Quantcast

Politikai siūlo įteisinti lyčiai neutralią partnerystę, partneriai negalėtų įsivaikinti

Grįžti į straipsnį

Tam, ,valio "

Tam, ,valio " portretas
Kuo toliau į, ,vakarus ",tuo mažiau supratimo,kam skirti žmogui žmogaus organai (vidaus ir išorės ). Pvz.dalis žmonių iš prigimties kiša pirštą į nosį (jaučia malonumą krapštyti ),kiti vėl kiša. ....kur nereikia..O kad toks elgesys kenkia sveikatai -jiems neįdomu, nes niekas neparodė pasekmių. Žmogus tuo ir skiriasi nuo kitų gyvų organizmų, kad jis pajėgus valdyti savo instinktus. Deja, kai kurie žmonės tarsi beždžionės. ... Yra posakis :,,kur pinigai, ten ir velnias"..... Gerai, kad ne visus eina papirkti už pinigus, ne viską galima nupirkti, ir ne visiems galima, ,primesti "savo valią. Gamtoje pasitaiko, ,anomalijų "-nukrypimų. Kaip sodininkui dėl įv.priežąsčių , gali išaugti kreivas augalėlis. ..Bet mylintis sodininkas nesunaikins jo, o stengsis su didžiule meile, ,ištiesinti ",kad augtų tiesus į viršų!

Tam valio

Tam valio  portretas
Klaupkis parazite ant kelių prieš kaimo žmogų, nes iš jo prakaito duoną ėdi! !!Ir išsiplauk burną ir prasišviesk smegenis, nes tavo išsilavinimas lygus 0.

"partneriai negalėtų įsivaikinti"

"partneriai negalėtų įsivaikinti"  portretas
BLEFAS! Kai bus partnerystė tada reikalaus ir įsivaikinimo ir per visas institucijas. Kaip to nesupranta SEIMO nariai? Ar jie sėdi kažkokios partijėlės užpakalyje?

Netapatinkim to,kas skirtinga

Netapatinkim to,kas skirtinga  portretas
Raskevičius,suprantama,niekur nesidės su savo liga,o reikštis ir visuomenei demonstruoti savo nepriekaištingą išvaizdą norisi.Bet kad Armonaitė panašia liga sirgtų lyg ir nsigirdėjo.Bet,matyt,atsirado proga ir jai išlįsti iš savo slėptuvės.Gaila,kad liberalai šitaip nesveikai suliberėję.O karbauskiniams nereikėtų klaidinti visuomenės piršdami nuomonę,kad liberalai tai tie patys konservatoriai.Kartu jie tik iš reikalo,taip lėmė rinkimai,nes pažiūros ir principai jų visiškai skrtingi.

keista

keista portretas
Labai keista kad i Seima turi galimybe patekti turintys sveikatos problemu zmogeliai o tada sie savo nukrypimus ir sveikatos problemas stengiasi iteisinti istatymais

J

J portretas
Baikit mindyt krikscioniskas vertybes jeigu kai kuriems patinka kapstytis ne tos paskirties landose tegul kapstose bet jokiu partnerystes istatymu but negali nemindykit Lietuvos krikscionisku seimu statuso

Ne pd'Rąstas \\\\\..../////

Ne pd'Rąstas  \\\\\....///// portretas
Kas jam leido seime iškelti ped'Rastinę vėliavą.tai ką jau seimas ped'Rąstų paradas.---Jau netli to,kad seime pedai pradės atvirai kruštis.---Kur prezidentas,kad leidžia tyčiotis iš Valsybės ir jos piliečių.---Tai nusikaltimas,o ne nusižengimas.

Manau

Manau portretas
Kad Čmilyt,Raskevičius ir visi kiti kurie stumia lbgt įstatymą jų naudai,tai yra jie patys tiesiog tyčiojasi iš savo motinų ir tėčių kurie juos išleido į šį pasaulį. Argi tai normalu?Man tai tikrai baisu,kad niekina savo tėvus ir jų prigimtį.

skaitytoja

skaitytoja portretas
tas ponas su vaivorykštine vėliavėle galėjo elgesio pasimokyti iš a a R. Žilinsko

pensininkė

pensininkė portretas
valdžia pamiršo lesbietes juk jos gali pasigimdyti vaikų įsivaikinti nereikės o kaip augs vaikelis su dviem mamytėmis ,kokias patyčias patirs ar apie tai kas nors pagalvoja

leo

leo portretas
konservatoriai atidavė LR KONSTITUCIJĄ raskevičiui ir armonaitei, kad tie išbrauktų, įrašytų, perrašytų.....ir aplamai konstitucijos neliks, o bus naujas dokumentas pagal kurį gyvensime, tai laisvės partijos ATMINTINĖ

kodel netikrina

kodel netikrina portretas
ar pid....tu ar lesbiu santuoka nepriestarauja musu konstitucijai,kodel siuo klausimu konstitucinis teismas tyli...

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Turėtumėm prezidentą.........................

Ne pd'Rąstas \\\\\..../////

Ne pd'Rąstas  \\\\\....///// portretas
Svieto pabaiga,nereiks nei karo, žmonija išnyks,nes su subine vaikų negimdo.

>>>Valio \\\\\.../////

>>>Valio  \\\\\...///// portretas
>>>Tai ką į Vakarus be fekalijų kvapo nei pro kur ???

o

o portretas
seklys morka turbut is kubiliniu?

gal

gal portretas
uzteks erzint tauta kuri jusu nenori matyt ir klausytis amoraliu sapalioniu?;;;

Ka isivaikinsit, jei mazai, kas gimdys

Ka isivaikinsit, jei mazai, kas gimdys portretas
Leliu prisipirkit iš parduotuves ir dziaukites.

aha

aha portretas
"Partneriai negaletu isivaikinti". Jei jau partneryste, tai isivaikinti gali, kitaip butu kiti istatymai pazeidziami ir padavus i Europos teisma laimetu

Klausykit ką sako jų vadeiva

Klausykit ką sako jų vadeiva portretas
Paukštyno įstatymus siūlo paukštyną kuriantis gaidys seime.

To valio

To valio portretas
Geriau jau kaimieciu but nei pederastu

fuuuu

fuuuu portretas
Sodoma ir Gomora

Valio

Valio portretas
Tikrai didele pagarba laisves partijai bandant isgriebti lietuva is homosovietines rytu europos glebio. Gal po truputi su tokiais kaimieciams atrodanciais drastiskais sprendimais arciau vakaru pajudesime, po truputi kaimo liurbiai ismoks tolerancijos ir supratimo.

sitie-

sitie- portretas
neuzilgo iteisins partneryste tarp tevo ir sunaus ir atvirksciai- nekrofilai gales teisiskai gales sudaryt santuoka su mirusiu kaimynu ir t.t.

> 23

> 23 portretas
Nera ko piktintis ir stebetis.Kada politikoje nera protingumo pusiausvyros o valstieciai butent tai ir dare su begale draudimu ir ribojimu,kada uz zoles suktinuke kalejimas,zmogus atejas i parduotuve, kada nori, negali nusipirkti brangaus vyno nes yra valdzios ''gydomas'' nuo priklausomybes (neparduodant),kurios jis net neturi ir t.t.,tai kardinaliu pokyciu politineje arenoje ir reikejo tiketis.

Gita ir Zita

Gita ir Zita portretas
Tai dabar VISI nesusituokusieji bus vadinami "partneriais"? Prilyginti M+V su V+V ir M+M. Kokia gėda! Ir jiems nebus leista įsivaikinti vaikus, net jei tie "partneriai" M+V ? Gal ir gerai, nes ne koks pavyzdys būtų vaikui dorovės atžvilgiu.

23

23 portretas
Ačiū visiems balsavusiems už konservatorius - puse metų maudomės šūde.

Kiek galima ........

Kiek galima ........ portretas
Po šitų fizionomiju tirazavimo " Kauno Tiesos " reitingai iki nulinės padalos smuks ........

Lietuva uzpakalio skyle

Lietuva uzpakalio skyle portretas
Na aisku, geriau naslaicius tarybiniuose lietuvos internatuose isnaudoja direktoriai nei jie randa tikrai seima, kad ir homoseksualioje seimoje. Kas per kaimas ta lietuva!

Jomajo

Jomajo portretas
Wtf? O kodel partneriai negaletu isivIkinti? O kodel bevaisos heteroseksualios seimos gali isivaikinti? Kodel vienisi zmones gali isivaikinti? Kas cia dabar per homofobija?

zooparkas

zooparkas portretas
jo-partneryste turi but iteisinta tarp liuto ir liuto ir zirafos ir zebres

Ką gi

Ką gi portretas
Ko nepavyko įgyvendinti Leninui po 1918 m. revoliucijos, tai dabar ko gero įgyvendins Lietuvos "politikais" save vadinantys....

Brigita

Brigita portretas
Puiku. 20 metų nepriimtas joks įstatymas dėl kartu gyvenančių bet nesusituokusių nesudariusių santuokos porų. Kaip bus tiems, kurie kaip išvardinta aukščiau, skiriasi dabar? Ar galima bus taikyti po jo priėmimo, jeigu jau prasidėjo skyrybos išgyvenus kartu 18 metų?...

>Tai

>Tai portretas
Prezidentūra? Aaaaaa, tas baltas pastatas. ;)

>Cha cha cha

>Cha cha cha portretas
Kokioje palatoje guli?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šaunuoliai politikai gerbiu senai laikas buvo.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Patys išsirinko, blogai kaip vyrai neturi moterų.............

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
ATVAZIUOJA I KAIMA TOMUKAS PAS SENELIUS IR SAKO ATSIVEZIAU SAVO DRAUGE PETRIUKA SUSIPAZINKIT MOCIUTE IR SENELI AR GRAZUS GRAZI JIS SIANAKT PETRIUKAS BUS MANO ZMONA O AS VYRAS, O RYTOI BUSIU AS JO ZMONA O JIS MANO VYRAS AR PALAIMINSIT MUSU SANTUOKA PAS KUNIGA BAZNYCIOJE>?:)))))

Tai

Tai portretas
mes jau trispalves nebeturim, vietoj jos iskrypeliska daugiaspalve seime? Kur ziuri prezidentura ar nemato kas darosi seime.Vyt lauk ta Armonaite ir Cmeliova kuo greiciau!

blogis

blogis portretas
pamatai foto ir jau pietu valgyt nesinori

Senis

Senis portretas
Seimas tapo pediku kontora.

L

L portretas
Baisu, kuomet tik sodomos ir gomoros pasekėjų reikalais tesirūpinama... į šoną pastumti neįgalieji, lėtinėmis ligomis sergantys dėl žydrųjų interesų

Jie žiūri į pinigus, o ne į liaudi

Jie žiūri į pinigus, o ne į liaudi portretas
Iškrypėliai, korone plauna pinigus.

Klausimai

Klausimai portretas
Kur žiūri konservatoriai? Ar jie ir jų rinkėjai pritaria tam,kad Lietuvoje išnyktų santuoka ,kaip institucija?Labai jau daug kalbama apie vaikų teises,o kokios jos bus toje partnerystėje?KORONA sau ,o valdžiai rūpi tik partnerystė-GĖDA

Diagnoze

Diagnoze portretas
Kada bus atstatydinti iskrypeliai seime? Salis kovoja su pandemija, o cia "sokoladinio cecho" reikalai... Kraupu nuo tu narkomanu jau darosi.

Manau

Manau portretas
Kad ši Čmilyt su savo partneriais peržengė visas ribas.Tegul rūpinasi mūsų gerovę,mūsų vaikų dabartį ir ateitį,už geresnį gyvenimą,o ne tais lbgt iškrypėliais.Niekina seimo salę iškeldami šią vėliavėlę.Argi taip buvo kovota už nepriklausomybę? Ar mes norime tokios valstybės su lbgt?Kur einate gerbiamieji,tikrai jūms reikalinga psichiatro pagalbos,nes jau nežinote ir nebekontroliuojate savo veiksmų,savo reikalavimų,savo užmojų.Per daug jau toli einate,to tikrai tauta nenori ir niekuomet nesutiks.

D

D portretas
Šlykštu ziuret į situs siknapisius

slykstu

slykstu portretas
Kada baigsit tyciotis is Lietuvos gyventoju ir kada sie turintys sveikatos problemu nustos reklamuoti savo zydras veliaveles ir savo LIGOTUS NORUS Baikit viena karta reklamuoti savo nukrypimus ir rupintis tik savo uzpakalinei kuno daliai skirtais istatymais Darbas seime skirtas Valstybei ir jos zmonem Jau slykstu darosi Laisves Partijos UZPAKALIO PROBLEMOS

bbd

bbd portretas
kumeles taip sau nepasieksi-taburetes reiks-su ozka lengviau

neuzilgo

neuzilgo portretas
iteisins partneryste su ozka ar arkliu

kavenskis

kavenskis portretas
kas nesokines tas - P.. Y.. D.. E.. R.. A.. S

mociute

mociute portretas
Kaip galima seime iskelt pideru veliava,kur ziuri teisesauga,prezidentas,tai institucijos pazeminimas

Antanas

Antanas portretas
Gyveno gėjai laisvai. Dabar "Laisvės" partijos dėka valstybė pradės reguliuotu gėjų santykius. Įdomu, kad už įstatymą kovoja veikėjai kurie rašo projektus ir gauna europinį finansavimą tokiai veiklai..... Ir nors buvo daug kalbama apie įvairias visuomenės apklausas niekur nebuvo skelbta apie kokia nors LGBT narių apklausą........

nuomone

nuomone portretas
kada zmones prabus ir niekada ju nerinks toslaisvos partijos ir liberalu jie yra [ietuvos zligditojai ir greiciau vyti lauk tuos nevikelius laisves partija

Nepasimaukit ant melo ir visų Amerikos nurodymu

Nepasimaukit ant melo ir visų Amerikos nurodymu portretas
Kurias nori įkišti mūsų valdžia. LAUK

Anonimas

Anonimas portretas
baisu ne tik kgb bet swinger

Galerijos

Daugiau straipsnių