Quantcast

Po A. Belickaitės įdarbinimo LTG, prezidentas siūlo svarstyti atsistatydinti A. Armonaitei

Grįžti į straipsnį

LR Pilietis

LR Pilietis portretas
A.Armonaitė - būdama 2-ose LR valstybės politikų pareigybėse ir 1-je partinėje pareigybėje, sudarančioje LRS-LRV struktūrose koalicinę valdančiąją daugumą ,deja, mąsto kitaip :ką norėjau, dabar noriu ir dar panorėsiu per likusiys 2m.(iš 4m.)pasinaudodama valdančiosios daugumos teisėmis,tą ir aną jau įdarbinau,kai aprims J.E.LR Prezidenras,dar suspėsiu prieš savo kadencijos pabaigą gerą bičiulį(-ę)[(klasioką(ę)-ę) ir kursioką(-ę) LR EI būtinai įdarbinsiu į užrezervuotas jam(jai) pareigybes su padoresne alga,kad gėdos tam bičiuliui (-ei) neturėčiau!?Kam vėl nepatiktų,nebūtina vėl ir vėl murmėti tą ne visiems suprantamą frazę,nes realiai kai kam užtikrintai pasiekiamą tik per "nepotizmą" savo karjeros viršūnę!?

Linas Neveebickas

Linas Neveebickas portretas
Jau senu seniausiai yra aisku kad vadinama musu valdzia skesta sude,bet juk koncervatoriai savus visada istraukia kad ir kiek jie butu prisike valstybei mums zmones,juk jie kalti niekad nelieka ,sugeba kitus kaltais palikti,o mes eiliniai zmones del ju poelgiu kenciam vis labiau ir skaudziau

dsa sds

dsa sds  portretas
visiskas unitazo valiklis su sherialiais!!!!!!! trash brusher

Julius

Julius portretas
Nejuokinkyt!Kad jos atsistatydintu?Daugiau gyvenime tokio darbo negaus tad kabinsis dantim į piniginga sosta o moralė tai ne jų arkliukas

Nu

Nu  portretas
SUSIRINK savo trusikus ir Is posto.Uztektinai apsitriedei.durna BUVAI durna ir likai Armoske.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Nieko nepadarysi tokia jau ta partija , nukrypusi , MINISTRĖ TURI ATSISTATYDINTI, kai kas atsistatydino už suvalgytą kotletuką .

to-Kaunas

to-Kaunas portretas
Google įveskit - Anzelmas Armonas -KGBveikla ir išmes info-straipsnį apie jį. Armoškaitės ir jo -fizionomijos panašios kaip2 vandens lašai. Aš jai viešai uždasviau klausimą-Tai tavo senelis? Ji nieko neatsakė, o užblokavo mane. Neatsakymas- IRGI atsakymas. Gal jūs bandykit jai viešai užduoti šį klausimą?? Ką atsakys???

taigi

taigi portretas
ta moteris su šuniu tratindavo, o galimai ir dabar tratiną tą jackelį, kurio bobai nepasisekė apžioti 7 štukikių algos, nes ją nugriaužė š ūdinos nutrijos klasiokė. Nepakartojamas spyris į snukį ...

ką apie nutrijas pasakys

ką apie nutrijas pasakys portretas
per LRT moteris su šuniu

>>V.L

>>V.L portretas
Išvados jau padarytos per merų rinkimus visoje Lietuvoje ir Kaune, laikytame konservatorių tvirtove.

Kaunas

Kaunas  portretas
Cia ne pedofilas kuriu visur pasitaiko o nutrija kuri priesina zmones , naudojanti rusu nagluma ir istatymais nori jaunimo degradacijos .

Tuoj pamatysim

Tuoj pamatysim portretas
ar ji yra tikra skelbiamų "vakarietiškų" vertybių nuoširdi gerbėja. Vakarų Europoje politikas po tokio skandalo skubėtų kaip Bartoševičius paduoti atsistatydinimo pareiškimą, kol daugiau neišryškėjo kitų smulkmenų.

Kaunas

Kaunas  portretas
Ka pasakys pjiemjere apie sita komjaunuole ?

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
Dar reikia faktų ? Nepotizmas ir maudymasis šūd...." vertybės " ?

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Tikras šūdo gabalas ta garbanota boba !!!! Laikas vyti ja iš seimo

Jonas

Jonas portretas
O ,kaip Jurgutis tapo vice,per klasiokę....taigi ,totalus interesų konfliktas.Spalviai ,,laisvė narkotikams"papuolė.

reikia ne svarstyti,

reikia ne svarstyti, portretas
o kui greičiau vyti velniop, šitą nutriją

garbanotas šūdas plaukioja

garbanotas šūdas plaukioja portretas
arkliasnukės srutose

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
dar reikia faktų ? Nepotizmas !!!

R

R portretas
išeidama galėtu pasiimti dar vieną bevertį- sussisiekimo ministrą

V,L

V,L portretas
Ydomu ar konservatoriu gerbejai ir rinkejai daro kokias nors išvadas.....????

Byyyy By DEJAU

Byyyy By DEJAU  portretas
CHA CHA CHA .... UŽWAZIAWO AKINIUOTOJI NORMALIAI !!!! DABA GALES EITI GATVIU ŠLUOTI UBAGĖ už MMA , galės da r bonku pasirankioti ant NARKOTA :-)))))))

gerbiamieji

gerbiamieji portretas
nesvarbu kur galimai dalyvavo ar nedalyvavo ir ką laimėjo ar nelaimėjo Jakilaitienė, nes ji yra niekas, skirtingai nei partinėmis-asmeninėm simpatijomis susietos "laisvės" partijų gaujų narės ir nariai. Naujieji bebrai ir nutrijos.

Armonikaite

Armonikaite portretas
atsistatydink nedelsiant,kiek galima kentėti tave ir tavo narkomanų patiją?

skaitytojas

skaitytojas portretas
Jaigu garbane nesutiks nukelt uzpakaly nuo lovio , kuris LT neduoda naudos ,,tegul ministru globeja varo is posto ...??

Paf

Paf portretas
Jūs juokdariai. Kas savo noru norės nuo lovio nulipti ?!

Gerovės valstybė

Gerovės valstybė portretas
Gerovės valstybėje be giminaičio ar gero draugo neįmanoma laimėt konkurso..pats prezidentas parodė gerą pavyzdį pasodindamas savo žmonos seserį be jokio konkurso į LMTA fakulteto dekanės kėdę

galvojau

galvojau portretas
ko Jakilaitis taip draskosi, ar jis Lietuvos sąžinė kokia ar kas.Bet pasirodo ponia Jakilaitienė, buvusi premjerės spaudos atstovė, nelaimėjo to paties konkurso, o geležinkelių direktorius paklaustas apie tai, pripažino Jakilaitienės dalyvavimą,tik neatskleidė, kokią vietą ji užėmė Tai, manomai, buvo didžioji paskata ieškoti Belickaitės ryšių. Va ir žurnalistinis tyrimas išėjo

atsakau Pasiūlymui prieš 9 minutes

atsakau Pasiūlymui prieš 9 minutes portretas
to Pasiūlymui su mano galvele viskas tvarkoje. Galima kai ką mėgti, ko nemėgti, bet kalbėk iš esmės, ką jau Butkevičiaus, Skvernelio vyriausybė nuveikė nesant tokiai politinei situacijai, nepriklausomai nuo dabartinės vyriausybės,o ši laviruoja ir kaip pastebi tarptautinės organizacijos visai nebogai.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
PAMATYSIT GREITU LAIKU TOMAS RASKEVICIUS JEIGU JO NEIZEIST RASKEVICIUTE ISTOS I TEVYNES KONCERVATORIU PARTYJA NES LAISVES PARTIJAI KITUOSE RINKIMUOSE NIEKO NESISVIECIA SYMONYTE PIS PRIIMS HA )))))

Pasiulimui

Pasiulimui portretas
Tu gal savo kiaurą galvelę nueik persišviesti nes iš tavo tokių komentarų matosi ,kad besmegenis kaip ir visa ši nevykėliu ir iškrypeliu vyriausybė

LGBT

LGBT portretas
surengs protesto paradą.

pasiūlymas

pasiūlymas portretas
Kai nebežinoma kaip prisiknisti prie palyginus neblogai laviruojančiai dabartinėmis sąlygomis vyriausybės, visi narcizai ir opozicija griebiasi bet kokio šiaudo tą vyriausybę nuversti. Aš siūlyčiau Šimonytei in korpore atsistatydinti ir pažiūrėčiau ką taip tūriningo ir efektingo padarytų opozicijos čiulbonėliai, kritikai ir narcizai mūsų geresniam gyvenimui.

