Quantcast

Premjerė džiaugiasi ministrų darbo pradžia: įsivažiuoja sparčiai

Premjerė Ingrida Šimonytė džiaugiasi, kad jos vadovaujamas Ministrų Kabinetas į jiems pavestus darbus įsivažiuoja sparčiai ir bendradarbiauja gerai. Vyriausybės vadovė tikina, kad per savo pirmąjį darbo mėnesį ministrai pranoko jos lūkesčius.

„Manau, kad ministrai įsivažiuoja į jiems pavestas temas sparčiai, bendradarbiauja gerai, biurokratijos ir formalumo bendrų klausimų sprendimuose yra mažai, ir tai mane labai džiugina“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje trečiadienį teigė I. Šimonytė.

Kiek anksčiau trečiadienį premjerė „Delfi TV“ teigė kad sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys per savo pirmąjį darbo mėnesį ministerijoje sugebėjo nuveikti daugiau, nei iš jo buvo tikėtasi. Visgi ministrė pirmininkė spaudos konferencijos metu patikslino, kad taip pat galėtų atsiliepti ir apie kitus ministrus.

„Aš buvau paklausta konkrečiai apie ministrą A. Dulkį, todėl konkrečiai apie jį ir pasakiau, jeigu manęs paklaustų apie kitus ministrus, aš pasakyčiau tą patį, tiesiog ministras A. Dulkys turbūt gavo patį problematiškiausią barą, koks apskritai yra dabar Lietuvoje“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Kada Bilotaitė sutvarkys lietuvos omona kad nesikabinėtu prie vaikų atsiprašau už omona betjie taip elgesi vaikus tėvai negal nuvešti i miška su rogutėm taipjie perženge žmoniškumo ribas

Zf

Zf portretas
Tikrai yra nematomas ministru darbas... Labai reikia gerai pagalvoti, vertinant ju darba... kritika, kririka, buvusiems... Reikia dalintis patirtimi, pasisemti, kas vertinga, rasti savo darbo metodus, kurie tinka individualiai... Daug ministru lenda ne i savo sriti, pasipute, truksta kompetencijos... Darbui reikia ruostis.. Atlikti namu darbus apgalvoti dienos uzimtuma, pabuti paprasto zmogaus vietoje...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių