Quantcast

Premjerė sveikina su Sąjūdžio diena: šis judėjimas tiesos sakymu išardė blogio imperiją

Grįžti į straipsnį

Bet

Bet portretas
Gerai kad lenkiškai o ne burliokiškai kiti kalba, dar geriau kai moka ir angliškai, bet Lietuvoje pastoviai gyvenantys ar su okupantais atklydę osvoboditeliai ir jų netyčiukai palikuonys turi grieštai mokėti seniausią Europos kalbą, na žinoma jeigu ne proto neįgalieji ir sugebėtų.

Gerai

Gerai portretas
buvo padaryta ,protingai atkurta tautos nepriklausomybė dėka mūsų gerbiamo Lanzbergio ir kitų signatarų bendro darbo darbo. Dabar didžiausias darbas padeti broliškai Ukrainai vaduotis nuo teroristų,nacistų draugystės per prievartą. Slava Ukrainą -HEROJAM slava!!!

Anonimas

Anonimas portretas
o vis tik šaunuolė Šimonytė ir Vytautas Landzbergis atkūrę Lietuvą sugriovę ubagystės rusišką durdomą, paleidę seiliotis vatinukus ir jų palikuonis su suplyšusiom telneškėm.

tai

tai portretas
kauniečių tragedijos diena - būtų iki šiol puikiausiai visi prekiavę su ruZZZkiais

bet

bet portretas
šeimoje kalbėjo lenkiškai.

Baisu

Baisu portretas
Augo ji be tėvo?

Šurajevas \\\\\.../////

Šurajevas  \\\\\...///// portretas
pateikė tekstą?___Puikus patarėjas su nuogais kiaušiais.

Juozas

Juozas portretas
Iki kokio lygio nusirito kai kurie komentatoriai. Bomzu klasika...

Ir vėl

Ir vėl  portretas
Ir vėl ta shliu zhe su rožiniu švarku? Vėl prašo skolintis pinigų iš ES? Kada tie gvelbėjai bus sukišti už grotų?

Gte

Gte portretas
Kokia ukraina, Lietuvą žiurėk ka le

liaudiesmenas.livejournal.com

liaudiesmenas.livejournal.com portretas
sveikinimai nepakaltinamo vištgaidžio chuntai-plakatų rinkinys

Tiesiai

Tiesiai portretas
Reikėtu sakyti, atsistatydins su ministru ar ne, o ne kalbėti apskritai.

Lietuva

Lietuva portretas
Kad ta nusikaltėlė sėdės kalėjime?

na ir straipsnio pavadinimas

na ir straipsnio pavadinimas portretas
nes šhimonko ir "tiesos sakymas" - du tarpusavyje nesuderinami dalykai

atejo laikas

atejo laikas  portretas
reikia pradeti griauti landzberginiu ir sorosiniu pionieriu lgbtesniku klanus,kol sitas padugniu klanas visiskai nesugriove valstybes.

Nuo vilko ant meskos

Nuo vilko ant meskos portretas
Siti brudai nacistai, kurie pabego i Vasingtona o po to buvo desantuoti is ten. Tokie kaip adamkai , bobeliai ir kiti buve genocido vykdytojai, anglosaxsu vergai, parsidave uz rozinius dolerius. Sitie brudai is blogio imerijos nesa cia visa mesla. Pe de ras tizm o ideologijas, stambulo konvencijas, pedofilija, narkomanija, korefilija, baznycios naikinima, seimu naikinima, nacionalinio identiteto istrynimo is zmoniu pasamones. Slykstus anglosaxsu parazitai, dinkit i savo blogio asi , kuo toliau i vakarus su pider ideologijomis.

tam --,,detale,,,LTSR propesoras y SAJUDY

tam --,,detale,,,LTSR  propesoras y  SAJUDY portretas
atejo PASKUTINIS .....tiesiai is Burokeviciaus , Kuolelio Komunistu Partijos centro komiteto , ten pasiliko tik istikima Komunistu partijai pani Gzibowska su savo KGB esniku komanda...

