Quantcast

Premjeras ima 4 dienas neapmokamų atostogų agitacijai Vilkaviškyje

  • Teksto dydis:

Per ateinančias dvi savaites premjeras Algirdas Butkevičius keturias dienas išeis neapmokamų atostogų ir jų metu agituos Vilkaviškyje, kur kandidatuoja į Seimą vienmandatėje apygardoje.

Tai A.Butkevičius daro po to, kai jam pirmame Seimo rinkimų ture Vilkaviškio vienmandatėje apygardoje parlamentaro mandato nepavyko iškovoti pirmą kartą nuo 2000 metų.

„Premjeras važiuos agituoti į Vilkaviškį“, - BNS antradienį sakė ministro pirmininko atstovas spaudai Mindaugas Janulionis.

A.Butkevičius atostogaus šios ir ateinančios savaitės ketvirtadienį ir penktadienį.

Premjeras Vilkaviškyje į Seimą renkamas nuo 1996-ųjų, tačiau tais metais parlamentaro mandato iškovojo antrajame ture. A.Butkevičius šių Seimo rinkimų ture surinko 36.23 proc. balsų ir pateko į antrą turą su „valstiečių žaliųjų“ kandidatu Kęstučiu Smirnovu, surinkusiu 27,21 proc. balsų, rodo negalutiniai duomenys. Trečias Vilkaviškyje liko konservatorių kandidatas Vytautas Judickas su 10,44 proc. balsų.

Negalutiniais duomenimis, daugiamandatėje apygardoje Vilkaviškyje laimėjo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga su 28,18 proc. balsų, antroje vietoje liko socialdemokratai su 27 proc. balsų, treti - konservatoriai, surinkę 14,2 proc. balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu,

Įdomu,  portretas
kokia to pono kaina ir už kiek jis žada parsiduoti. Gal paskelbs viešai?

...

... portretas
Ryte maldaus 'Balsuokit už mane', o vakare jau prašys po velnių jį pasiųst?

Tagi!

Tagi! portretas
Vaziuos ne agituoti,o prasyti ismaldos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių