Quantcast

Po aštrių diskusijų Seime I. Šimonytė pareiškė: nesu mergaitė pagal iškvietimą

  • Teksto dydis:

Šiandien Seimo rytiniame posėdyje užvirė aštrios diskusijos dėl karantino, išprovokavusios griežtą premjerės Ingridos Šimonytės reakciją. 

„Valstietis“ Dainius Gaižauskas ragino premjerę informuoti visuomenę apie karantiną.

„Premjerė pasakė, kad greičiausiai yra ruošiamasi karantinui. Žmonės nuolat klausia, ar tikrai bus karantinas. Premjerė atsistojo ir tai pakartojo. Tai tada reikia informuoti visuomenę arba jūs pasiprašykite šiandien dienos pasisakymams laiko ir pristatykite, ką jūs planuojate“, – į I. Šimonytę kreipėsi D. Gaižauskas.

Netrukus emocijos dar labiau įkaito.

Aš esu vykdomosios valdžios atstovė, bet nesu mergaitė pagal iškvietimą. Tai tą norėčiau užtvirtinti.

„Jeigu jūs nesiruošiate karantinui, ko gero, jis yra antrinis variantas, jei nepavyks nepaprastosios padėties įvesti, ir mero tiesioginių rinkimų nebus. Teisingai? Tai paaiškinkite, stokite į tribūną, nes esate vykdomosios valdžios atstovė. Tai prašom atsiskaitykit Seimui. Ačiū“, – Vyriausybės vadovę ragino D. Gaižauskas.

Premjerė „valstiečiui“ pateikė griežtą atsakymą.

„Gerbiamas kolega, aš esu vykdomosios valdžios atstovė, bet nesu mergaitė pagal iškvietimą. Tai tą norėčiau užtvirtinti“, – teigė I. Šimonytė, o šiuos žodžius lydėjo parlamentarų plojimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Runkelių pranašas

Runkelių pranašas portretas
Klaipėdiečių rinkta seimo narė " valstietė " Girskienė VIENINTELĖ puikiai atstovauja klaipėdiečius ir visos Lietuvos gyventojus , kuriems nusibodo tarša ir liberalių verslų įžūlumas bei noras būti nebaudžiamiems . Liberalas Aplinkos ministras Gentvilas praktiškai visada balsavo " prieš " bet kokį gyventojams kontrolės " palengvinimą " : net prieš prezidento VETO ir dabar aplinkosaugininkai į gyventojų pranešimus reaguoti " pagal galimybes " ir t.t. Liko laukti , kol liberalusis su dauguma nuspręs- grigėjai ne teršė , o " gerino vandens kokybę " . Vienžo .... ------------------------- O kartais ar ne už Karabaso partijos stovi Kinijos interesai dėl giliavandenio uosto, kuris tikrai iškvepintų Klaipėdą ir dar kokio EXPORT-IMPORT BANK OF CHINA paskolą užkabintų, kai pats objektas būtų nerentabilus....

spjūvis vatai

spjūvis vatai portretas
kodėl daugumos vatnykų intelektas toks žemas?

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Mesti laukan šita bergždžia senmergę.lakūdra,nebeilgai los prie šito mikrofono.į rygą į rygą į tabokų fabriką.
VISI KOMENTARAI 148

Galerijos

Daugiau straipsnių