Quantcast

Politologas įvardijo, kas G. Nausėdai padėjo laimėti rinkimus

Grįžti į straipsnį

tukas

tukas portretas
Vargšas dvasios ubagas tas kęstas jai ne Lansbergis šiandien nebūtum mates tokių automobilių tokių parduotuvių ką Lansbergis atnešė Lietuvai tai nemato tik užkietėją vagys ir komunistai tikri dvasios ubagai

Kęstas

Kęstas portretas
Ko Lietuva bijo? Lietuva bijo, kad Landsbergiai prasimuš į valdžią. Todėl antrame ture visi draugiškai balsuojame prieš Landsbergius. Taip Seimo rinkimų metu išrinkome valstiečius, pasiųsdami Landsbergius į opoziciją. Taip dabar išrinkome Prezidentu nieko nesugebantį Nausėdą vietoje Landsbergių statytinės Šimonytės. Nekenčiame Landsbergių. Landsbergiuose sukoncentruota, kas mumyse yra blogiausia: kyšininkavimas ir nepotizmas bei patyčių kultūra ir karo kurstymas. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

AS manau

AS manau portretas
Mociute tau galimai uzpudravo smegenis ziniasklaida su valstieciu ir kitu komunistu pagieza konservatoria,

ghj

ghj portretas
Simonyte nepataikavo Naisiu klanui ejo isdidziai ir garbingai,nezadedama to ,ko neimanoma padaryti.. Saunuole.

Anonimas

Anonimas portretas
Kvailos bobos balsavo už saviškę, už tai ir balsai. Aš tai moterims aplamai atimčiau teisę balsuoti. Politika- vyrų reikalas.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Ingrida Šimonytė laimėjo daugiau balsų nei Skvernelis, socdemas Andriukaitis ir keli kiti kartu sudėjus. Tai puiki jos pergalė. O dėl susivienijusio promaskvietiško bloko savo rinkėjams kvietimo balsuoti prieš Ingridą- tai jau politologų kasinėjimams...Tik pasakykite kur liko Širinskienė ir Jakeliūnas su savo komisijomis?

mociute

mociute portretas
Buciau uz ja balsavusi ,bet tik neuz koncervatorius kur smirineja Kubilius s Lansbergiu sutve.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Labai Gaila, kad nelaimėjo Šimonytė. Nausėda, kaip ir Adamkus nemokės atsikirsti kam reikia

jonas

jonas portretas
jeigu nauseda sutars su zaleisiais nekirsis kaip gribauskaite tai ir antros kadencijos sulauks

Anonimas

Anonimas portretas
Nesu Nausėdos gerbėjas, bet balsavau už jį, kad tik vėl mūsų nevaldytų ta baisi sena merga.Ir dar konservatorė. O tai pasaulis užsijuoks , kad Lietuvoj jau vyrų nebeliko...manau, daug kas taip galvojo.

Vika

Vika portretas
Simonyte gavo tiek balsu,kaip ir per pirmaji balsavima,reiskia jos rinkejai liko jai istikimi. Nauseda susirinko savo ir dar plius kitu ,kurie balsavo pvz. uz Skverneli ar kt.kandidata, balsus - stai ir pergale.

Galerijos

Daugiau straipsnių