PIŠ'ai \\\\\\.../////

PIŠ'ai  \\\\\\...///// portretas
eik tu paskui Rusų laivą,nes susikūrė kelis kartus baisesnė melo imperija.___Jau Š Korėją lenkiam.

detalė

detalė portretas
alkas.eltė transliuoja Sąjūdžio 35-meči konferenciją. Ten pat skelbiamos dvi fotografijos. Vienoje iš jų nufotografuota išrinktoji iniciatyvinė grupė. Raskite joje savo "profesorių", megztaberetnykai

Gerai

Gerai portretas
Kad priminė arkliagalvė, o dabar iš kur tiek valdiškų vagių curwa tu, prie imperijos bent supistą butą galėjai gaut

:)

:) portretas
O kur Lietuvos Laisvės Lyga? Apie "Persitvarkymo Sąjūdį M.Gorbačiovo reformoms remti"prirašyta kalnai knygų.

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Jinai man kaip zmogus prarado pagarba,zmogiskasias vertybes,eina is vien su vagimis,juos uztardama,kai galejo padaryti tvarka griezta seime,savivaldyboje,jinai prarado ta laika,dabar zmones dauguma nebalsuos uz tokia uztareja,lietuvoje daro ardoma darba,zydams duota visa teise plesti lietuvos zemes,juodinti visuomene lietuvos,savus zmones apgaules budu dedami parasus del muzieju,kai mes patys neturim muzieju partyzanams,tremtiniams,lietuvos istorija uzmirsta,bet zydai drasko kaimus iesko pamatu,klasta savinas zemes kuriu jie niekad neturejo,kur yra dokumentai paviesinti zydu dalyvave zudynese,tremime,kodel lietuviai bijo zydu,o zydai tuom naudojas,lietuva neturi stuburo,seniau lietuviai buvo tikri kovotojai,o siandien dauguma parsiduoda,kodel zydams vieni istatymai o zmonems kitu tautybiu kiti istatymai,stai kokie musu valdzia,lietuva naikina o zydams suteiktos visos salygos grobti zemes ,daryti afioras,ar nors vienas zydas sedi uz nusikaltima,o gi ne,

Pilietis

Pilietis portretas
Na, šeštadienio rytą gerai palojot? Kas iš durnumo, kas už pinigus. Palengvėjo? Už tai, kad čia tokie drąsūs dergti ir kaltinti, turit būti dėkingi Sąjūdžiui, Nepriklausomybei, Laisvei ir tam pačiam gerb. Profesoriui. Prie ruskio tyliai sėdėtumėt, kaip pelės. Jei nepatinka Lietuva-dumkit į ruZkyną! Mums palengvės be jūsų.

Birželio 3-ąją minimas Sajūdžio 35-metis

Birželio 3-ąją minimas Sajūdžio 35-metis portretas
Tokia situacija stebėjosi ir Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys, profesorius Bronislovas Genzelis. Jis įsitikinęs, kad norintys šalies vadovai, suspėtų sveikinimo kalbas pasakyti ir viename, ir kitame renginyje. Juo labiau kad vienas vyks ryte, o kitas - po pietų. Nėra jokios abejonės, kad spėtų ir ten, ir ten, bet taip tyčia vyksta skaldymas. Tai „landsbergininkų“ niekšybės, kuriomis siekiama sužlugdyti svarbų jubiliejų. Bandoma parodyti, esą tai jie kūrė Sąjūdį ir jie jam vadovavo, o mes, pasirodo, provokatoriai", - sakė B.Genzelis. Jam antrino ir Z.Vaišvila: „Nereikia net lakstyti nuo vieno renginio į kitą, spėtų ir lengvai nupėdinti. Nuo S.Daukanto aikštės iki Lietuvos mokslų akademijos ir pėsčiomis ateiti daug laiko nesugaištų prezidentas.“

Birželio 3-ąją minimas Sajūdžio 35-metis

Birželio 3-ąją minimas Sajūdžio 35-metis portretas
Sąjūdiečiai jau seniai nusprendė rengti šiai progai mokslinę konferenciją. Bet tereikėjo jiems pakviesti į renginį Vytautą Landsbergį ir Seimas taip pat suskubo rengti minėjimą. Dabar aiškėja, kad šiame minėjime pasirodys ir valdžios atstovai, o į sąjūdiečių renginį atvykti jie ne tik nerado laiko, kai kurie nepasivargino net atsakyti į kvietimą. Vos sąjūdiečiams pakvietus į renginį patriarchą, Seime staiga kilo iniciatyva organizuoti renginį šiai datai paminėti. O dabar skelbiama, kad jame svečius pasveikins prezidentas Gitanas Nausėda, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Tai šiek tiek nustebino Lietuvos mokslų akademijoje renginį organizuojančius sąjūdiečius, mat į jų renginį politikai atvykti laiko nerado, nors jis pradėtas organizuoti daug anksčiau nei minėjimas Seime. Pirmiausia mums atsakė premjerės atstovai, kad ji užimta ir renginyje dalyvauti negalės. Seimo pirmininkės V.Čmilytės-Nielsen padėjėjas pasakė, kad ji dalyvauti negalės.

operacija "Golgota"

operacija "Golgota" portretas
Andropovas su savo KGB'istais padarė perestrojką ir nėra ko čia medalius kabintis.

Tai

Tai portretas
prie sovietu tas priverstinis darbas nesamone buvo , dirbau budinciu elektriku 120 rubliu alga i Leningrada su traukiniu 150 rubliu uzdirbdavau tai mazai ir dirbau alga atiduodavau meistrui , gerai tas Sajudis prixvatizacija ir tapau smulkus verslininkas -perikupas variau puvekus is Vokietyno , siuksles ir buvo galim gerai gyvent ir nebut niekam priklausomas .

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na jo ir tai padarė TSRS VSK agentas, marksizmo-leninizmo nuodų skleidėjas sąjūdžio įkūrėjas, nors ten jo nei kvapo nebuvo, vienas atkovojęs Lietuvai nepriklausomybę, vienas sugriovęs TSRS senasis ožys su savo pasmirdusia barzda.

eik iš čia, melage

eik iš čia, melage portretas
Blogio imperijos pakalikų anūkai vis dar valdo ir net drįsta apsimesti Lietuvos patriotais

Pagrinde komentuoja

Pagrinde komentuoja portretas
5 - tos kolonos šunsnukiai kremliniai

Landsbergis su gauja

Landsbergis su gauja portretas
Pavogė Sąjūdį iš Tautos

Bet iklampino

Bet iklampino portretas
i dar ziauresne melo,prievartos,vergoves imperijukste,kuri jau zudo ne tik savus,bet ir visos NVS piliecius!

Anonimas

Anonimas portretas
Ta imperija todėl ir iširo kad buvo BLOGIO IR IDIOTŲ IMPERIJA...Tad mums pasisekė kad turim šiandien tai ką turime..O idealu ir visiems niekada nebus....Tad nors dėdulė ir šunsnukis bet DĖKINGI UŽ TAI TURIM JAM...o iš jo susireiikšminimo turim draugiškai pasijuokti....

Komentaras

Komentaras portretas
Ir pagaliau sukūrėm" gėrio sau imperiją". Pensijos300-400,pasibaigusio galiojimo maistas,ir tas brangus, kosminė elektros kaina ir t.t. Valdantiems-privilegijos,kosminiai atlyginimai. Galimai jų burnos auksinės. Gėrio imperija valdantiesiems.

Neokomunistai

Neokomunistai portretas
PIŠ valstybės tanautoja yra pervargusi nes užgriuvo ją karas, epidemija, infliacija ir degradacija ( nepalyginamai daugiau už V.Zelenskį) tačiau pasiruošusi dar ir perkrauti valstybę iš pagrindų su mūsų valstybės nesusipratimu "anūku".

Vieša paslaptis

Vieša paslaptis portretas
Globalistė, leftistė tikimės įvykdys savo duotą pažadą, pasitrauskti iš valstybės valdymo. Kad "nebepatempia" su savo "šauniuoju" ministrų kabinetu jau akivaizdžiai matosi, tad sugalvojo kaip nusikratyti atsakomybę-išankstiniai rinkimai. Tokios nevykusios ir nestabilios valdžios per 33 metus mūsų valstybė dar neturėjo

