Quantcast

Premjeras susitiks su naujaisiais ministrais aptarti prioritetų

Premjeras Saulius Skvernelis susitiks su neseniai paskirtais ministrais į atnaujintą Vyriausybę aptarti prioritetinių darbų.

S. Skvernelis trečiadienį planuoja susitikti su žemės ūkio ministru Andriumi Palioniu ir vidaus reikalų ministre Rita Tamašuniene. Pokalbis su susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi numatytas kitą dieną.

„Premjeras su ministrais aptars prioritetinius artėjančius darbus“, – BNS sakė ministro pirmininko atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

Minimi trys ministrai paskirti, kai pagal liepą pasirašytą valdančiosios koalicijos sutartį šios pozicijos buvo perleistos kitoms politinėms jėgoms.

A. Palionis ministro poste pakeitė Giedrių Surplį, R. Tamašunienė dirba vietoje Eimučio Misiūno, o J. Narkevičius – vietoje Roko Masiulio.

Valdančiąją koaliciją sudaro Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija, „Tvarka ir teisingumas“ bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na taip

Na taip portretas
Ministeriai premjerui išguldys savo svajones - kelionėms, algų pakėlimui, išeitinėms kompensacijoms, juk jau nedaug laiko liko, kadencija juk į pabaigą, reikia suktis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių