Quantcast

Politologas: Rusijos tikslas – sujaukti politinę atmosferą Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

ai eikit jūs namo

ai eikit jūs namo portretas
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vat ką aš galiu daugiau pasakyti. Kažikodėl ant rusų lietuviai loja, o ant amerikonų ne. Parduoti mažeikių naftą, alitos įmonę už kapeikas čia viskas okei. O jei norit žinoti, tai rusams gilai nusiš*kt ant tos Lietuvėlės.: D Lietuva neturi ką veikt tik loti ant kitų. Geriau save iš vidaus tvarkytų, o tai tik kitus peikt. Blemba blemba juokdariai.

pritariu Arno

pritariu Arno  portretas
komentarui, tik noriu pareikšti dar savo nuomonę, kad ši vyriausybė, puikiai žinodama apie ruskių kėslus, nė nebando į juos atsakyti ar jų išvengti. Atrodo, kad mūsų socialistai tik to ir laukia, pasižiūrėkite į patenkintas syso, salamakino, visų darbiečių ir vyriausybės galvos fizionomijas - jie maskvos užsakymą įvykdė. Tai kokiems runkeliams turime dėkoti už šios valdžios išrinkimą? Kubiliaus vyriausybė tiesiog pramušė ledus į energetinę nepriklausomybę, bet reikėjo kažkam gerai pamokėti, ir ši socialistinė vyriausybė viską pavertė niekais. Gerai, kad toks valdymas greitai baigsis. O iki to laiko dar Lietuva pajus, ką reiškia komuniagų atėjimas į valdžią.

Rusijos tikslas

Rusijos tikslas portretas
savo agenta agurku kniaziu ir kitus ,tureti kuo auksciau valdzioje Lietuvoe ir jai itakoti ,bet ne visi tai iziuri,o cia didele beda.

Arnas. Atsakau AKSIOMAI

Arnas. Atsakau AKSIOMAI portretas
Šiek tiek pataisau: pirma vyriausybė (t.y. prieš tai buvusi), puikiai žinojo ko nori: pritraukė CHEVRON (potenciali nepriklausomybė nuo Rusijos dujų), pradėjo aktyviau organizuoti Atominės Elektrinės statybą (savo elektra). Ši vyriausybė šiuos didžiulus, įspūdingai naudingus projektus nutraukė. Tad nereikėtų maišyti bevalės dabartinės valdančiosios daugumos su Butkevičium, Atvėsaite, ir galų gale Loreta Graužinienė (vajezau) ir ryžtingos, protingos, konkrečios, nors ir nepopuliarios tarp daugumos mažai nusimanančių visuomenės narių, buvusios valdančiosios daugumos.

nesuprantu

nesuprantu portretas
kaip galima sujaukti sujauktą?

aš  portretas
manau kol seime sedes nesusiprateliai tol ir bus betvarke. pasienija ir visoj lietuvoj .. juk jie sedi po kelias kadencijas ir neliaidžia dirbti norintiems ir galintiems tvarkytis . gana šokti pagal kitu dudeles ar mes neturime savu galvu. kažkoks uspaskikas kuris jau nuteistas regulioja seima ir šokdina pagal savo dudele visus ir pagal rusijos norus . daaro bunta ir šaiposi iš lietuvos žmoniu viešai. mat jis tik vienas žino ir supranta kaip gyvent. mes LIETUVIAI tad neliaisskim kelti bunto LIETUVOJA .turim eit išvien .su

kukū

kukū portretas
Tas autorės valstietiškas gudravimas, kai tam tikrus įvykius bandoma pritaikyti savo poreikiams, neturi nieko bendro su rimta analitika. Akivaizdu, kad Rusija turėjo tikrai ne tuos tikslus, kurie yra formuluojami šio rašinėlio antraštėje, o daug paprastesnius ir racionalesnius - nuteikti Rusijos piliečius prieš mūsų valstybę ir kartu pasiteisinti prieš juos dėl tų priemonių, kurių imtasi prieš Lietuvą. Bloga Lietuvos reputacija, tai dar vienas propogandinis Rusijos ėjimas, kuris suveiks tik tada, jei mes patys tuo patikėsime.

Aksioma

Aksioma portretas
Bepigu makaluoti, kai patys politikai be tvirtų nuomonių.Neturi savo sprendimų nei dėl dujų, nei dėl atominės.Remiasi bambaliniais.Koks bukumas.Jau antra vyriausybė sprendžia ar apsimokės atominė -:))) Belieka Kaliningradą atiduoti Lukašenkai, nebeliks ir geležinkelio tranzito problemos.Tada būsime savarankiški ir išdidūs.Didesnio trintuko už Butkevičių dar neturėjome.

kas išgalvojo politiką (ir primetė ją tautoms?)

kas išgalvojo politiką (ir primetė ją tautoms?) portretas
Politika - nuo žodžio "polius", politika mus kaip tautą suskaldo į skirtingas grupes, padaro nebevieningais), bei partijas (nuo žodžio part - "dalis", kas mus kaip tautą padalina į skirtingas dalis, atima vienybę, galimą vieningumą

Brrr

Brrr portretas
Sumakaluoti Seimą daug proto nereikia. Buvo abu Valinskai, dabar viena Graužinienė. Valinskas grįžo į buvusią vietą. DuokDie, kad Graužinienė grįžtų buhalteriauti į Žiburio kolūkį.

PREMJERAS

PREMJERAS portretas
kokia katastrofiska sumaisti lietuvoj padare musu politikai, tai didesnes rusija nesugebes padaryt!ji turi leist lietuvai tvarkytis paciai ir mes zuve negriztamai...dalijasi vietas prie lovio, o ant vergu jiems nusislapint...

ttrtrtrtrtr

ttrtrtrtrtr portretas
o prieko cia tas uspaskichas? aisku kad homoseksualistams gero gyvenimo nebus-rusijos tikslas.

Galerijos

Daugiau straipsnių