Quantcast

Politologai: artėjant rinkimams politikai renkasi pensininkus, o ne mokytojus

Grįžti į straipsnį

Mokytoja pensininkė

Mokytoja pensininkė portretas
GĖDA TOKIEMS POLITOLOGAMS! O jie dar drįsta Lietuva lyginti su kitomis Europos šalimis! Kur dar yra tokios mažos pensijos buvusiems mokytojams, gydytojams, inžinieriams? Matom, kad tik valstiečiai tai pradėjo keisti į gera. Balsuosiu už juos!

Kis

Kis portretas
Ziurek parse i akis!O tu kas toks busi,kad nurodinetumei kam ka rinktis.Ka is didelio rasto nebematome ne gramo padorumo?

šaltas išskaičiavimas

šaltas išskaičiavimas portretas
pažadėk daugiau už kitus ir būsi favoritu, sena patikrinta shema. Retas Pensininkas kuris blaiviai mąsto.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerb. ir Jus busite pensininku, nepamirskite. Bet kai darbo stazas 44 metai ir 300 pensija, tai atsiprasau. Nepamirskite, kad jus senyn, bet ne jaunyn einate. Gerai kad tokiose pareigose esat ir atlyginima gera kraunat. Tokiu nedaug. Atkreipti demesi i zmogu butina, be zmoniu nera valstybes.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tik už konervatorius reikia balsuot.jie mudu ir jusu ateitis

Tiek nedaug, tik trim eurais

Tiek nedaug, tik trim eurais portretas
ir tai nepritarė Prezidento pasiūlymui pakelt pensijas. Tai kaip gali pensininkai už šituos brudus balsuot, tikrai ne. Ir toliau pensininkai skurs išdirbe 40 metų, taip ir nesulaukdami orios senatvės, mokesčiai+kruopos ir kauliukai iš maximos po 45 centus už kg. Visas pensininkų maistas. Susimoki mokesčius ir jau maistui, vaistams nelieka.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip mums toliau gyventi? "Pirmasis žingsnis yra atsisakyti kapitalizmo dievinamo individualizmo ir pripažinti tarpusavio priklausomybę, kuri yra būtina ilgalaikiam išgyvenimui. Mes priklausome nuo to, ar mūsų vandens tiekimas yra švarus, o upės - nuo mūsų, kad jų neužnuodytume. Prašome kaimynų stebėti mūsų šunis ar laistyti augalus, kol mes esame toli, ir pasiūlyti mūsų pagalbą natūra. Mes samdome nepažįstamus žmones prižiūrėti mūsų vaikus ar senstančius tėvus ir pasitikime jų užuojauta ir kompetencija. Mes mokame mokesčius ir tikimės, kad išrinktieji išleis tuos pinigus tam, kad keliai būtų saugūs, mokyklos atidarytos, nacionaliniai parkai apsaugoti.

Kęstas

Kęstas portretas
Šie santykiai tarp mūsų ir gamtos pasaulio bei mūsų ir vienas kito liudija tarpusavio priklausomybę, kurią kapitalistinė logika mus skatina atmesti. Reprodukcija yra pagrindinis abipusės priklausomybės realizavimas. Mes priklausome nuo bent dviejų žmonių, kurie gali mus padaryti įmanomais. Mes atsirandame kito žmogaus viduje ir gimstame, padedant gydytojams ar artimiesiems. Mes augame aplinkoje ir bendruomenėse, kurios formuoja mūsų sveikatą, saugą ir vertybes. Turime rasti konkrečių būdų, kaip atpažinti šią tarpusavio priklausomybę ir pasiryžti ją sustiprinti." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

aaa

aaa portretas
na ir brudas. didinti pensijas reikia kad tie zmones valgyti turetu uz ka nusipirkti, o ne rinkeju ieskoti,

Pensininkai

Pensininkai  portretas
yra grynai konservatorių kontingentas. Jiems galima kad ir visai nuimti pemnsijas, sukelt mokesčius, bet jie vistiek šliauš už juos balsuoti. Tas pats kaip jaunimui liberalai. Tie irgi gali priiminėti įstatymus varančius jaunas šeimas, ar jaunuolių ateitį į griovį, bet už liberastus ir jų aiškiai kenksmingą politiką jaunimas vistiek balsuoja... Bukų budulių respublika.

