Quantcast

Premjerė apie Ž. Pavilionio vedybas per komandiruotę: tikiuosi, tai padarė po darbo

  • Teksto dydis:

Premjerė Ingrida Šimonytė sako neįžvelgianti nieko blogo, jei Seimo Užsienio reikalų komiteto (URK) pirmininkas Žygimantas Pavilionis, išvykęs į komandiruotę Berlyne, susituokė po darbo valandų ir už savo pinigus.

„Nežinau kelintą valandą Žygimantas Pavilionis susituokė, tikiuosi, kad tai padarė po darbo, už savo pinigus. Ar tai yra problema – jei, pavyzdžiui, aš į komandiruotę išvykusi po darbo valandų nueisiu vakare pavalgyti į restoraną tame mieste, kuriame esu komandiruota, ar tai yra problema? Aš sakyčiau turbūt kad ne. Jeigu nebuvo kažkokių viešųjų lėšų ar kažkokio darbo laiko, kuris buvo skirtas šiems dalykams, tai aš nelabai matyčiau, ką čia pikantiško komentuoti, išskyrus patį vedybų faktą“, – po Vyriausybės posėdžio žurnalistams trečiadienį sakė I. Šimonyė.

Dėl tokio konservatoriams priklausančio politiko sprendimo priekaištus reiškia opozicija. Ž. Pavilionis teigia, kad  už savo sutuoktinės kelionės išlaidas apmokėjęs pats, o tuoktuvės vyko po darbo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pobaisė ta jaunoji

Pobaisė ta jaunoji portretas
Pradedant plaukais lyg iš vonios išlipus,keturiais šviečiančiais baltumu dantimis,baltom kojinytėm į basutes,nesantūriu linksmumu prieš objektyvą. Pavilionis atrodo nepriekaištingai-tik kas iš to...

Rasa

Rasa portretas
Šimonytė gins kiekvieną,nesvarbu ką darys.Komandiruotė tuoktis.Ji pateisinama,riboto mąstymo žmogui.Matosi,kad suktas seimūnas,laisvas nuo visų darbų,ieško nišos save parodyti,kad būtų pastebėtas.Šimonytė laimina kiekvieną,nes ji laikosi tik su dauguma.Kol pasako sakinį,pradžios jau nežino.Svarbu Turniškėse gyventi,o gal ir pasenti.Tai ne Merkel.

VA TAIP

VA TAIP portretas
Tik saulės krentantis šešėlis rodo kad buvo vidurdienis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių