Quantcast

Premjeras vis dar nesako, ar trauksis iš pareigų

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Durnas kausymas,kaip galima kalbėti niekus ,arba spėlioti.

Jelena atsako "Jelena-"

Jelena atsako "Jelena-" portretas
Фаина Раневская: «Есть люди, в которых живёт Бог; есть люди, в которых живёт Дьявол; а есть люди, в которых живут только глисты.» Paskutiniai žodžiai apie Jus.

Jelenai-

Jelenai- portretas
you stupid suka, who you think you are? Get back to friking pa’rasha, do you understand fascistic bich?

Jelena

Jelena portretas
Анекдот:"Российский разведчик Петров, идеально владеющий пятью языками, мигом провалился заграницей, когда в метро ему наступили на ногу…"

Jelena

Jelena portretas
"neferštein"... moja tvoja ne ponimat

Jelena

Jelena portretas
kokia čia kiniečių kalba rašai, ferštein

earht king

earht king portretas
o kaip laukiam, tikro žodžio ir be bajerio, nei aš tamsta rinkau nei man esi reikalingas, matai pono atlyginimas vienas iš dydžiausiu, ministru pirmininku, europos sąjungos, va kur yra fokusas , ir laikosi į kėde š, isikabines pastoviai juodega suka, ir vis ponas yra ne partinis gana tu bajeriu kiek dar melosi, gėda turėk, eik juk be pono vedlio nei kur per žingsni, negali eiti, juk karabauskis tik komandas duoda o tie ragaišiai verčiasi galvom, ir vis atsistatydina , melos iki nauju rinkimu, o tada jau atstatydins rinkėjas tikrai, po rinkimu , bus kiti ponai ir vėl suks malūna ,liaudžiai, bet ar kas nors kėičiasi nebuvo niekados, nieko

Jelena

Jelena portretas
"- Как называются политики, идущие на второй срок? - Рецидивисты".

geras

geras portretas
ruskom.tik kur jis desis gal /markizas nori i jo vieta stai kodel SP nori atsikratyt juk tai socmafija pasivadine visokiais politgaujos terminais /runkeliams/ pudrint ......

Tegu traaukiasi

Tegu traaukiasi portretas
Greit kiti rinkimai - vėl išrinksim

Jelena

Jelena portretas
"Чтобы быть успешным политиком, нужно всего лишь три вещи: Отсутствие совести, чтобы было удобнее воровать; Стальные нервы, чтобы спокойно воспринимать нищету обычных людей, зная, что это частично твоя вина; Актерский талант, чтобы делать вид что сам веришь в ту чушь, которую вещаешь с экранов телевизоров, про улучшение качества жизни людей".

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Tai , kad jis jau pasake jog trauksis, kodel jis cia turi kartotis pastoviai

Tegu tik greičiau traukiasi

Tegu tik greičiau traukiasi portretas
Taip susireikšminęs kunigaikštukas, galima pagalvoti, kad be jo Pasaulis sugrius. Tegu tik greičiau traukiasi ir visiems bus geriau. Nors už viską turi būti dėkingas valstiečiams, jis valstiečių programos nevykdo. Gerai sakė gerb. Mindaugas Puidokas, kad Premjeras pats liberaliausias šioje partijoje, vadinasi išvien su liberastais ir konservatnykais. Tai kam valstiečiams jį laikyti? Negi nėra geresnių iš valstiečių tarpo, kad ir Tomilinas, Nekrošius, Širinskienė, Gaižauskas. Gaila, kad Puidokas jau ne su valstiečiais. Buvo pats geriausias iš valstiečių, todėl ir nubaudė, kad vadovams nekeltų pavojaus dėl lyderystės.

ZMONES

ZMONES portretas
aisku kad turi trauktis juk jis leido medzius pjauti savo draugui gudeliui puse lietuvos misku sunaikino

Italas

Italas portretas
Frazė "Pasakysiu tau paslaptį..........", ištarta troleibuse, iškart nuraukia visus kitų keleivių pokalbius.

Pries

Pries portretas
rinkimus, Matjosaitis paremdamas ji sake, kad jis zodzio zmogus. Pasiziuresim.

Galerijos

Daugiau straipsnių