Quantcast

Politologai: vienintelė išeitis iš krizės Seime – pirmalaikiai rinkimai

Grįžti į straipsnį

natalija

natalija portretas
Brunalai isikisk savo nuomone zinai kur ir patylek TAI MUSU ISRINKTA VALDZIA ir ne tau berazumi mums nusodineti straipsnio neskaiciau nes tavo pisanyna nedomina tai smarves pilni straipsnei kaip bukaprociaidirba pries prastus zmones kad ipirstu savo buka nuomone

Alis...

Alis... portretas
išpūtė burbulą...

Koncervatorių balta kumelė sapnuoja

Koncervatorių balta kumelė sapnuoja portretas
Pranskietis iš 11 balsavusių sulaukė ti 7 palaikymo balsų! Skandalas, reik priešlaikinių rinkimų. Hhhhh....sapnuokit toliau!

Kostas

Kostas portretas
Nera prasmes paleisti Seima ir svaistyti pinigus kitiems rinkimams, Kitas Seimas nebus kitoks. Vis tiek jokiai partijai nesisviecia absoliuti dauguma. Reikes 4-5 partiju koalicijos. Sekit reitingus. Konservatoriai turi lubas-200 t. rinkeju per visa Lietuva ir VISKAS ir po kitu rinkimu liks opozicijoje, nes partiju palete yra labiau i kaire. Rinkejai tiokie patys. Neatvaziuos niekas is Anglijos ar Lenkijos ir nepades jiems laimeti.Lietuvoje. Taigi, nusiraminkit. Ju laikas jau baigesi 2012 m. galutinai, nes zmones po ju valdymo liko apiplesti ir nuskurdinti ir reikia keliu desimtmeciu, kad tai pamirstu. Ant Karbauskio dabar varo visais frontais, nes jis su savo Co. galutinai ir negriztamai suzlugde ju viltis valdyti valstybe.

...

... portretas
Dar vienas 'konservų' Trojos medinis arkliukas...

Tai

Tai portretas
tik dar vienas konservu bandymas dabartine dauguma nustumti nuo valdzios.Amzni intrigantai.

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Butu gerai nauji rinkimai ir, kad nei vieno is esamu 141 nebeisrinktu. Sake truksta darbo ranku, galetu eiti tikra darba dirbt.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Prezidentas privalo paleisti seimą, bet Nausėda ne Zelenskis kuris ėmėsi ryžtingų veiksmų, o Nausėda visų bijo, kaip Karbauskis su Širinskiene pasakys taip ir bus,

Pensininke

Pensininke portretas
NEBERA DORU, N E V A G I A N CI U PARTINIU GRUPUOCIU. VISOS SISTEMINES PARTIJOS 30 METU GIEDA GRAZIAS GIESMES TAI RODO NEBUVIMAS SAZININGOS , BE PULINIU TEISESAUGOS. RINKIMUOSE VEL RIKIUOSIS LANDSBERGISTAI, " BEBRINIAI" , IVAIRUS LIBERALAI.

Nu jo

Nu jo portretas
Labai trokšta konservatoriai į jų vietą ,nejaugi žmonės akli ir nepasimokė iš Kubilo valdymo.Tada amen Lituvėliai

Tai

Tai portretas
butu teisingiausiai.Juk prezidentas turi teise paleisti seima,nesjie patys to nedarys cia visiems aisku.

Galerijos

Daugiau straipsnių