Quantcast

G. Nausėda patvirtino naują Vyriausybę – keičiami trys ministrai

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
VISKAS daroma vardan 'konservų' rengiamo perversmo.

Nieko tokio

Nieko tokio portretas
Neužilgo rinkimai ir mozaika gali susidėlioti visai kitaip. Jeigu visas tas dabar teikamų-nešiojamų prezyydenti, ministrų ir koalicinio šlamšto kaupas nesiims pagrindinių veiksmų (skurdo atskirties mažinimo, kainų politikos ir oligarxų monopolijų žabojimo) rudens -žiemos sezonas bus neramus, sencasingas ir pilnas visuotinių protestų akcijų bei kitų panašių atrakcionų.Welcome Geltonosios liemenės! Būsite ne tik Prancūzijoje bet ir Lietuvoje.

Rapolas

Rapolas portretas
Akibrokštas, akibrokštas...

Žiūrim,ką turim

Žiūrim,ką turim portretas
Naivuoliai,tikėję renkamu Nausėda.Juk matėsi,kad skystimėlis.Bet už tai gražus.O ko daugiau liaudžiai reikia?Juk iš pradžių atrodė,kad visus netikusius ministrus,kuriuos ir pats panašiai vadino,šveis tikrai lauk,bet...kaip matome.Bus ir visą kadenciją taip,patikėkit.

J

J portretas
Prezidentas yra mąstantis.

pensininkė

pensininkė portretas
Ką išsirinkot, tą turit. Ne veltui per prezidentinius debatus būsimas prezidentas kalbėjo, pasiilgau rusiškos kultūros, rusiškos muzikos! tai labai tiko karbauskiniams ir už jį balsavo, dabar atiduoda duoklę jiems, gerai Maldeikienė sakė - išsirinkot NULĮ.

arvys

arvys portretas
nieko nepadarysi,kol sitie kolhoznikai valdzioje, tol ir turesime tokia vyriausyne. Kito varianto kol kas nera. Nors kaip matau ne visiems tai daeina...

Anonimas

Anonimas portretas
Truksta zodziu, jei tai tikra zinia. Nusivyliau Prezidentu.

GĖDA NAUSĖDAI

GĖDA NAUSĖDAI portretas
ATIDUOK MANO BALSĄ, APSIMETĖLI.

ontė

ontė portretas
Kodėl Ušacko bijojo matyti Krašto apsaugos ministru? Todėl. Kad Ušackas visa galva protingesnis už Nausėdą ir Skvernelį. Koks vadovas nori šalia savęs matyti protingesnį pavaldinį?

1940-ieji

1940-ieji portretas
Kad tik netektų Nausėdai pakartoti Smetonos likimo 1940-ais su tokia vyriausybe.

kaunietis

kaunietis portretas
boba bobai nelygu, tvarkysis dar geriau nei kitas vyras- nereik nusiteikt iš anksto.. o kam Verygą keist, kokios pertvarkos numatytos,vis tiek vyks, ar tas ar kitas ministras bus..

Velniop tokį prezydentą

Velniop tokį prezydentą portretas
Taip išeina, Skvernelis įrodė Nausėdai, kad lenkų šlėkta iš kremliaus partijos, jau dirbęs susisiekimo ministerijoje ir nepastebėjęs, jog asfaltas masiškai vagiamas, bus geresnis susisiekimo ministras už Masiulį? Šimtai milijonų asfaltui, iš geležinkelių, keliaus Lietuvos priešams - kremliaus partijai. Šūdas o ne prezidentas. Žalstiečiai ką nori daro - Masiulį lauk, Sinkevičių irgi išvaro Europon, kad čia nesimaišytų. O prezydentas tik linkčioja galva

Uh

Uh portretas
Kodel ne Veryga? Kaip rakstis ligoniams sub...ej.

Nieko gero

Nieko gero portretas
Nuliūdino prezidentas ,bobą paskirti vidaus reikalų ministre ,verygą paliko.

na ką

na ką portretas
ne tuos pakeitė.

Tik tiek gero Premjere?

Tik tiek  gero Premjere? portretas
Tas pats ..... tik kitame supakavime.

Jo

Jo portretas
Tai teikia ar teiks

Galerijos

Daugiau straipsnių