Quantcast

Premjeras: pliažo idėja gera, bet Lukiškių aikštė – netinkama vieta

Grįžti į straipsnį

Inž.dr. Jonas Pakutinskas.

Inž.dr. Jonas Pakutinskas. portretas
Visai pritariu gerb.Ministro Pirmininko S.SKVERNELIO jo straipsnyje išdėstytoms mintims,kad Vilniuje Lukiškių aikštė įrengti pliažą yra tikrai netinkama vieta.Vilniuje yra pakankamai vietų,kuriose galima šį pliažą įrengti. Panaudoti šią vietą pliažui, yra Vilniaus miesto mero R.Šimašiaus asmeninė klaida.Dėl to ją reikia nedelsiant ištaisyti,o ištaisymo išlaidas turėtų padengti meras R.Šimašius asmeniškai.Labai malonu skaityti ir girdėti,kad sutampa gerb.Ministro Pirmininko S.SKVERNELIO ir gerb.Valsiečių ir žaliųjų lyderio R.KARBAUSKIO mintys.Taip dirbdami Jie tikrai nugalės,nes tai yra teisingai Teisingą įstatymą 2020 06 29 šiuo klausimu priėmė ir LR Seimas.

...

... portretas
Geriau reikėjo tą smėlį katedroje supilt ir kvarco lempas sukabint - galėtų vilniečiai ir viduržemy degintis, laisve džiaugtis.

...,ideja butu GERA,jeigu...

...,ideja butu GERA,jeigu... portretas
pliazas butu IRENGTAS TINKAMOJE VIETOJE... TASKAS

Apolonija

Apolonija portretas
,,TULPE,,...visu pirma,ar tu supranti ,ka reiskia zodis,,PAPLUDIMYS,,?Aiskinu-visu pirma tai vandens telkinys ,o jau paskui smelis.Cia,gavosi jums tik didele ,,smeluo deze,,.O smelio dezei vieta galima buvo rasti bet kur.JEI TIKRAI NOREJOTE PADARYTI ,,PLUDIMI,, TAI REIKEJO KIEK PASISTENGTI IR PRIPUSTI KOKI NORS BENT GUMINI ,, BASEINIUKA,,.STAI JUMS IR PAPLUDIMYS, tada ir dziaukites,rodykit,kokie jus ciea laimingi pasidaret .

na

na portretas
tokiems,,tulpems,, su tokia rasliava, tai turbut si aikste tiktu geriausiai, nudistu pliazui

taip

taip portretas
runkelyniai pamastymai gineso bezdzioniavimo fone ir vyrusine ideologija kur visas sias idejas tam si/kasi/ui persa ateiviai i/ ta tusci/a makaule o runkeliai pritaria VALIO gyvenam /greroves/ saly?...

na

na portretas
pritariu premjerui, Lukiskiu aiksteje neturi buti pliazo, 100%)

Galerijos

Daugiau straipsnių