Kęstas

Kęstas portretas
Specialistų emigracija iš Lietuvos: "Kai šalis pradeda prarasti daugiau, kaip 20% savo universitetų absolventų, kaip tai daro kai kurios mažos Afrikos šalys, jos ekonomika pradeda nebe taip sparčiai augti, kaip iki to. Daugiau, nei du trečdaliai kvalifikuotų imigrantų pasaulyje persikelia į Ameriką, Britaniją, Kanadą ir Australiją." [1] Deja, Lietuva praranda kaip tik daugiau, nei 20% universitetų absolventų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Hm

Hm portretas
Pensininkai ne žmonės? Juk dauguma jų atidirbę po 40 metų gyvena žemiau skurdo ribos

Pensininkai už juos nebebalsuos, kadangi

Pensininkai už juos nebebalsuos, kadangi portretas
šitie politikai nepritarė G.Nausėdos pasiūlymui nuo naujų metų pensijas padidinti 3 ar 3,5 euro. Mat brudam pasivaideno kad nėr pinigų, o mūsų pensininkų Lietuvoje yra tik 650 tukstančių , tai po 3 eurus dadėjus į metus tereikėtu tik 2 milijonų eurų. Ar čia daug! Tikrai kad ne!

kauniete

kauniete portretas
Vilpišauskai pats jau prie seniu tiktum bet išlindai kaip pylipaS IŠ KANAPIU geditumeisi gal tevu neturi juk jie taipat buvo kubilo ir Šimonytes APVOKTI o skolas reik gražintitai kur tie vagys Šimone Kubile gražinkit ka pavoget ir procntus kiek per tuos metus priaugo mes irgi kaip grybe užsiprašysim dideliu procentu tai nereiks mums didinti pensiju gražinkit ka pavoge valstybe iš musu ir mums iki mirties užteks

onuteTO PENSININKO NUOMONE

onuteTO PENSININKO NUOMONE portretas
GAL SENAS NEVISPROTI LAUKI KAD GRYŽTU KUBILIUS JIS TAI TIKRAI TAU DADETU KAD KOJAS PAKRATYTUM TAIP ATEJO GERBEMI VALSTIEČIAI KURIE IR DIDINA PENSIJAS IR NEREIKIA LOTI ANT VALSTIEČIU TU SENAS KONSERVE IR NEREIKIA MELUOTI KAD 20 EU DADEJO KAI KAM IR PO 100 IR PO 50EU DADEJO PAGARBA LABAI SUNKIAISU DIRBANTIEMS VALSTIEČIAMS KURIE IŠVOKTOJE SKOLU PRIDARYTOJE LIETUVOJE KIEK GALI PADEDA TAUTAI O TOKIE KAIP ŠIS KONSERVINIS PENSININKAS IR GERAI GAUNANTIS MOKYTOJAI TIKRI LIETUVOS NAIKINTOJAI

natalijaTO VIKA

natalijaTO VIKA portretas
VIKA NEKREIPKIM DEMESI I TA VARGŠELI VILPIŠAUSKA TEGUL PLIURPE JU DABAR NIEKS NEKLAUSO BET AR NE TAUTA KALTA KAD SEIME SEDI KRUVA VISAI NEREIKALINGU NEIŠMANELIU JUK VAOLSTIECIAI SURENGE REFERENDUMA IR KIEK LIETUVOS BUKAGALVIU PAKLAUSE LANSBERGINIU KGB GRYBAUSKAITES KGB IR NEBALSAVO UŽ SEĘIMO SUMAŽINIMA PIRMA REIKIA KAD ATSIBUSTU TIE NEMASTANTIS JIE TIK REIKALAUTI MOKA O GALVOJE TARAKONAI LAKSTO

Pensininko nuomone.

