Quantcast

Politologas: G. Nausėdai Latvijoje bus sunku

Grįžti į straipsnį

che

che portretas
nu ir teisingai padarys kad pas bulbasus pirks elektra,ju salis kur nori ir pas ka nori perka ka nori! o musiske ambiciju pilni ne pilieciu naudai,tik savo reitingus teziuri ir kaip lt pilieciu saskaita sau milijardus susikraut!

Ps

Ps portretas
Anonimui - kodel tačkas perkat iš sojuzo?

...

... portretas
KĄ, ir nau'Sėda bijo latvių žurnalistų 'nesuderintų klausimų'?..

Antanas

Antanas portretas
Siaip pigi elektra gerai skamba, BET ne savo nepriklausomybes saskaita. Kiek kartu galima ant to paties greblio lipti. Bet kokie energetikos rysiai su Rusija bus isnaudoti daryti politiniam spaudimui- tai buvo jau 100 kartu. Cia uzsuks kraniuka, cia neuzsuks, kaip Putinui ta diena susisvies. Reikia Lietuvai turet nuo Rusu nepriklausoma energijos tiekima. Tai pasiekti galima tik stiprinant tinko rysius su Lenkija ir Svedija, arba statant savo elektrines (pageidautina atsinaujinancias). Sitas procesas neturi buti sustabdytas del to kad Rusai Astrava pastate. Astravo statymo tikslas beveik akivaizdus- uzpildyti rinka labai patrauklia pigia elektra, ir taip sustabdyti tinklu integracija su Europa, ir priversti Lietuva likti priklausoma nuo Rusijos. Atominis saugumas manau antraeilis dalykas.

Teisybe

Teisybe portretas
ar netiesa, parodys laikas-kompradorines burzua atstovas VISADOS IR VISUR ATSTOVAUS TO SLUOKSNIO INTERESUS.Matyt kito kelio ir nebera,per toli nueita per 30 metu i globalu miska,is kur, zinia niekas,niekados negrizta...

prezidente

prezidente portretas
gerb. G.Nauseda tamsta padaret 1 garbinga zesta tautos atzvilgiu aplankes bandito suzalota mergaite mes tykimes kad tie jusu zingsniai neapvils tautos nes siandien kencia visi kurie neranda tiesos kuri siandien iskreipta nes visa ta /demon...kratija/ tai atslinkes i europa sionpedofilinis baubas su .pabegeliais ir teroristais ir tai jav masonu veiklos rezultatas ir jus tai zinote bet kadangi mes priklausomi nuo ju tai 1 aisku kad tai daroma norint sunaikinti tautas tai pirmiausia reikia pakeisti beveik visus teisejus ir prokurorus nes yra rysis su pedofilija juk N.Venskiene siunciama Lietuvon susidoroimui ir tai liecia mus visus tai pirmiausia pasirupinkit tuo kol nevelu o jei bijote ir toliau eisite buvusios keliu tai nieko nepasieksim ir mus uzsmaugs didziosios imperijos .Laukiame ir prasome kad su Dievo pagalba nusprestumet teisingai ...SP...

Latviai

Latviai portretas
Kalba ir girdi argumentus.Jų pragmatizmas grindžiamas sveiku protu ir realijų suvokimu.Gal mūsiškiui kaip tik bus nesunku.Nuo to Lietuva tik išloštų.

Tai gal latviai

Tai gal latviai  portretas
sugebės pakeisti Nausėdos nuomonę ir prezidentas ,,suskaičiuos,, kas naudingiau gerovės link keliaujantiems lietuvaičiams ? Mano galva latvių priimta nuostata Astravo atžvilgiu yra labai racionali , o ir šiaip latviai tuo, ,, kas naudingiau,, Latvijai ,yra priėmę tikrai ekonomiškai geresnių sprendimų .

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu dirbs Washingtonui ir Briuselio degeneratams tikrai BUS SUNKU. Laisve Lietuvai. Salin NATO ir Amerikos okupantai. Salin Jevro-pider-sojuzas. LIETUVA BUS LAISVA arba ISNYKS.

Galerijos

Daugiau straipsnių