Quantcast

Politologas A. Krupavičius sieks Seimo nario mandato

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) politologas Algis Krupavičius artėjančiuose parlamento rinkimuose dalyvaus su partija „Lietuva – visų“, tačiau savo vietos sąraše kol kas neatskleidžia.

Apie politologo pasirinkimą ketvirtadienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

A. Krupavičius BNS teigė turėjęs kelių partijų pasiūlymus dalyvauti rinkimuose, tačiau prisijungė prie šios partijos, nes dauguma jos sąraše esančių kandidatų – nepartiniai.

„Iš esmės, tai bus nepartinis sąrašas – vienas, kitas sąraše bus politikas, priklausęs politinėms partijoms arba priklausantis partijai „Lietuva – visų“, bet absoliuti dauguma kandidatų yra nepartiniai“, – sakė VDU politologas.

Jis pridūrė, kad sąraše taip pat bus Alytaus miesto tarybos nariai Tomas Pačėsas ir Valdemaras Chomičius, buvusi Nacionalinio kraujo centro vadovė Joana Bikulčienė, laidų vedėja Rūta Janutienė.

Iš esmės, tai bus nepartinis sąrašas – vienas, kitas sąraše bus politikas, priklausęs politinėms partijoms arba priklausantis partijai „Lietuva – visų“.

Sąraše, pasak A. Krupavičiaus, yra ir buvęs Lietuvos verslo konfederacijos generalinis direktorius Andrius Nikitinas, buvęs Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos viršininkas Raimundas Matulis.

„Sąrašas nėra trumpas“, – teigė A. Krupavičius.

Jis kol kas neatskleidžia, kas ves sąrašą rinkimuose, kadangi Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) rinkimų sąrašus ketina patvirtinti likus 30 dienų iki balsavimo.

Pasak A. Krupavičiaus, prie partijos sąrašo jam prisijungti pasiūlė keletas žmonių, vienas iš jų – T. Pačėsas.

„Jis buvo vienas iš. Po to ne kartą buvo kalbėta ir su juo, ir su kitais žmonėmis. Įvyko tam tikra sinergija“, – pasakojo politologas.

Jis patvirtino mandato sieksiąs ne tik su sąrašu, tačiau ir Marijampolės vienmandatėje apygardoje.

„Dalyviausiu. Ten yra keli kandidatai, rinkimuose dalyvauja buvusi Marijampolės merė Irena Lunskienė, ji, tarp kitko, rašė pas mane magistro darbą, tai tikiuosi, kad kampanija bus korektiška – be asmeniškumų, įžeidinėjimų“, – sakė A. Krupavičius.

Jis taip pat teigė, kad jo kaip politologo ateitis priklausys nuo rezultatų rinkimuose.

„Matysime. Pirmiausia, neperšokęs griovio, nesakyk op“, – teigė VDU politologas.

A. Krupavičius iki birželio pabaigos ėjo VDU Socialinių mokslų fakulteto dekano pareigas, tačiau dėl akademinės etikos pažeidimų VDU įgaliojimų politologui nepratęsė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GAUJAI tiktų pasivadinti; - PLAŠTAKĖ-- v i s ų,

GAUJAI tiktų pasivadinti;  -  PLAŠTAKĖ--  v i s ų, portretas
už kurią NIEKAS neatsako.---Matome , kad šią GAUJĄ sudaro įvairių pakraipų PATYRĘ v e l t ė d ž i a i-- kurie ne DIRBTI susibūrė, o r a š k y t i VAISIUS, -- Tokių dykaduonių Lietuvoje yra p a k a n k a m a i ir be jų-- tai LIBERALAI, kurie, per daugelį metų, į g r i s o žmonėms iki gyvo KAULO,--- ir še , TAU,--dar viena GAUJA--žmonėms ant SPRANDO !

Anonimas

Anonimas portretas
balsuosim tik uz lietuvius visom prasmem
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių