskas buvo aisku nuo pat pradziu. Kam tas cirkas buvo reikalingas? Kad gelezinkeliu vadova krastiniu padaryt? Dalbajobai....

Anonimui , kvailys ?

Anonimui , kvailys ?  portretas
Taigi ŠIMONYTĖS vyriausybės ministrai ir SUKĖLĖ tą chaosą ir praskolinimą !!! Kas nuolat su cikanauske rėkė dėl sankcijų Baltarusijai , tik " guzai - baudos ir lukošenkos rėmimas " pareitų Lietuvai !!! Nesuprantu kodėl BE KOMPETENCIJŲ ministeriai turi likti pareigose ? Kaip reikia nekęsti Lietuvos , bijoti prisiimti ATSAKOMYBĘ ....jei nepriima atsistatydinimo .

Anonimas

Anonimas portretas
I.Šimonytė ne tokia skysta kaip S.Skvernelis,jeigu jau suformavo vyriausybę,tai ji tegul ir dirba,kam tas chaosas.Ir taip Lietuva praskolinta,tai ką neleis trąšų pervežti,kai avansu jau sumokėta.Nieko neatsitiks,susitarimai ir avansai privalomi vykdyti,O čia matai ministrus atleis...

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Nieko naujo,juos tik grabe nuneš nuo lovio.Plius neapsakomas malonumas vogti,viską griauti ir ciniškai nebaudžiamai tyčiotis iš liaudies.

O kas dėl liberkonservatų

O kas dėl liberkonservatų  portretas
tolimesnio darbo , man akivaizdu , ši šaika kaip sakė " valstiečiai " yra neliečiamųjų !!! Gali daryti kokius nori nuostolius valstybei ? !!! Įsivaizduoju kas būtų , jei taip " suklydę " būtų kokie kiti ...liberkonservatos " kotletus " skaičiavo , liberalieji " pasijonius kilnojo " ...vienžo ...Balsavę už šią daugumą turėtų degti pragare ...ŠI VYRIAUSYBĖ PATI BLOGIAUSIA .

Homo sovieticus

Homo sovieticus portretas
Ura, tovarišči!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Galėjom ir nelaukt net.

Labai

Labai portretas
gerai.Tegul dirba iki tol, kol nuveiks visas savo nieksybes.Ateis laikas, kai bus kuo juos pakeisti.O jie turies atsakyti uz viska pagal istatymus.Pagalvokim, jiems atsistatydinus, kuo butu jie pakeisti.Tokiais paciais lelemis ir kalbanciomis galvomis.

O

O portretas
Nieks kitko ir nesitikejo.cia juk konservatoriai - nepajudinami.

Matematika paprasta

Matematika paprasta  portretas
Kvorumui reikia 71 . Jei nebūtų 4 liberdarbiečių salėje būtų 67 liberkonservatos !! Ir 1 Vinkus KVORUMO NESUDARYTŲ !!! 68 seimūnai NĖRA KVORUMAS , kuris leistų BALSUOTI UŽ BIUDŽETĄ !!!! Negi net to nežinote ? Seniai galvojau , kad Darbo partijūkštė lygiai tokia pati kaip liberalieji !!! Kada pradėsite mąstyti KĄ RENKATE ! ?

Vinkus pinkus

Vinkus pinkus portretas
Vinkaus boba - generolo Vinco Vitkausko anūkė. Per ją jis sovietmečiu karjerą padarė, kiekviena proga visiems tą pasakydavo. J. Baltušio dienoraštyje tas vaizdžiai aprašyta

4 liberdarbiečiai BALSAVO

4 liberdarbiečiai  BALSAVO  portretas
- susilaikydami , o ne ištraukdami korteles !! Tas 1 Vinkaus balsas , be 4 darbiečių nieko nebūtų vertas !!! Kaip jūs net to nesuprantate Darbo partijūkštės rinkėjai ? Jūsų partiečiai IŠDAVĖ OPOZICIJĄ !!! Ir leido liberkonservatoms toliau "sukišus rankas į biudžetą " siautėti !!!

Biudžetą išgelbėjo liberdarbiečiai !!!

