Quantcast

Premjeras neketina tikrintis pasitikėjimo Seime

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius neketina tikrintis pasitikėjimo Seime, kaip siūlo konservatoriai ir liberalai.

Tokį raginimą trečiadienį išsakė konservatorių ir liberalų partijų pirmininkai Gabrielius Landsbergis ir Remigijus Šimašius.

„Žinote, ką kalba tie du ponai politikai, man tikrai nerūpi, ir ką mano kyšininkavimu stambiu mastu įtariamo E.Masiulio bendražygis ir privačių darželių tinklo savininkės A.Landsbergienės, dėl kurios verslo skaidrumo yra taip pat daug įtarimų, vyras. Man svarbus Lietuvos žmonių pasitikėjimas ir aš manau, kad jų turiu“, - ketvirtadienį Žinių radijui sakė premjeras.

Raginimu pasitikrinti pasitikėjimą opozicija reagavo į valdančiųjų socialdemokratų kritiką prezidentei Daliai Grybauskaitei.

„Premjero ir socialdemokratų atvirai užgaulūs, melagingi ir įžeidžiantys prezidentę vieši pareiškimai akivaizdźiai rodo, kad premjerui prezidentės pasitikėjimas neberūpi. Esame įsitikinę, kad tokiomis aplinkybėmis premjeras turėtų nedelsdamas pasitikrinti, ar dar turi Seimo pasitikėjimą“, - rašoma politikų pareiškime.

Reaguodami į prezidentės raginimą atsistatydinti krašto apsaugos ministrui Juozui Olekui, socialdemokratai antradienį pareiškė abejojantys dėl prezidentės gebėjimo vykdyti tiesiogines pareigas.

Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų ir Liberalų sąjūdžio vadovai socialdemokratų pareiškimą pavadino „desperacijos ir žemos politinės kultūros demonstracija, kuri kenkia valstybės konstitucinės santvarkos autoritetui, žmonių pasitikėjimui konstitucinėmis Vyriausybės ir premjero institucijomis ir jų sugebėjimu veikti atsakingai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Kubilius, Valatka ir kitos kalbančios galvos skundžiasi, kad Lietuvoje visi dabar bijosi imti kyšius, todėl nėra pinigų politinei reklamai, nėra pinigų didžiulių suktų partinių programų išaiškinimui. Todėl, girdi, Lietuvos politinis gyvenimas stoja. Ne problema. Besišaipantis Eligijus Masiulis rodo kelią. Visi bėgam pas notarus. Skolinamės iš verslininkų didžiules sumas pinigų. Atskirai sudarome žodinį susitarimą, kad tai yra kyšiai, kad niekad tų skolų neatiduosim. Atsilygindami verslininkams, užspaudžiame dirbančiuosius taip, kad jie visi pasidarytų tokie pat panašūs į nupeštą pamėlynavusį broilerį, kaip Landsbergio anūkas. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

Pilietis

Pilietis portretas
Jis dar kalba blyn apie Masiulį. Pačio partiją į mėnesį po kartą korupcijos skandalais krečiama vos ne, visi kaip tosepačiuose postose sėdėjo taip ir tebesėdi. Pridenginėja viens kito užpakalį ir toliau močiutėm meluoja.. #StopSocDemokratam #ŠiuoseRinkimuose

derybininkas

derybininkas portretas
o kam tai daryti juk reitingai nupirkti ir paskelbti jei kas apklausomis tiki pilietis visur pirmas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių