Quantcast

Politologai: S. Skvernelio partija gali atimti balsus iš socialdemokratų ir „valstiečių“

Grįžti į straipsnį

yra

yra portretas
1 trauta 1 konsttucija ir jokiu politprielipu gana vartt visus farskvernus su vyktoriukais bei visa saikaleika velniop ir referendumo keliu atstatysim tauta ir seimas be jokiu olandisku ma ntrybiu nes turim savo paprocius ir zeme kuria kazkokie prdurkai okuavo ir dar nurdyneja kaip mums gyvent ir reikia tikru vyru kad parodytu jiems duris ir kartu su visais valkatom isinesdntu negriztamai ======

Anonimas

Anonimas portretas
KAIP naujas politinis sezonas taip Lietuvoje nauja partija.JEI partijos turėtu stuburą užtektųLietuvoje Socialdemokratų ir KOnservatorių.Bet kai jiems tik savų biznio reikalai rūpį.Pasakykit koks dabar fundamentalus skirtumas tarp socdemų ir konservatorių- ogi joks.Pas mus sukurta politinė sistema tiesiog geniali,visada gali rasti pasiaiškinimą mes norėjome bet mums neleido.Dabartinė valdžia tai jau visai.Kaip suderinti konservatorines krikščioniškas vertybes ir narkotikus ir Lgbt kuriuos taip propaguoja laisvistai.Nusispjauti svarbu prie valdžios lovio prasibrauti dabar o nežiurėti i perspektyva.KOL gyvas konservatorius cementuoja senasisLanzbergis bet jam išėjus partijos likimas nepavydėtinas, nes Gabrys toks konservatorius kaip POPIEŽIUS ATEISTAS.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite R Karbauskiu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Džiugeliu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

>krb

>krb portretas
taigi jis tą Švarkeli buvo nusipirkes. Dabar tokiais dideliais pinigais nešėrė, vietos neužleido tai ir išrovė geresnio lovio ieškot:D)

krb

krb portretas
Skvernelis gyvatė užaugusi Karbauskio užantyje, kas paneigs?

Klpd.

Klpd. portretas
Manau balsuos tie, kurie nekenčia Karbauskio patys nežino už ką.:D).Bent tokia priešprieša jam ,,įkas"...Esu tokių sutikęs. O deginantis pavydas ir pyktis yra labai didelė bei naši emocija. Ypač pas lietuvius. Čia kaip tas vaikų juokelis : ,,Mamai ant pykčio prikakosiu kelnes":D)

Dar viena melagių šaika.

Dar viena melagių šaika. portretas
Visi jie vienodi ar skvernelis ar švarkelis, pažadukai -melagiai.

nei vienas save gerbiantis valstieciu partijos rinkejas

nei vienas save gerbiantis  valstieciu partijos rinkejas  portretas
niekados nebalsuos uz siuos atplaisas -bandancius sunaikint valstieciu partija....stai socdemonu gaujos pridurkai ,tai tikri mielai pasuks link skverneliniu judu ,,,vardan tos lietuvos,,.... ir savos kisenes .

cia si ,,, ROZINE SVAJA ,,,yra konservatdegeneratu

cia si ,,, ROZINE SVAJA ,,,yra konservatdegeneratu  portretas
ir liberastu +LGBTistu , Urbonaites tipo propogandoonu .. kad ,,valstieciu ,, rinkeju ,,,dauguma,,, nuseks is paskos paskuj skvernely , tomilina , savicka , baskiene , ,o socdemai kaip avinu banda nuseks paskuj Miliutes ir stonciaicius , na o libergrastikai paskuj butkeviciu ir baka nusliauz......ir bendrai susivienije visi parems LGBT Laisves partija --kuri taps pacia stipriausia partija lietuvoj ir pakeis susikompromitavusius konservatdegeneratus ir liberastus.....

Visos partijos

Visos partijos portretas
deramai užims vietą valstybėje .......

mentam stop

mentam  stop portretas
neleisim sukurt policines valstybes.

Joo

Joo portretas
Naujas partijas rinkėjai mėgsta. Pažadai duodami dideli, dar pagal terminus nevykdomi, patiklūs ir patiki.

Tautinių pažiūrų? Baikit,nemanau.

Tautinių pažiūrų? Baikit,nemanau. portretas
Ar ne Skvernelio vadovaujama Vyriausybė nusprendė už Lietuvps biudžeto pinigus retransliuoti Lenkijos tv kanalus Lietuvos teritorijoje? Ar ne premjeras Skvernelis žadėjo nelietuviškų pavardžių rašymą nelietuviškais rašmenimis Lietuvos dokumentuose?

Manau,tai jokia kairioji partija

Manau,tai jokia kairioji partija portretas
Manau, Skvernelio partija nėra kairioji- juk berods Skvernelio vyriausybė įvedė sodros mokesčio lubas pajamoms virš 6000 eurų ? Mažiau uždirbantys ir toliau moka visą sodros mokestį. Tai koks čia kairumas?

Galerijos

Daugiau straipsnių