Biudžetą išgelbėjo liberdarbiečiai !!!  portretas
4 !!! Buvo tokie 4 komunarai ? :)) Jų dėka posėdyje buvo KVORUMAS 71 !!! Jų dėka įvyko balsavimas !!! Nes nėra kvorumo - nėra balsavimo !!! Tai keturi Darbo frakcijos Seime nariai - Vytautas Gapšys, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, Vaida Giraitytė-Juškevičienė ir Vigilijus Jukna (jie visi balsuodami „susilaikė"). Ir „valstietis" Antanas Vinkus. Taip ir buvo surinktas reikalingas „kvorumas"

Anonimas

Anonimas portretas
Šaukštai po pietų....Neverkšlenkite ir nesibarkite dabar, o patarkite ką tiems "gudručiams" [užsimanė lengvų pinigų, remdami diktatorių ] dabar daryti, kad "gautųsi gerai".

Negerbėja

Negerbėja portretas
Ne vyriausybė, o tikras žmonių kraugerių erkynas. Nesąmonė, kad šie brūdai paliks sotų lovį. O šis...., nu tas kuris iš dešinės sakė, kad savo žodžio laikosi, bet įsikibo į lovį, net kąstuvu nunugrandysi.

Anonimas

Anonimas portretas
Na ką sakiau ? Spektaklis tęsiasi. Viskas tik vaidyba. Tegyvuoja būsimasis prezidentas ir Lietuvos karalius Gabrys Pirmasis !

kaunietis

kaunietis portretas
Vieną dieną rėkiame , kad užsuktų vokiečiai vamzdį liliputui -išgamai , engiančiam savo žmones ir terorizuojančiam kaimynines valstybes, nes remiame jį ES pinigais, kitą dieną patys taip darome, remdami kolūkietį-apsi[šik]šaukėlį, savo tautos naikintoją, išdaviką ir žudiką.... Tikrai "vaizdelis nekoks" mūsų politikoje...

Vinkus

Vinkus portretas
Vinkus išgelbėjo biudžetą, Šimonytę, Landsbergį, visą vyriausybę, visą valdančiųjų koaliciją. Šimonytė šypsosi, Landsbergis šypsosi (nors per jį vos nesužlugo biudžetas, vyriausybė ir valdančioji koalicija). Kažkokie neadekvatūs. O Vinkus, kaip tikras Gydytojas iš Didžiosios raidės suvaldė Konservatorių, Liberalų ir Laisviečių krizę.

PUIKU

PUIKU portretas
GERIAU SENI DURNELEIAI NEI NAUJI PROTINGI NIEKŠAI.....

Kk

Kk portretas
Po tryju metu ar anksčiau ta šutvė turės būti teisiama už padarytą žalą liaudžiai....

pilietis

pilietis portretas
Po sankcijų įvedimo apsišaukėliui-diktatoriui buvo net keli mėnesiai persitvarkyti, pradėti ieškoti kitų partnerių ir pan. Bet valdantieji "prisidirbo' susigundę dar keliais milijonais kruvinų eurų, o dabar visaip bando "išsivalyti-išsiskalbti", tačiau dvokas dar vis didžiulis. Aišku , lengviausia buvo imti iš diktatoriaus pinigus [ o tuo pačiu ir jam padėti... ], nei galvoti kuo ir kaip pakeisti mūsų netektis. Apsišovė. Jiems lengviau ir smagiau buvo apie tai negalvoti [ patinginiauti ] , nei toliau šelpti išgamos režimą .Dabar būtina skubintis išeiti iš šios bjaurios situacijos, kuri tikrai užgožia ir visus gerus darbus atliktus su žmonių finansų pagerinimu. Dirbkite sparčiau ir linkiu , kad išeitumėte iš šios "kvailystės" deramai ne tik prieš savus žmones, bet ir prieš mūsų partnerius.

taigi

taigi portretas
Dieve saugok Lietuvą .

Tokio finalo laukėme

Tokio finalo laukėme portretas
Išsišiepę, atgrasūs, nepadorūs. Paaukoje ant "laužo" iešmininką"... Mažvaikių ministrų noras būti postuose nenugalimas. Politinės kultūros nerasta. Koktu.

Da pohui

Da pohui portretas
Patys apsišyko tai ir kitus dar apšykti bando. Patys neišeis kol nebus išmesti iš kabinetu.

tam anonimas--siu sliuchu niekas nerinko

tam anonimas--siu sliuchu niekas  nerinko  portretas
cia VRK su policajais , zekais ir narkomanais --juos rinko...

Gėda

Gėda portretas
Nemačiau dar tokios valdžios, kuri taip būtų įsikibusi į savo krėslus. Ankstesni seimo nariai už mažiausius nusižengimus ar įgijus nepasitikėjimą, pasitraukdavo be kalbų. O čia, rado iešmininką.

manau bet kokio karinio konflikto metu

manau bet kokio karinio konflikto metu  portretas
sie valstybes priesai nespes net iki lektvo padangos pribegt ,kad galetu dantimis y jas ysikirte pabegt is lietuvos .... teks kaip Smetonai suoliuot pasiraitojus kelenes per griovius pas lenkus, o ju apsauginiams su policajais bunkerius siukslynuose kastis, ir sleptis ...

Anonimas

Anonimas portretas
kokia premjere tokie ir ministrai ka isrinkot ta ir gaukit tvarkos nebus nekada ranka ranka plauna

VALIOOOO

VALIOOOO portretas
Ko jūs visi piktinatės, ko burnojate ??? - DŽIAUKIMĖS, turime valdžią tokią, kokios esame verti. LIUKS !!!

pensininkė

pensininkė portretas
kalėdinis stebūklas neįvyko net Dulkiu nenusikratėme ką jau kalbėti apie anūką, kol senelis vaikšto Lietuvos žeme dabar iš vis jausis neįveikiami ir toliau darys gėda Lietuvai smugdys ekonomiką skurdins žmones kai patys milijonuose vartosi nekenčiu jų

Uždanga nusileidžia...

Uždanga nusileidžia... portretas
Dresiruotų naminių gyvulių cirko spektaklis baigėsi,žvengiančios kumelės,kiauliukai užriestom uodegėlėm ir kiaulių akimis,išsivaikščiojo į savo gardelius gardžiai palapnoti užtarnauto ėdalo,ir iki kito spektaklio tęsinio...

o dvi [du] pakerksnutes issisiepe

o  dvi  [du] pakerksnutes  issisiepe  portretas
vakar as iseinu krutines atstate reke --- siandien issisiepia -pasilieka -vyriausybe - sliuchu -prostitutu kolektyvas , Tokio gyvulyno susirinkusio vienoj vietoj lietuva dar nebuvo regejus...

Rus

Rus portretas
Man atrodo kilus kariniam konfliktui tauta ne tevyne gins o gaudys ožius su subininiais ir Kūbos šaika kad su jais visais suvesti saskaitas už padaryta žala Lietuvai ir tai tiesa nes tai Lietuviu bruožai.

Kaimietė

Kaimietė portretas
va va, rinkit ir toliau konservus ir lasvūnus !!! Pasistenkit prieš balsuodami bent trumpas jų programėles perskaityti.

siais parazitais taip lengvai tauta neatsikratys

siais  parazitais  taip lengvai tauta  neatsikratys  portretas
juos reikia ,,dichlofosu ,, trucint kaip kolorado vabalus, ir fiziskai naikint...tai jau ne valstybes valdzia --o HUNTA kurios neapkencia visa tauta.Uuuuu... slykstus iskrype isgamos tfiu... jums visiems y snukius

Jie gal pirmieji, kurie pateikė pareiškimus

Jie gal pirmieji, kurie pateikė pareiškimus portretas
Buvusiose valdžiose to nebuvo, net po keliuko asfaltavimo

Gerai

Gerai portretas
Dabar patys turės išspręsti problema, kaip stabdyti trašas. Lauksim

Bbd

Bbd portretas
Iki apsivemimo...

Šmėkla

Šmėkla portretas
Velnias jau užvaldė Šimonytę. Negeri dalykai vyksta. Oi negeri. Bėda Lietuvos tautai. Velniška Landsbergio šmėkla klaidžioja po vyriausybę ir seimą. Neranda ramybės. Prakeiksmas lydi ir lydės valdančiuosius ir jų artimuosius: psichikos ir onkologinės ligos, nelaimės, virusai, iškrypimai, narkotikai, kančios. Pragaras.

Nu bet geras

Nu bet geras portretas
Oi ne prie tu duru protestai ir piketai.oi tikrai ne ten organizuoja. Prie Patriarho duru reikia mitinguot! Kaip parode vakarykstis "shodkes"susaukimas .lietuva valdo faktinis prezidentas svetimom rankom!

By...Rka CEO

By...Rka  CEO   portretas
Nu y naac HUI TOKIA BOBIALKUWYREUSYBE!!!! Tik neistrynkite MANO nuomones komentaro KAUNODIENA

Kalis ir manganas

Kalis ir manganas portretas
Ir trašos važiuos kaip važiavusios . Visas tas šou buvo vietinių politikierių suorganizuotas liaudžiai padurninti. O žinisklaida pgriebusi kaulą valkiojo jį po šiukšlyną dvi savaites Bartušką "po splavų" pakišo, vat ir viskas. Trašų tranzitas - ne Lietuvos lygio reikalas. Tokius dalykus rimti dėdės sprendžia, ne šestiorkos iš lietuviškos Ožių partijos.

kaunietis

kaunietis portretas
Is karto buvo aisku kad bus cirkas ir nieks nepasikeis.Atvaziavo senelis i seima ir visi susileido. Nesuprantu kodel jo jo klausoma. Is seimo posedzio irgi padare dideli cirka del Dulkio.Tas buchalteris neatsake nei i viena klausima ir ji paliko

Jjjj

Jjjj portretas
Klounas Liusbergis

Cirkų cirkas

Cirkų cirkas portretas
Šlykštynės,nieko kito ir nesitikėjome iš tos akiniuotos senos konservatorės.Ji seniai velniui dūšią pardavusi.

Ne arabas

Ne arabas portretas
Durniu laivas.

Edas

Edas portretas
Visas spektaklio senarijus buvo aiškus.Mulkiai visada lieka mulkiai. Seime ir vyriausybėje nėra asmenybių. Didžioji Lietuvos bėda išsigimusi " koncervatorių" partija.

4

4 portretas
Pienburniu vyriausybė

TOKIE LAIMINGI BET ,APSIDIRBE.

TOKIE LAIMINGI BET ,APSIDIRBE. portretas
Juokas dalykas rimtas.

Vaiduoklių

 Vaiduoklių portretas
viešbučio grimasos.Tarakonai valdo.Bet viskam savas laikas.Karžygiai išmirė,lieka tik paverkti už Lietuvą.Kol kas.

Super

Super portretas
Taip ir turėjo būti. Nieko blogo jie nepadarė. O ir pakeisti nėra kuo. Rėkti kritikuoti lengva, o dirbti tokiomis ekstremaliomis sąlygomis labai sunku.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Lietuvos gėda..... Spektaklis tęsiasi.............

Dirbs toliau ..........

Dirbs toliau .......... portretas
slidu kelią pabarste baltarusiškom trasom vietoje druskos

skaitytoja

skaitytoja portretas
na spektaklis baigtas, toliau klampins Lietuva , kol nebus nei ligoniniu, nei ka valgyti., gal but atsiras nauji pretendentai susipykimui- dar yra Lenkija, galu gale Latvija, Estija....o verslai...kam jie reikalingi , juk turim ,,galinga,,pramone, pragyvensim...liudna ir truksta zodziu.

Du netikėliai patenkinti savimi

Du netikėliai patenkinti savimi portretas
Išsišiepę tarsim gerus darbus nudirbo.

Vladimiroviciau

Vladimiroviciau  portretas
greiciau daryk tvarka isvaikyk tuos su kas

Lina

Lina portretas
Sakiau kad taip bus. Pradžioje buvo aišku. Patys tie brudai neįšeina. O šimonka niekalas.

Lietuvos gėda

Lietuvos gėda portretas
ŠAIKA SAVŲ NEIŠDUODA....

Įdomu

Įdomu portretas
Teatras baigėsi. Vakar diedukas buvo seiman atvykęs. Vaje vaje. Anūkėlio ginti. Fui ' menkystos.o ta merga visai neteko tautos pagarbos.

Propagandos mašina

Propagandos mašina portretas
Primityvi ožių muilo opera. Vyr. režisierius - "Ožys",, scenarijaus autorius - "Ožys", vaidino - "ožiukai", filmą sukūrė - "sisteminė žiniasklaida".

Nuomone

Nuomone portretas
Va cia tai hebra dyrba grynai sindikatas va dabar tai pradedu tiketi kad karas neuzkalnu

ZZ

ZZ portretas
Pasityciojimas is zmoniu

Anonimas

Anonimas portretas
Jei ne ministrai, tai eiliniai zmones ims atsistatydinti ir emigruoti, musu salyje darosi nesaugu.

Kęstas

Kęstas portretas
Baltarusijos teismas vienam iš opozicijos lyderių Siarhejui Cichanouskiui anksčiau antradienį skyrė 18 metų įkalinimo bausmę. Jo sutuoktinė Sviatlana Cichanouskaja, ta virėja, kurią Vakarai paskyrė Baltarusijos Prezidente ir kuri karališkai gyvena Vilniuje, dabar gali pakonkuruoti su senute karaliene Morta dėl Gabrieliaus Landsbergio. Seniai laikas. Gabrielius Landsbergis per anksti paseno ir apsnūdo. Nesupranta net, ar reikia Baltarusijai kokių nors sankcijų, ar - ne. Kaip parodo Anušausko pavyzdys, jauna boba pakelia ministro tonusą. Bėgioja, iškėlęs uodegą, kaip veršelis. Kaimo boboms toks elgesys labai patinka, reitingai kyla, kaip ta uodega, ko daugiau čia reikia? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

L

L portretas
Sakiau , kad valdžioj sėdi nepajudinami , kaip ir kaimynu vadas nesvarbu ką pridirbo , bet sėdi toliau

na

na portretas
taigi rado atpirkimo ožį geležinkelio direktorių pašalins iš pareigų, o geležinkelį parduos už 1 eurą dar tik geležinkelis Lietuvoj liko neparduotas...cirkai dėl to ir sukelti, kas dar dirba reikia sunaikinti...senelis ne veltui atlėkė į seimą ne visi tokį Dievą senelį turi stebuklinga lazdele kraunantį milijonus daugiavaikiam anūkui, kai kurios daugiavaikės skaičiuoja grašius, o čia milijonus...geležinkelis dar atneš milijoną anūkėliui. Cirkai vyksta kokia gėda gyvent cirkininkų šalyje...pamatysit kaip parduos geležinkelį...neliks jau nieko Lietuvoj...bus mums PIŠ

Abdula Aziz

Abdula Aziz portretas
Aš Jums sakiau, kad konservai patys neišeina, juos galima tik išnešti kojomis į priekį.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Š...... iš jūsų ir jūsų komentarų, ponai Kremliaus šunauja. Jūsų net naudingais idiotais Maskva vadinti negali. Turėjot progą parodyti Putinui ir jo ginklanešiui Lukašenkai savo ištikimybę ir nesugebėjot išnaudoti tokios dėkingos progos. O, galėjot gerokai įkąsti Lietuvos vyriausybei. Pamiršot net tą kvailą Karbauskio vištą laiku paspaudyti. Nepaglostys jūsų fašistinė Putino klika už tokį žioplumą. Teks dabar visus tris metus be apčiopiamos naudos keikti it kolioti ŠIMONYTĖS VYRIAUSYBĘ.

Prajuokino

Prajuokino portretas
toliau nuoširdžiai dirbs,jau tiek pridirbo per metus iš to nuoširdumo,kad geriau visai nedirbtų ir nekenktų Lietuvai

;-)

;-) portretas
NUOTRAUKA GERA PARINKO.SUNAUJA LOJA,KONSERVAI TOLIAU EINA.

MALONU

MALONU portretas
Labai malonu kad Premjere Simonyte prieme labai ismintinga sprendima neatleido Ministru is uzimamu pareigu ir toliau Vyriausybe pilna sudetimi nuosirdziai ir atsakingai dirbs Valstybes gerovei Nuosirdi padeka Premjerei uz labai ismintinga sprendima DIDZIULES STIPRYBES PREMJEREI IR VYRIAUSYBEI

ss

ss portretas
kam tada reikejo ta CIRKA....

nu jo

nu jo portretas
sita iskrypeliu landzberginiu hunta per likusius tris metus nuvarys lietuva i visiska bankrota

Nuvyle

Nuvyle portretas
Ir viskas? Toks pigus ir nuspejamas melas? Vaikai smelio dezej geresni mela sugalvotu... parode valdzia kuo ji laiko savo piliecius jei toki pigu mela stumia ir net nemato reikalo pasistengt protingiau pameluot...

tbc

tbc portretas
idomu konservatoriams negeda, kad yra tiesiog landsbergiu šaikos vergai

CHUNTOS DVELKSMAS

CHUNTOS DVELKSMAS portretas
Neveltui senelis šiandien buvo atlėkęs į seimą,trinktelėjo lazdelę ir yra sprendimas.VISIŠKAS DUGNAS

mmm

mmm portretas
falsyvi, be garbes tie konservai, apgailetini menkystos.Nors kas to nezinojo, kad sovietinis propiesorius neleis isspirti apsidergusio silpnaprocio anuko

kauniete

kauniete portretas
Štai ,''demokratiškiausios'' valstybes vyriausybes pavyzdys baltarusijai,...ir visiems .SKAIDRIAUSIA ,TEISINGIAUSIA .

tai

tai portretas
paskutyniai setonvasalu pasispardymai pries kelione i pekla===

Kaip kūdikiai į pampersus prisidirbę

Kaip kūdikiai į pampersus prisidirbę portretas
Pridergė ir vypso. Bet juk tai jau gerai šeriais apaugę mužičinos, o ne durni kūdikiai! Gėda žiūrėt į tdiotiškus snukius

Anonimas

Anonimas portretas
Cirkas tęsiasi, klounai tie patys....

Gyventojas

Gyventojas portretas
Jeigu per metus tiek prisiko, tai kas bus po dar 3 metu????

Premjerė

Premjerė portretas
Atplovė neva nusivylusį jo paties darbais Gabiuką ir vėl bus viskas gerai. Bet ką mano rinkėjai?

Geroves Valstybe

Geroves Valstybe portretas
Kaip numatyta Lietuvos Respublikos Konstitucijoje, nuo kada pasidare tai svarbu?! Paprasto piliecio teises ir laisves negaluoja PIS

Julija

Julija portretas
Cirkas be pinigų...

Cirkas pries

Cirkas pries portretas
tikra agonija ...... matyt neuzilgo

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi seniai aišku, kad taip ir bus. G. Landsbergis, kuris jau žemės po kojomis nemato kaip visuomet ne pilnai informuotas, nors net kelis klerkus priėmė sankcijoms su Baltarusija. O faktinis vadovas ir neleis atleisti anūko. Gėda kad kaltas mat vadovas, dar valytoją ir ieškinį ką reikia apkaltinti, kad melagiai ministrai 4mėn neatliko savo pareigų. Beto kelias šių įmonių prichvatizavimui dabar laisvas. Tegyvuoja TSKP su centro komitetų, net savas furgonas turi.

pastebejimas

pastebejimas portretas
Apgailėtinas ir pigus spektaklis! Jokios atsakomybės! Šlykščiau ir būti negali!!!

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
Pasaulis dar tokio durnumo nematė

...

... portretas
Visgi kumelė kvaila. Dėl broilerio ir kompanijos interesų aukoja savo politinę ateitį.

Anzelika

Anzelika portretas
O aš taip tikėjausi kad šita vyriausybė atsistatydins. Mažai, bet buvo vilčių. Dabar jau jaučiu ne nusivylimą bet tik pyktį, nes taip išeina kad meilė sėdint valdžios kėdėje stipresnė nei skandalai.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Na ir ka matom, botagelis baudziauninkams, o ponai daro ka nori ir nebaudziami !

Taigi

Taigi portretas
Senelis atvyko į seimą patart Šimonytei , kad anūką nenuimtų

Pilietis

Pilietis  portretas
Kas turi valdžią, tas turi visas galimybes daryti ką nori. Tai tokį vaizdą ir matome. Nesibaigiantys ir neaisku kuo galutiniame rezultate pasibaigsiantys mums visiems valdžioje esančių asmenų organizuoti spektakliai.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Dar 3 metus arabai griaus Lietuva ir lietuvybe joje.

Sou

Sou portretas
sunkus laikai ateina deka tokios valdzios.

Galerijos

Daugiau straipsnių