Quantcast

Politinė kakofonija Seime: kam pirmalaikių rinkimų reikia labiausiai?

Grįžti į straipsnį

KONSTITUCIJA

KONSTITUCIJA portretas
Taigi, DAR kartą: "Seimą sudaro Tautos atstovai – 141 Seimo narys, kurie renkami ketveriems metams remiantis visuotine, lygia, tiesiogine rinkimų teise ir slaptu balsavimu" (K.55str.1d.) - AKIVAIZDU kad rinkiminiai sąrašai PRIEŠTARAUJA Konstitucijai, sąrašai PANEIGIA tiesiogiškumą (atsiranda sąrašų sudarinėtojai), sąrašai NEIGIA slaptumą ir lygumą (į juos įtraukti JAU gauna papildomus balus; tai YPAČ pasireiškia skaičiuojant 'rinkiminius' balsus); TOTALI nesąmonė kai sąrašuose esantys DAR dalyvauja ir vienmandatėse apylinkėse (padvigubina savo galimybes); prie visa to - Seime 'sąrašiniai' tampa 'lygesni', nes gali laisvai migruot, o į jų vietą BE papildomų rinkimų gali patekt kažkoks kitas 'sąrašinis'. NORS - žinom kad: "Seimas laikomas išrinktu, kai yra išrinkta ne mažiau kaip 3/5 Seimo narių" (K.55str.2d.), o tai REIŠKIA kad kol ta norma nepažeista, tai ir naujų rinkimų NEREIKIA (tuo labiau kad jie vykdomi NE Konstitucijoj nurodytu laiku, o ir - PAŽEIDŽIA konstitucinę 4 metų normą).

Kęstui

Kęstui  portretas
daunia nusižudyk su tokiu komentaru

Vatnikui

Vatnikui portretas
Čia gal jūs kai apie tuos mirties organus ieškote, tai gal jie su kokiais nors arkliais susiją? WTF? Jūs gal LSD vartojate, o paskui po internetus vaikščiojate, akiniuotų arklių ieškodami?

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje nėra neišprendžiamų problemų. Valstiečiai patyliukais prileido ukrainiečių už grašius dirbti Lietuvoje. Gyventojų skaičius Lietuvoje pradėjo augti. Visi naujai pasirodantys kalba tik rusiškai. Rojus, bet tik nieko nesugebantiems iš Lietuvos darbdavių. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

>Piliečiai, atsipeikėkite!

>Piliečiai, atsipeikėkite! portretas
Varyk į palatą, greit!

Piliečiai, atsipeikėkite!

Piliečiai, atsipeikėkite! portretas
Tą žalą, kurią Lietuvai pridirbo lanzbergistai po nepriklausomybės atkūrimo, galima lyginti tik su bolševikų antpuoliu. "Patriotais" persivadinę komunistai pažadėjo kagebistams įslaptinimą neribotam laikui, o žulikams davė laisvę veikti prieš partijai nepalankius asmenis – už tai gavo abiejų šaikų ištikimybės įžadus iki "mirtis juos išskirs".

Italas

Italas portretas
Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad šitas žmogus jau visur buvo..............

KLP

KLP portretas
Nereikia niekur skubėti.. valstiečiai turi iki galo baigti savo darbus... tuomet ir rinkėjams bus paprasčiau juos įvertinti...

Anonimas

Anonimas portretas
Sinkeviciu gerbiau ,atrode protingas,bet pasirodo su metais ateina kazkoks laikotarpis kai buves normalus po biski darosi vis labiau ir labiau trenktas.Ne su juo vienu taip darosi Pranskietis irgi ,jam jau galima diagnoze pritaikyti.Pranskieciu jau pernai reikejo susirupinti, kai visi seimunai vienaip ar kitaip atostogavo ,ojis vis bendravo su zurnalistais ir skelbesi ,kad jis neatostogaus,jau kaip isikibo pirminiko kedes,ir nepaleidzia.tada pagalvojau ,kad cia su juo kazkas ne taip

tomas

tomas portretas
Pirmalaikių rinkimų labiausiai reikia Lietuvai, kad greičiau išpirdolinti iš Seimo karbauskinius begalvius-gandragalvius.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Rasai,kad Pranskietis pamirso kas ji pasodino i seimo pirmininko kede.Tainpagal issireiskima iseina ,kad Pranskietis nuolankiai turi sutikti su visais Karbauskio norais.Pranskietis nenori sokti pagal jo dudele.Jis saunuolis ir laikosi savo nuomones.

Vaiva

Vaiva portretas
Svarbiausia - nepraleisti progos eilinį kartą bakstelėti į smegenis : konservatoriai neturi draugų!

Na

Na portretas
Tai reikškia visi gali norėtų tų paaankstintų rinkimų. Na, ir valio, verta.

Pensininke

Pensininke portretas
Seime valdanciaja dauguma turi laimeti viena rimta susijungusi mazesniuju partiju JUNGTIS, vadovaujama A. Juozaicio. Pagaliau, visi pamate, kad JEGA yra VIENYBEJE. Kitu atveju i seima gali patekti tie patys ISVERSTASKURIAI, kurie jau 30 metu sedejo kaip kubiliai, kirkilai, bernatiniai ir kiti.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sedi raudonskuriai po 30m.seime tik kenkia ir rekia rusai puola.o dar geriau kgb archyvus uzslaptino stribu palikuoniai

Galerijos

Daugiau straipsnių