Quantcast

Premjerė apie nemokamą testavimą: mokesčių mokėtojų pareiga šitą sąskaitą apmokėti tikrai baigsis

Grįžti į straipsnį

Aš portretas
Aš manau kad už privaloma testavimą turi mokieti valstybė o skepitis ar ne manau čia turi būti kiekvieno žmogaus pasirinkimas kiekvieno iš mūsų organizmas yra skirtingas aš asmeniškai jaučiuosi verčiama daryti tuo kuo nenoriu labai stiprus spaudimas yra o atsakyti už skiepų poveikį valstybė ir kratosi atsakomybės

Mokesciu moketojas

Mokesciu moketojas portretas
O kodel as turiu moket uz testa, patys padaro privaloma, tegu ir apmoka... Juolab kad as esu toks pats mokesciu moketojas, tai kokio velnio as moku mokescius valstybej, kuri padaro kazka privaloma ir liepia moketis isimtis taikomas pasiskiepijusiems. As nenoriu skiepytis nes tai nera pakankamai istirta koki poveiki sveikatai daro ilgalaikiame procese, juolab ko niekas neskelibia faktu kurie buvo rasomi moksliniuose straipsniuose apie mirtis ir salutnius poveikius, kurie pasireiske tiem kurie pasiskiepijo??

Kodėl aš turiu mokėti

Kodėl aš turiu mokėti portretas
už tai, ką turiu daryti ne savo noru?? Sugalvojot privalomą, prašom ir apmokėti. Kai norėsiu keliauti ar dar ką, tada pats ir apmokėsiu.. Ir manau tas privalomas tikrai neteisėtas.

Romas

Romas portretas
Mazinti seimo narius!!!! Ir atliks testams pinigu

Premjerei

Premjerei  portretas
Eik lauk!!!!

ŽMOGUS

ŽMOGUS  portretas
Paklausyk tu "premjere" o jusu algos seime is kieno kisenes.Geriau nesveplavus dantukus susitvarkyk nesamoniu nepliurpsi.

haha

haha portretas
nemokesiu ne cento, uzteks zmones durniais laikyt, migrantus islaikot, dalinat tokias sumas, matai jie mums LT pilieciams neduos nemokamu testu, lietuviai kantrus, idomu iki kokio lygio, kada prasides protestai!

Chi

Chi portretas
Moku privalomą sveikatos draudimą, tai tikrai už testavimą susimoku.., nepūskit arabų!

011

011 portretas
AS SENAS ZMOGUS BET DA VISAI NENUKVAKAU. KODEL AIP BIJOTE SKIEPYTIS JUS ZEIDZIATE MUSU PASISKIEPIJUSIU TEISES. MANO DVI DRAUGES MIRE KOVIDU IRGI KALBEJO KAD LIGA SI NESAMONE VOT IR NESAMONE A T S I B US K IT

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
Tipo tie kurie testuojasi mokesčių nemoka. O gal perbėgėliams reikia papildomai mūsų pinigų. Šios dienos Klaipėdoj rašo, kad tarp gydomų ligoninėj yra 3 vakcinuoti du kartus. Už vakcinuotų gydymą kas mokės? Irgi mes.

Galerijos

Daugiau straipsnių