Quantcast

Premjeras nesupranta, kodėl VTEK pripažino A. Verygą pažeidus įstatymą

Grįžti į straipsnį

jk

jk portretas
Skvernas neadekvatus,kam tada reikalinga VTEK jei premjerui i ja nusispjaut.Ir ar gali vadovauti vyriausybei zmogus skatinintis tautine neapykantą,kai sako kad Narkusą nori atleisti kad jis lenkas.Man atrodo ji reik atleisti uz blogus darbusO chamas lieka chamu nesvarbu lenkas ar lietuvis

ALGIS

ALGIS portretas
Jeigu nesupranti , tai gal laikas užleisti vietą kitam , O TAI NESUPRANTA PREZIDENTO , NESUPRANTA VTEK SPRENDIMŲ , VIENAS NEKLYSTANTIS , KAIP S T A L I N A S .

Anonimas

Anonimas portretas
lopu komanda !

as

as portretas
pasilaikykit sau ir savo artimiesiems uzuojautas,nes nezinai kada pati gali prireikti uzjausti

tam pries 4 val

tam pries 4 val portretas
is kur tamsta toks proto bokstas atsiradai,kad premjera kvailiu vadini?ziurek kad netektu gailetis del tokiu savo rasliavu

Na ir kvailumas to mūsų Premjero

Na ir kvailumas to mūsų Premjero  portretas
Jei nesupranti, tai bent tylėk ausis suskliaudęs ir nerodyk savo kvailumo, o tai dar uždarys gydymui kaip nieko nesuprantantį.

Užuojauta

Užuojauta portretas
Bene Skvernelis dar sugebėtų savo protu mąstyti?Juk jaučiasi,kad liga palietė ir protelį.Jei anksčiau pasižymėjo tik chamizmu,tai dabar- visišku nukvakėjimu.

Nepartinis

Nepartinis portretas
Varnas varnui akies nelesa - jie visi tyruoliai kaip krikštolas! Skvernelis nesiliauja tauškęs absurdus: tai narkevičius - šauniausias,, tai veryga -puikiausias ir t.t. Kas šia darosi su dabartine vyriausybe - tai siūbuoja durnių laivas. NA.NA. pažiūrėsime, ką jis išsiūbuos - tikriausiai saulę iš maskvos (ne kitaip)

o

o portretas
daro ka nori ir tu jam ikask 1 zodziu sava chebra ir .....

as

as portretas
Gerai ,kad KAUNO KLINIKINES LIGONINES kur dirba ministro zmona neuzdare 4m.Kuo toliau tuo juokingiau.

Opoziciniai

Opoziciniai  portretas
dauguma :) todėl ir tokie " kreivi " sprendimai ....Skvernelis teisus ....ligonių ,tame tarpe ir onkologinių, yra ir Kaune ir aplink jį , jiems gydyti ir reikalinga įranga , nesuprantu prie ko čia Verygos žmona ? VTEKAS mano galva visai išklydo .

idomu

idomu portretas
Kokios partijos atstovai dirba VTEK?

graudu

graudu portretas
Koncervų durneliai skalikai sėdi VTEK ir priima tik sau ir savo chebrytei naudingus sprendimus, kuriu daugumą teisma panaikina

Galerijos

Daugiau straipsnių