Nedap**tui pudeliui nemotais

Nedap**tui pudeliui nemotais portretas
Ji kaip ir Lietuvos iškrypeliu vadui trūksta smegenėlių tai ne manau ,kad ji atsistatydins nes dantim isikabinusi į ta postą ir supranta,kad visai išnyks tą iškrypeliu partyja

VVA

VVA portretas
Gerovės valstybėje be giminaičio ar gero draugo neįmanoma laimėt konkurso..! Čia laimėjo bent į rimtas pareigas.., o ką daryt, kurie dalyvauja konkursuose kur renkami specialistai? Naivuoliai dalyvauja kaip statistai.., nes nugalėtojas jau seniai žinomas prieš konkursą... Taip buvo, yra ir bus dar kokius 100 metų... Ar ne taip "naujosios nutrijos"..?:-)))

Padugnių skrydžio

Padugnių skrydžio portretas
Pabaiga

berzas

berzas portretas
dar truksta premjeres I.Šimonytes įvertinimo.

bravo

bravo portretas
bebrų nepamiršo 2016-2020

aha

aha portretas
Ma įdomu,o Jakilaičio žmona kodėl nelaimėjo tame konkurse?kažkaip Įdomiai čia dabar,kas čia supyko? O klasiokams negalima niekur konkursuose dalyvauti ar kaip?

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Reikia ne siūlyti, o pateikalauti . Ar nematote kas darosi su šurkų valdymu? Ar esate akli? Kiek dar laikysite pozą ir leisite čiulpikams dergti ir melžti iš visų pusių Lietuvą?

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Kada bus naikinama lietuvos MAFIJA,kiek mes dar ziuresime i tuos savietinius palikimus,ju tevai dirbo sovieto metodais,tai dabar ju vaikai tokiau varo tokius pat veiksmus,gal jau gana tiems zaidimams,laikas valyti seima nuo sovietiniu apnasu,kiek mes dar ziuresime i tuos snukius issiviepusius, laikas eina viska reikia keisti,valyti,kur baudos,kur turtu atimimai,kur teisingumas,kiek gali zmones vargti per ju daromas mafinacijas,kiek mes dar kentesim,

Jau tiek prisidirbę

Jau tiek prisidirbę portretas
Kad rinkimai aiškiai parodė, kur jų vieta. O ateinantys nušluos iš viso. Tai dabar sklinda visur kaip žiurkės

ka renkat,ta turit saunuoliai,

ka renkat,ta turit saunuoliai, portretas
Jo jinai is klaipedos,jos tevas buvo alaus gamyklos valdzia,jinai jau gerai ismoko ta pamoka,cha,cha,rinkit tokius ir tokiau,,,,,,,,,,,,,,,

Bebras

Bebras portretas
Va kas matyt trašas per siena praleido sastatais iš Baltarusijos LGBT, statytine gelžinkelyje.

Anonimas

Anonimas portretas
...Gerai pasakyta;" bebru karta" !bravo palyginimas..Vyriausybeje klounai-gudruciai

Debesėlis

Debesėlis portretas
Na ir ką. Parašys pareiškimą, o anoji nepatvirtins. Ne pirmas kartas. Cirkas tęsis toliau. Pamenu sakė, kad pati ponia su bliuske atsistadydins jei ką. Tai va.

Papūga su papūginu

Papūga su papūginu portretas
Ajajai ale ir ministrai . Viens už kitą geresni. O Šimonė laikosi jų įsikabinusi, nes buvo prisižadėjusi pati trauktis, jei kas. Užtat nepaleidžia nei vieno susipurvinusio.

Rasilda

Rasilda portretas
Kitoje šalyje patys išsinešdintų. Gėda. Na ir chebra, chebrytė. O geriausia nieko, nežinojau. Fui. Dar ir melagė.

Scorpion

Scorpion  portretas
Seniai laikas visiems velniop su šūriku priešakyje....

Nu ką

Nu ką portretas
Nu ką jauni, laisvi, bet ir kaip senieji politikieriai, vienodai korumpuoti :D Tebūnie LAISVĖ margaspalvėms apsirūkiusioms papūgoms!

Visus užkniso

Visus užkniso portretas
Šitos padugnės

Ta pati

Ta pati  portretas
Šitą senai reikėjo atleisti nes šitas nesiskaitymas ir hamizmas tipo parlamentarų viduje nusibodo kad nesinori net skaityti kaip pamatai jos veideli

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Mink iš ekrano tu apsirukiusi garmoška

na

na portretas
ko čia stebėtis visi mato tik Matijošaitį, bet kitur neįžvelgia..panelė Bilotaitė savo draugei norėjo prastumti sanatoriją ..matyt už eurą, (kaip ir Kauno MC seimo narys nusipirko ...tylu niekas nežino atleido visus darbuotojus savo giminėlę įsidarbino) visi lauk buvo išvaryti, o pelną nešė visi dirbo..o ką Vilniaus meras ne kitaip ...žmona solistė, kaip ir Juozapaitis, o Seime jau kolas šyla...tas pats su Armonaite, ką berinktum visi kaip medumi tas Seimas pateptas, nors sako maži atlyginimai, ten kažkas vyksta ne taip ...jei visi taip puola...matyt perspektyvos geros...pavyzdžių daug...nėra čia ko stebėtis...žmonės negauna darbų...jei turi užvaldo seimo nariai visus atleidžia ir šeimyninė ranga toliau klęsti.