Pensininko nuomone. portretas
Musu pensininku seimos gtikrai politikai nenupirks keliais eurais.Ateidami valstieciai zadejoaukso kalnus.Zada dabar is susibure nauji klanai.Ne uz viena nebalsuos mano seima ir niekada nebalsavo uz auksa zadancius ir uz valstiecius.Tai tik bambaliniu ir nemastanciu toks seimas.Ir matosi,kad like dauguma pasalpiniai kurie ir tikisi pasalpu /.

vika

vika portretas
Kaip kazkoks politologas gali nuspresti kam reikia moketi ,o kam ne.Tegu seimunai maziau svaisto ,uzteks ir mokytojams ir pensininkams,ir policininkams ir gaisrininkams.Bet pandoros skrinele atvira tik valdzios atstovams.

Vidas

Vidas portretas
Pirmą kart Lietuvoj buvo pradėta atstatyneti orumą pensininkų,Buvo pradėta rodyti Pagarbą.Tai yra teisinga gerbti vyresnius.Vargas visiems,kurie niekina pensininkas vyriasnio amžiaus žmogų.Tik sugedusio proto gali viešai rodyti ,,tokias išvadas,,

Mokytoja

Mokytoja portretas
Politologai ir jūs tuoj pasensit tai jums jokios pensijos nemokėti taupykit senatvei

Safyras

Safyras portretas
Kai dabartiniai pensininkai mokė visokio plauko politikus rašto ir aritmetikos už skatikus, tai kažkodėl niekas to nematė, o dabar galima universitetams, mokykloms , ligoninėms , sanatorijoms pirkti brangiausius baldus, techniką, mokėti kai kam labai didelius atlyginimus už kelias valandas darbo, o pensininkai tegul ir toliau skursta, nes jų dainelė jau sudainuota... Kelias eurais pakelta pensija ar keliais eurais padidintas atlyginimas prideda politikams mažą pliusą, bet nesprendžia problemų, kurias reikėjo jau išspręsti prieš 20 metų, nes nuteka ne tik protai, bet ir paprasta darbo jėga, kuri kitur kuria pridėtinę vertę ir gerina kitų šalių gyvenimą... Jokie robotai neatstos žmogaus, kaip ir kelionė brangia mašina neatstoja kelionių įspūdžių, kai geras gidas ir įdomi šalis...

Tetis

Tetis portretas
Mokytojai, dėstytojai siaubingi kyšininkai,dar jiems neužtenka.

tevas

tevas portretas
Ne visus pensininkus- netiesa! Renkasi labai skurdžiai gyvenančiuosius - jų daugiausia Lietuvoje! Todėl Nausėda su Skverneliu taip ir kuria gerovės valstybę: visai nuskurdins ir tuos pensininkus, kurie visą darbinį, o ir moksleivišką/studentišką amžių triūsė netausodami savęs, kad tik geriau gyventų, mokytojus, kurie gauna ir taip tiek pat arba mažiau, kiek bedarbio išmoka - nedidina jiems visiems, kad tik, kaip komunizmo laikais, visi būtų sulyginti su ta jų įsivaizduojama gerove! Visi bus skurdžiai ir... dalele turtuolių su skverneliais, nausėdomis, kurie kiš ranką į mūsų kišenes tam, kad net pas savo vaikus nuskristų už dyką! Kad juos visus perkūnas nutrenktų - kaip sako senolių posakis

pensininkams

pensininkams portretas
Padididins 5 ar 10 euru,isivaizduokit jei mokytojams tiek dades,tai reiskia,kad nieko,o babune dziaugsis aliejaus buteliu lyg uz dyka gavus,ir nenuvertinkit tu pensininku,gal ir jie nori gyvent,pasijust kazkiek zmonemis

Teisingai

Teisingai portretas
Pensininku pajamos gerokai neprilygsta mokytojams, nors jie , pensininkai, taip pat nori gyventi oriai.

Edmundas

Edmundas portretas
Gerb. politologe , ne tik mokytojai , bet ir pensininkai žmonės , nepamirškime , kad visi jais tapsime .

Jonas

Jonas portretas
Pagal suknistus politologus pensininkai gali ir pabadauti,gali ir visai užsilenkti ,biudžetui bus lengviau.

Galerijos

Daugiau straipsnių