Quantcast

Kaip koronaviruso krizė pakoregavo visuomenės simpatijas ir antipatijas valdžiai?

Grįžti į straipsnį

Da

Da  portretas
geras vadas savo žmones myli, o nešneka nesąmoniu, juk korona jau atėjo juk ne šiandien leisk suprasti prezidentė, ar žmonės suvalgys maltos sriubos lėkšte pavadinimas o tinkamas mums , su pavogtom šv, jau trinames be naudos, ir kur toliau mes einam visur tamsa vieni 2008m naktymis tvarke tik be koronos diržus veržė , dabar atėjo dar baisiesnis laikotarpis ,keliai blokais užvartyti, toliau savo nosies kiemo langu niekur nevik, sukarintas laikas kuo truksta iki dar blogesnio laikotarpio nėra žodžio, juk mes dar nuo praeito koronos žydinio laikomes tupime kaip šunis prie būdos, kas viksta dabar kalėdas švenčia jau du mėn o kiek reklamu vis pina siūlo dovanas kalėdu, pirkite pripraskim nuo senoliu švesti kalėdas eglute puošdavo 24d, vigilijos vakara sulaukes nebuvo tokiu nesąmoniu išmokim gyventi, ir maltos sriuba dalinti aukokite aukokite pastoviai prie pardotuviu duru jau laukia nabagai , auku, gėda mylėk savus , naudingiau,

Autorė

Autorė portretas
turėtų tiesiog cituoti Janutienės mintis, o ne per jos bendramintį.

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbiausia nebėra Grybosenkos:) nors ir tvanas dabar, svarbu nesiamto tos kuri visus mokė gyventi....ir saudė is karabinų:)

>

> portretas
> Poetinė filosofine įžvalga.... Puikios įžvalgos draugas Broileri - Austėja surašė?

Anonimas

Anonimas portretas
o burliokai komuniagu palikuonys vis drapstotes purvais ant lt,varykit namo pas savo ryza cara rusynan

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas pasitikit G.Nusėda,spaudžiam ŽALIĄ.

Juokdarių valstybė

Juokdarių valstybė portretas
Nieko naujo ir nieko gero JAV protektorate. JAV vasalai daro vaizdeli kad dirba Lietuvos labui.

Petras

Petras portretas
O kaip tas antipatijas pakoreguos deglairaudonojo gaivalo pandemija Vilniuje (apie ją žr. toliau komentarus): "Tas besišypsantis sorosinis išgama šimašinis mūsuose tarpsta mažne todėl, kad iki šiol Lietuvos valdžiažmogių elitas praktikuoja ne savo savarankišką, o importinę svetimšalio finansinio aferisto Dž. Soroso primestą valstybės ideologiją, o save intelektualais įvardijančios personos mėgaujasi to aferisto nešvariai dvokiančių pinigų fundacijomis. Visas tas elitas iki šiol net nesvarstė klausimo ar paskelbti tą aferistą persona non grata Lietuvoje, nors tokius sprendimus jau seniai yra priėmusios JAV, Jungtinės Karalystės, Lenkijos bei kitų civilizuotų valstybių vyriausybės. Degląjį sorosinį bei jo parankinius įsileidome į bažnyčią ir jie, ištaikę progą, nedvejodami kariasi ant altoriaus. Ar ne laikas patalpinti juos ten kur jiems vieta - kiaulidėse, kol dar jos nepavertė kiaulidėmis visų mums sakralinių vietų, panašiai kaip tą buvo padarę okupantų politrukai?"

Vladimiras

Vladimiras portretas
MELAS-MELKAS-MELAS-O JŪSŲ REITINGAI-GATVEJE PAKLAUSKITE ŽMONES?

Daug kas priklauso

Daug kas priklauso portretas
nuo ,,nepriklausomos " žiniasklaidos .Kada apie žmogų ar instituciją yra nuolat pateikiama neigiama informacija , skleidžiama pusiau tiesa , pusiau netiesa ,myliu,- nemyliu partiją ar politiką ,tai ir visuomenės nuomonė paveikiama . Parašė ir pasakė KIEK ha žemės valdo p.ramūnas ,tai ir komentatoriai dažnai tik apie tai rašo ar kalba .Apie tikrai gerus p.Ramūno padarytus darbus žino tik tie ,kuriems padarė ir vertina jį .Kai nuo pat ryto iki vakaro buvo linksniuojama jo pavardės ,tai ir įkalė - BLOGAS , BLOGIAUSIAS iš visų Seimo narių dar p.Agnę Širinskienę ,,prikabina ," Ne TAS Prezidentu tapo -BLOGAI ir visoks kitoks ! Taip ir gyvename jau tris dešimtmečius !

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tyros tiesos jie nežino, nes eilini karta melas

Galerijos

Daugiau straipsnių