cha ... kedes pasikeite --subines ant tu kedziu

cha  ... kedes pasikeite --subines  ant tu kedziu  portretas
sedejusios liko tos pacios.... konservatdegeneratu Ozio gaujos KGB stukaciai infiltravo y SAJUDY savp agenta lansbirkiu vytuly .., kuris aferu deka save pats issirinko sajudzio pirmininku [ is 28 sajudzio aktyvo susirinko tik 11-nebuvo kvorumo [ daugumos] --- is ju UZ Ozy balsavo 8 ---2 buvo PRIES , ir vienas susilaike .Kuris greitu laiku isdarke visa sajudy , sunaikino jo lyderius,o vietoj ju sukaisiojo uzslaptintus kadrinius ir rezervo KGB stukacius , ta paty padare su teisine sistema , is VSD laurinkus isvijo visus lietuvos patrijotus , vietoj ju susodino uzslaptintus KGB esnykus su kuriais ir padare perversma apsmeize Paksa ,ismete is prezidento posto , o vietoj jo pastate is amerikos importuota CZV agenta ,,,,fermery,,, Tapkiu Adamkeviciu...-Adamku na o su siuo padaru atkeliavo ir visa vaivorikstine jankiska Sorosine Globolistine Pedofiline LGBTQ liberastine dermoKratija ....Konservatdegeneratai --NE ISARDE ,O SUKURE BLOGIO IMPERIJA LIETUVOJE

šlovė laisvai Lietuvai

šlovė laisvai Lietuvai portretas
nerašykite 5-ai kolonai,lai jie vieni paverkia,kad išardyta blogio imperija,žudikų,teroristų imperija.Šlovė Ukrainai.

ot blin

ot blin portretas
"Draugas" Išardė - ką čia pezi nesąmones, kokios sudėties Lietuva buvo, tokia ir šiandien yra. Ką tu padarei, kad ji geresnė būtų? Tas kas tada vogė, neatsisako ir dabar. Tie kurie nori kad būtų geriau - pašiepiami, jiems trukdoma, tokių kaip pats. Kokie tavo nasrai, ar tik ne taikios kaimynystės forumo dalyviuose. O kas juos organizuoja

Išardė

Išardė  portretas
Gal per garsiai pareikšta, bet sukūrė naują, buvusių komunistų ir KGB darbininkų valdomą Europos provinciją, kur galima dusinti savo tautą ir be smegenų valdyti, nes reikia tik įsakymus vykdyti. Tautai iškilo rimtas pavojus, laikas atsiimti savo valstybę iš jų nasrų.

Sitas

Sitas  portretas
Padaras lenkiskai dar snekejo namie kol sajudis kuresi

Šurajevas

Šurajevas portretas
tuoj patarsiu šitai š..lenkei tik lenkiškai šnekėti, kaip dobrowolska.

Ką pasiekėm

Ką pasiekėm portretas
dabar daug žmonių gyvena skurde, kokio negalėjo įsivaizduoti tarybiniais laikais. Maisto produktų kainos kosminės,o pensijos ubagiškos. Nemažai pagyvenusių žmonių sako: "prie ruso buvo geriau". Taigi, matom landsberginės gaujos darbo rezultatus.

Metams bėgant

Metams bėgant portretas
O praėjo 33 metai, todėl: Iš dugno iškilo visiški proto vargšai, turtelio prisichvatizavo žemiausio visuomenės sluoksnio individai, paminklų pasistatė viešose erdvėse vaikų žudikai, prievartautojai, kuriuos pokario metais vadino banditais, parazitais, tinginiais, pasileidėliais besislapstančiais nuo darbo, atsakomybės, kalėjimo miškuose. Taigi. Nėra ko švęsti. Ar aišku? Degradacija visiška ir visose srityse. Nuo švietimo, medicinos, pramonės, žemės ir maisto ūkio, užsienio prekybos, politikos iki žmogiškųjų išteklių. Tapome kraštu, apie kurį svetur atsiliepiama tik bjauriai. Mes visiškoje duobėje. Ar dar kam neaišku?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervu šunauja sukurė KGB pedopartyjos [ gėrio ] imperija..

tiesos

tiesos portretas
nei kvapo neliko ....... tiek dėjo pastangų Sporto rumus paverst Kongresų rūmais ir gavosi cirkas - pavers byranciu " memorialu" žmonėms gąsdinti

arklys

arklys portretas
rimtai durnas kur jos tevas ....

Kaunietis

Kaunietis portretas
Negadink nuotaikos iš pat ryto šuraevo chebrante.

Anonimas

Anonimas portretas
išardė blogio imperija ir sukūrė europos gėrio imperija kurioja bujoja narkotikai ir žmonių iškripimai

Kieno balkonelis ?

Kieno balkonelis ? portretas
px ta okraina, kam ji idomi, jei waldzia neeskaluotu tos temos , niekam ji ir nerupetu

ir

ir portretas
sukūrė naują

Galerijos

Daugiau straipsnių