Quantcast

Premjeras apie vakcinų pirkimą: tai kainuos daugiau nei Valdovų rūmai

Grįžti į straipsnį

BLD

BLD portretas
PZDC! RAŠYKIT IŠ KARTO, KIEK MILIJONŲ SKVERNAS PRISIPILDYS! MEHTAS "IR AFRIKOJ MEHTAS"! BESINA JUODAI! GUDRUS IDIOTAS! Bus sukurta vakcina, tada ir pirk! Kaip būtų įmanoma likti be vakcinos? Jei tik bus sukurta, per kelias savaites pagamins užtektinai visam pasauliui! MEHTO SMEGENYS TO NESUPRANTA! IR TYČIA DIRBTINĮ BURBULĄ IŠ ANKSTO PRADEDA PŪSTI?! PAČIUPUS ŠIMTĄ MELIONŲ UŽ PRASUKTĄ AFIORĄ JOKIA KALIŪZĖ NEGRĖS!

Anonimas

Anonimas portretas
vakcina dar neisrasta, jau perkam. covi-19 isisuko mes apsisaugojimo priemoniu neturejom, baisu kas dedasi lietuvoje. visas tas sou pries rinkimus, tipo nupirks vakcinos ir vel biudzetas tuscias, zmonems per kisene. tik kazin ar vakcina bus privaloma jei taip,tai su cipu.

to plius ?

to plius ? portretas
Nanočipų nori, ? kad tave sektų visur sistema? jau nepasislėpsi niekur, susileidęs tokių technologijų į organizmą. Daleiskim tai perdėta, tie nanočipai, vakcinose dabar būna medžiagos įspūdingos, ...........žmogaus sveikatą įtakojančios. Ligų maišais tampa žmonės

kaunietis

kaunietis portretas
parduoti Brazausko mauzoliejų ir bus pinigų

”....kainuos daugiau nei Valdovų rūmai”

”....kainuos daugiau nei Valdovų rūmai”  portretas
Tai čia vakcinos pirkimas bus atliktas pagal tą pačią schemą kaip ir testų – 1,5 milijono gamintojams ir 4,5 milijono į ofšorą? Kaip suprasti premjere? Iš anksto ruoši mokesčių mokėtojų pinigų išplovimo pateisinimą?

Perdavė lietuva su žmonėm,kurvos

Perdavė lietuva su žmonėm,kurvos portretas
Pardavė šali su žmonėm. Visi mato, kalba, atsklieidžia tiesa, iš tos,iš kurios neseniai puse avigalviu juokėsi, popiežius ir baznycia,ir ta parsidavus. Skiepu nuo ko? Nuo ligos, kurios nėra, va koks planelis, štai pasaulio masonai bujoja. Sukos

Plius

Plius portretas
Jei vakcina bus privaloma - skiepykit nemokamai! Aš neturiu atliekamų pinigų valdžios išmislams apmokėti.

pirmą nuodų porciją-skvernui į šikną

pirmą nuodų porciją-skvernui į šikną portretas
durnadėžių apglušintoms avims suvaldyti bus išleistas skiepų pasas, be kurio avis galės laisvai tik po savo kiemą vaikščioti,,,-ir tai tik laikinai,,, Nėra ko stebėtis. Mūsų klapčiukai dar tarybiniais laikais pasižymėjo "uolumu ten, kur nereikia". Niekas nepasikeitė, išskyrus kryptį...

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvos ligoninės pastoviai tampa koronoviruso platinimo židiniais? Kodėl reikia vengti eiti į Lietuvos ligonines? Nes koronavirusas plinta oru dideliais atstumais, o ne tik keletą metrų, todėl ligoninės turi būti specialiai paruoštos dirbti su tokiais ligoniais. Lietuvos ligoninės nėra paruoštos dirbti su oru plintančiu dideliais atstumais virusu. "Ore plintantys virusai gali pareikalauti, kad pacientai būtų izoliuoti vadinamosiose neigiamo slėgio patalpose, kurios trukdo virusui pabėgti, o sveikatos priežiūros darbuotojai visą laiką dėvėti FFP2 kaukes. "Tada iššūkis būtų tas, kad mes negalime paguldyti kiekvieno paciento į neigiamo slėgio patalpas", - sakė dr. Popescu. Jei ventiliacijos ir infekcijų kontrolės sistemos ligoninėse būtų nepakankamai apsaugančios nuo viruso, ligoninės inicijuotų daug daugiau infekcijų, pridūrė ji." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

turbut

turbut portretas
reikes pereit prie amerikonisko kauboisko gyvenimo ir ginkluotis pries soroso vakcina nes matosi kad tai tikrai setono tarnai ir jei kelis nukepsi tai kaip pas musulmonus tau garantuta dangaus karalyste neveltui sia procedura igyvendino verkratas gaves muskieta is po skverno?...

Cha

Cha portretas
Paskubomis pakepta vakcina greičiau pakenks, negu padės. Padoriai patikrinti bet kokį preparatą reikalingas bent dešimtmetis. Bet juokingiausia - kad kitąmet atsiras nauja zaraza, reikės strimagalviais kurti naują vakciną, ir kuo toliau, tuo bus gražiau. Tikrai gražus būdas pinigams taškyti!

taip

taip portretas
setono tarnams aukso amzius tik ar ilgai?...

Apklauskit

Apklauskit portretas
Apklauskit Lietuvos žmones, kas norės skiepytis nuo covid, jei vaistų nėra.

AŠ prieš jas kol kas.

AŠ prieš jas kol kas. portretas
Vakcina dar tik sukurta ir negarantuoja ,kad ji bus afektinga.Manau tai turi praeiti metai ,kad ji pasitvirtintu ant ,praeitu išbandymą.Tai yra dideli pinigai kas imasi ją bandyti.Teko man bandyti Vokiškus vaistus nuo žaizdos stemplėje.Ir tada girdėjau,kad tai apsimoka tai klinikai ir gydytojui.Tai buvo sovietmečių.Ir manau,kad nereikia dar tų vakcinų.Nereikia taškyti šimtus milijonų.O tikėtina ,kad atsiras kas pasipelnys.Skverneli .Karbauski jūsų dienos suskaičiuotos ir palikite tas vakcinas ramybėje.

.

. portretas
Nėra vakcinos, tik bandymai sukurti, eksperimentai - su antikuniais, Remdesevir. Jokios vakcinos už jokius pinigus nepirkit. Nė ra vakcinos. Galit pinigus taupyti. Be sąžinės priekaištų.

Zarasai

Zarasai portretas
Skvernas su Terbarauskiu organizuoja milijardinę aferą su kosminiais otkatais . Tik biznis - nieko asmeniško.

kavenskis

kavenskis portretas
sytas veikejas tegu pirma pasiklausineja kas tu skiepu nori pries istaskydamas milijonus. gal uzteks ir kokiu 28000 eur. ir tegu negalvoja apie prievartini skiepijima, nes tada REVOLIUCIJA!!!!!!!!!

Jonas

Jonas portretas
Jeigu vakcina amerikietisla, jokiu budu, nes firma pagal sutarti neatsako uz šalutinius poveikius, tegul amerikosai patys nuodyjasi.

anupras

anupras portretas
Ar vėl ruošiatės pirkti trigubai brangiau?

Anonimas

Anonimas portretas
Kas cipuosis,veryga su skvernu? Tai tikrai brangu.pinigu plovykla,kiskit į sikna tą savo vakcina.

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Nereikia taškyti milijonų .Juk vakcina neišbandyta.Daugiau skirti pinigų kitom ligoms gydyti.O Valdovų Rūmų statybai milijonai nukeliavo į daugelio ten susijusių asmenų.

PINIGŲ PLOVYKLA

PINIGŲ PLOVYKLA portretas
pretekstas nebaudžiamai taškytis milijardais

Jis turėtų

Jis turėtų portretas
tarnauti žminėms o ne źmonės jam !!! Jo pasisakymai prasilenkia su blaiviu protu !!!

ziurint is ko pirksi --jeigu is amerikono

ziurint is ko pirksi  --jeigu is  amerikono portretas
destiliuota vandeny su uzrasu ,,vakcina nuo coronos,, tuomet gali tekt ir dar brangiau susimoket ....jei is rusu tikra vakcina nuo coronos --uzteks ir 3 miljonu ...bet lietuvos aborigenai manau pasirinks amerikoniska varianta ...is amerikonu uz 100 milijonu....

Anonimas

Anonimas portretas
87 žmonės mirė nuo viruso, 100mln vakcinai. aha, skamba neblogai

pilietiškas

pilietiškas portretas
Visa tai tik "parodomasis" rūpestis, nes visos tos vakcinos, testai, kaukės ir visa su Covid- 19 valdančiųjų sėjama baimė - eilinė pinigų plovykla! Kuo daugiau tų baimių, tuo daugiau pinigų "nusėda" valdantiesiems

Galerijos

Daugiau straipsnių