As

As  portretas
Atrodo , kad nesupranta niekas kaip vyksta įdarbinimas. Kodėl ministr. ir vice. Tyčiojasi. Juk supranta, tik kai pamato kad jau šik.., tada teisinasi,,gėda

nesvarbu

nesvarbu portretas
Naujasis Vilniaus meras irgi nesnaudzia ,zmona jau dirba seime.o dabar dar ir brolio sunu pagal sarasa i Vilniaus taryba isrinko,Seimynine ranga,

Kazka supainiojot,

Kazka supainiojot, portretas
Lt prezidentas tai zelenskis, o nulis tai tiesiog grazuolis, be to jis nekada nedristu pakelti balso.

KAS YRA KAS?????

KAS YRA KAS????? portretas
Nenormalus žmogus yra normalu. Normalų žmogų versti nenormaliu tai yra nenormalu .Tad aiškinti apie vienalyčių šeimų politiką , apie narkomanijos baudžiamumo sumažinimo yra normalių žmonių vertimas nenormaliais , todėl čia yra jau nenormalu...

Hm

Hm portretas
Che che che. Armonaitė pabandė kopijuoti landsberginį valstybininkų klaną. Bet užlipo ant to klano veikėjo, kurio žmona nesėkmingai bandė užimti tą patį postą. Todėl landsberginis klanas ir sudegino tos iškrypėlių gaujos veikėjus

Marazmas

Marazmas portretas
... gabalas. Cha cha cha...

Erika

Erika portretas
Čia jau seniai žinoma kad valstybės tarnyboje tik politikų draugai ir giminaičiai. Paprastas žmogus iš gatvės nepateks.

klp

klp portretas
Reputacija..... vertybės.... moralės normos.... Apgailėtini vargšai esame, kad renkame tokią valdžią. Visuomenė išsirenka tokią valdžią, kokios yra verta. O Armonaitei yra paprasta išeitis nusiimti visus kaltinimus - reikia tik pasikeisti lytį ir tautybę.

Armonaitė

Armonaitė portretas
Nu čia dabar kas?

> nuzmogejimas...

> nuzmogejimas... portretas
Ka cia kliedi, prie ko cia Klaipeda?

nuzmogejamas o mes sito daleidom,

nuzmogejamas o mes sito daleidom,  portretas
Apsisiko galutinai,visa laika saipes ,vaipes,kaip ne viso,,,,,,,o,lauk is seimo,uztenka zmones mulkinti,cia tau ne klaipeda,tokie veikejai turi patys atsistatidintis be zodio,jeigu dar yra nors laselio sazines,padorumo,

Lietuva kalba

Lietuva kalba portretas
Jau visa,i prazuti vedanti Lietuva, "vyriausybe" senai turejo buti atstatydinta!

Anonimas

Anonimas portretas
Sudinai cia viskas

nutrijų valdžia

nutrijų valdžia portretas
Nutrijos valdo. Jos pasirūpina viena kita, kailiukus papurena.

Susiras

Susiras portretas
Kitą šiltesnę vietelę, tiksliau bus kam pasirūpint ir nieko už tai nebus

Klpd.

Klpd. portretas
Ką ta Armonaitė..Va, Broileris tai bent! Gal pamatuokit jo ekselencija Bankomatas vieno ir kito atneštos žalos Lietuvai dydį ir tik paskui siūlykit kažkam atsistatydinti?:D) O tai Armonaitė dabar atrodo kaip Atpirkimo avinėlis, kurį išgasdinta savivaldybių rinkimų rezultatų ,,amžinoji" partinė Nomenklatūra suskubo atkišti Tautai per Daukantynę aukojimui :D)

Ignas

Ignas portretas
Tie liberalai išvis išpindėjo ant visos Lietuvos... net konservus suvalgė...

QWX

QWX portretas
Sovietinio mentaliteto garbanota kiaulė.

Dziugu

Dziugu portretas
Kudliuke eilini karta apsi....o

Janina

Janina portretas
Ai ai ai Armonike, INSIŠŪDZINAI.

prezidentas

prezidentas portretas
turi Teise paleisti seima ir surengti naujus rinkimus, bet,tam reikia drasos ir buti su Tauta ir uz Tevyne .

kaip

kaip portretas
atsibodo tas partinis meslas.

Galerijos

Daugiau straipsnių