Quantcast

Premjeras pašmaikštavo: neabejoju, kad prezidentė balsavo už V. Sinkevičių

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad jei prezidentė Dalia Grybauskaitė tvirtino balsavusi už sąžiningą, skaidrų ir pažadus vykdantį kandidatą, tai, pasak Vyriausybės vadovo, jos balsas turėjo būti atiduotas už „valstiečių“ partijai priklausantį ir į Vilniaus merus taikantį ekonomikos ir inovacijų ministrą Virginijų Sinkevičių.

„Jei kalbėtume apie Vilnių, tai aš pritarčiau prezidentės pozicijai, kuri balsavo už sąžiningą, skaidrų ir pažadus vykdantį asmenį, net neabejoju, kad tai yra Virginijus Sinkevičius. Būdamas vilnietis ir pats tą padaryčiau, nes jis atitinka tuos apibūdinimus. Tačiau esu Vilniaus rajono gyventojas ir savo pareigą atliksiu sekmadienį“, - juokaudamas Vyriausybėje trečiadienį kalbėjo premjeras.

Ne paslaptis, tvirtino S. Skvernelis, kad jis pats savivaldos rinkimuose balsuos už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą.

Išankstiniuose rinkimuose į Vilniaus savivaldą trečiadienį dalyvavusi prezidentė D. Grybauskaitė žurnalistams teigė, kad nebuvo sunku išsirinkti, kam atiduoti savo balsą.

Pasak šalies vadovės, svarbiausi kriterijai, renkantis politinę jėgą, buvo deklaruojamos pažiūros, pažadai ir skaidrumas.

„Kaip visada - ir pažiūros, ir pažadai, ir sąžiningumas, ir duoto žodžio laikymasis. Kadangi patyrimą turiu didelį, jau 10 metų teko dirbti su įvairiomis partijomis, tai daugmaž žinau, kas yra kas“, - po balsavimo išankstiniuose rinkimuose sakė D. Grybauskaitė.

Trečiadienį prasidėjo išankstinis balsavimas savivaldos rinkimuose. Rinkimų apylinkėse balsavimas vyks kovo 3 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skverneli,

Skverneli, portretas
žemini pats save tautos akyse! Koks tavo reikalas, kas už ką balsavo?

jo

jo portretas
skvernelis gyresi turys humoro jausma- idiotiskas humoras
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių