Quantcast

Pirmas žingsnis patyrė fiasko: Seimas nepritarė partnerystės įteisinimui

Grįžti į straipsnį

varnas

varnas portretas
mes tikrai esame idijotai, juk kiek problemu mūsų kaimo provincijose, o visur juk žmones skursta vargo našta tempia o ten seime neišsidalina tik fiasko masto fokusus kuria, kur matyta, imtu dirbtu liaudžiai tikra daba kur matyta kainos baisios keliamos problemos nemato ir sako ne valdžios reikalas. seime sėdi tokio lygio ponu kurie tik stengiasi nesąmones kurti, kuo tas gražulis ten šaukia juk ilindo per adatos skilutę ir šaukia ar pamiršo kada buvo per sueiga vilniui surauktas neštę išnešė iš kovos lauko, jokas iš tokiu rėksniu, o darbo tikro nėra nedirba, kovoja su partneriais sėdinčiais bedarbo, liaudžiai reikia gyventi geriau jau būtų laikas, pensijos jau nukeltos net iki 2024metus kalbos baigtos, algos kas nuo nosies žalos daug, naudos nera ,baigite kada suprasite kokie ten bebutu visi esame lygus juk tokio muses stovio mes esam ir vis netinka, ,baikite, formokite tikslu gėri bet ne suirutę, tarpe savu , žmoniu ir gana pravardžioti ir kelti aistras, tarpe savu,

Aaai

Aaai portretas
Vistiek pramuš. Paspaus ijungus Culure Cancel per soc tinklus irbiki vasaros pabaigos mes jau busime pastatyti prieš fakta.

Anonimas

Anonimas portretas
gentvilam batai per kitus rinkimus 10000 %

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Ale pidariukas net apsisnarglėjo,kai patyrė fijasko.Nieko,tiesioji žarna mažiau kentės.

Visas

Visas portretas
Balsavusių sąrašas publikuojamas Respub- Likos portale,būtina įsidėmėti,už ką metame savo biuletenį.

LDGP

LDGP portretas
Jokiu partnerysciu, niekas ju nediskriminuoja, istatymai visiems vienodi. Simonko pucia migla i akis visiems neismanantiems ju keslu. Visi tie balsave "uz" supranta ir zino ko ir kodel jie siekia. Bet jie ne uz Lietuvos gerove balsuoja. Balsuoja nes taip reikia vienam "junginiui" itikti. Kuris tiketina gerai pafinansavo kampanija.Turi jie visas teises , tas pacias kaip ir normalus zmonesir tegul neapsimetineja skriaudziamaisiai.Susirinko grupele intelekto suzalotais veidais parekavo , ir pasirodo pirmininkes zodziais tikint - tokiu simtai tukstanciu. Juokingai skamba , mazoka, padidinsit su savo istatumu desimcia kartu

Ne pd'Rąstas \\\\\..../////

Ne pd'Rąstas  \\\\\....///// portretas
Gal jau atėjo į protą.Kitaip jiems būtų buvęs galas.

Gal

Gal portretas
jau praejo noras Laisves alejoj parada daryt?

tomas

tomas portretas
Dėl Dievo meilės, vyrai, gerbkite save ir nekiškite savo gero daikto į pasmirdusią subinę. Tik šeima yra Valstybės pagrindas. Ir moterys, rūpinkitės šeima, ne kaimynės tarpkoju. Sodoma ir Gomora - jau praeityje.

Stop 50 rudų atspalvių

Stop 50 rudų atspalvių portretas
Stop 50 rudų atspalvių. Gyvenkit, mylėkit ir gerkit konstituciją

Pirmas fiasko

Pirmas fiasko portretas
Paskui bus antras, trecias... :)))

ner cia ko

ner cia ko portretas
reikia legalizuot nekrofilus-tik kur tu nabasnyku paimt

ko cia taip nepatenkinti - kauniokai issirinko Gabriuka

ko cia taip nepatenkinti - kauniokai issirinko Gabriuka portretas
ir dar kelia triuksmus...gejus isimylejes ir uz ju teises guldantis galvas

Jonas

Jonas portretas
Pradžia pabaigos, bedale.

kostas

kostas portretas
GENTVILU Dinastijos tauta nepamirs per kitus rinkimus!

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal jiem spalvotus pasus reiketu duoti kad VISI matytitu kas per paukstis ! DDDDD

diedas

diedas portretas
Pirma gera žinia iš seimo. Maršas atrodo suveikė.

Bronx

 Bronx portretas
Labai gerai

Aidas

Aidas portretas
Gera pradžia ponai jau pusė darbo. Pagarba. Vadinasi tautos balsas yra girdimas.

na jeigu

na jeigu portretas
tik dviem balsais,tai ir arkliui aisku kas ten seime sedi

Neaišku...

Neaišku... portretas
Nieko nepadarysi,kad Armonaitės ir Raskevičiaus tarpukojai šitaip veikia.Tai liga ar išsigimimas -sunku pasakyti.Gal tai nauja liga vietoj COVIDO...

NO PASARAN --JIE NEPRAEIS...

NO PASARAN --JIE NEPRAEIS... portretas
SALIN LGBTQ ISKRYPELIUS....IS SEIMO .. IR VYRIAUSYBES

Neribotų fantazijų kūrėjai

Neribotų fantazijų kūrėjai portretas
Nė kiek nenustebčiau,jei priėmus vienos lyties partnerystes bus siūloma zoofilinės partnerysės.Juk iškrypėliškumui fantazijos neribotos.

prašytume

prašytume portretas
kokių nors lengvatų pensininkams tapusiems laisvės partneriais .............gal kokią kelionę į Dubajų pigiau , ar raskladuškę minkštesnę , na kad ir kokį mergvakarį nemokamą po parsipartneriavimo .........su linkėjimais iš Čikagos Petras

Manau

Manau portretas
Kad Smilytei ir kitiems seimunams svarbiau yra lbgt uzpakaliai negu musu normaliu seimu norai.Daugiau rupinkites tauta kad butu gyventi geriau ir saugiau.Dabar nieko negirdim nei is Simonytes nei is Smilytes tik apie tu lbgt siknu iteisinima.Slykstynes kam mes jus rinkome?

Džo Bidonas

Džo Bidonas portretas
Dabar armanaitė su rasiukevičium ant žirnių klupės JAV ambasadoj, o gentvilis su lyrdeka plaus su švabrom tualetus - vienas vyrų, o kitas moterų. Kad sužinotu kuo jie skiriasi.

Dovydas prieš Galijotą

Dovydas prieš Galijotą portretas
Jei ne Šeimų gynimo maršas - būtu prastūme šitą nusikaltelišką įstatymą. Žmonės apgynė krikščionišką pasaulėžiūrą. O sorosiniai komisariukščiai višai pareiškė, kad jie nenurims. Dar pažiūrėsim.

cha

cha portretas
Ilgai laukę,dar palauks...

Muachachacha

Muachachacha  portretas
Žydra svajonė pliumptelėjo: pliukšt :D

Taigi

Taigi portretas
Vingiuotas ir sunkus kelias į tiesiąją žarną.Negalėčiau su tokiais sutvėrimais ,už vieno stalo sėdėti.Šlykštu.

AŠ manau

AŠ manau portretas
Patys fėjai su savo Raskevičių pakurstė žmones prieš partneryste.Kaip pareiškė Raskevičius.Jis profesioanalus gėjus.Reiškia jis parsidavėlis taip užsidirba sau pinigus.Tai jo profesija.Tai tokių galimai nemažai.

ALGIS

ALGIS portretas
Visgi homofobai laimi prieš homofilus .

E.

E. portretas
Įsidėmėkime pavardęs tų, kurie norėjo tą brudų trojaną prastumti. Įsidėmėkime, kad ateityje jie negautų mūsų balsų, kad ir kokiose partijose jie šmėžuotų. Tikiuosi, ateis tokia dauguma į seimą, kuri priims įstatymą, draudžiantį iškrypėlių gyvenimo būdo ir kvaišalų propagavimą visur ir visada. Ačiū, kad yra seime dar blaivių seimūnų. Ačiū Jums, kad ir kokios partijos jūs esate.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Gal Lietuva dar turi protingų žmonių

Mes ne gyvuliai

Mes ne gyvuliai portretas
> galima apsiriboti tik Civiliniu kodeksu. Jokių "ūkių!" Ir dink su savo tokiais pasiūlymais.

Raskila

Raskila portretas
Labai gaila Raskevičiūtės. Vargšė net verkia kaip nori partneriautis, o tie homofobai neleidžia. Nieko, paverks Armonaitei ant krūtinės ir rudenį bandys iš naujo partneriams gera daryti...

labai

labai portretas
gerai tik sias libkgb anukes varyt nuo valdlovio su visais patrakais kol sorosremiamos nepridergs daugiau o VRK biolaura jau dingo nuo horizonto nes nezinia iskur ir isdygo gal vaigauskas zino?...

Valio ....

Valio .... portretas
iskrypeliams net įteisintas Seime velnias nepadėjo .....

kaunas kaunas

kaunas kaunas portretas
wau [sigito]komentaras --pagarba,aukshtumoje!!

kaunas

kaunas  portretas
apie kokias lygias teises mekena ,apie vienokia-kitokia pagarba ? jeigu vieshina nusikalstamus pries gamtine prigimti parazitinius marazmus ?kad galetu skleisti fekalijose besismaginanciu nusikalstama gyvenimo pakraipa?? uz kuria buvo ir turi buti baudziama ar priverstinai gydoma. Iki musu laikmecio toks nevykeliu ishkrypimas --buti GAIDZIU[ ,smagintis isheinamoje zarnoje]] + tai kaliniu "uzsiemimai"+ IR!! tai NE pagarba ,, tai seimunai!!,Tai paniekinimas ,sexualinis--anualinis nusikaltimas. ..Kas tie 60 seimunu?paniekinusiu savo GIMDYTOJU EGZISTENSIJA.besistengenciu ""pagimdyti ""ATMATINI istatyma??

viskas logiška

viskas logiška portretas
Nes ir patys "stūmėjai" nenorėjo, kad jis būtų priimtas. Kitaip nutrūktų visi finansiniai srautai, iš kurių kažkas labai neblogai pasipelno. Man neįdomu kas ten kaip gyvena, bet matant tą visą agresiją ir provokacijas iš "pažangiųjų" pusės, aš esu prieš netgi partnerystę.

VALATKA, JAKILAITI,--kur d i n g o t e ?

VALATKA, JAKILAITI,--kur d i n g o t e  ? portretas
juk s k ę s t a IŠANGĖS g a u j a -tik kurios dėka, KONSERVATORIAI vadovaujami paslėptų k g e b i s t ų -- i š s i l a i k o valdžioje.

galima apsiriboti tik Civiliniu kodeksu

galima apsiriboti tik Civiliniu kodeksu portretas
Civiliniame kodekse "Artimi giminės" pakeisti "artimi asmenys, vedantys bendrą ūkį". Tai būtų žymiai platesnis ir išsamesnis įstatymas, ne vien tik sprendžiantis gėjų "santuokos (partnerystės)" įnorius. Tuomet kartu gyvenantiems tėvams su vaikais, ar broliams su seserimis nereikės bėgti pas notarus ir rūpintis paveldėjimu - viskas gausis automatiškai. O tam bendrame ūkyje, kas ką nori tegul ir daro, tik tegul nedrumsčia viešai padorių žmonių ramybės.

LABAI

LABAI portretas
norėtūsi išgirsti konservatorių patriarcho V. Landsbergio komentarą šia tema. Galėtų pvz. E.Jakilaitis pakalbinti.

Čmilyte

Čmilyte portretas
baik visur kaišiot tas nesusituokusias heteroseksualias poras - jos ir be šito "labai naudingo" joms įstatymo, gyvena normaliai ir nekelia bangų. Nejaugi tamstai atrodo, kad visi durni ir nesupranta kam skirtas šis "įstatymas"?

Vidas

Vidas portretas
Tą progą po darbo gersiu šampaną.

Budelis

Budelis portretas
Pe de rastus ir kito plauko iskrypelius(es) reikia teisti uz valstybes griovima.

KGBTQ

KGBTQ portretas
Gabriukas su Armonikaite visus nepritarusius išmes iš lovio ir užtampys po teismus...

Sigitas

Sigitas portretas
Matomai ji pati visiškai neisiorentuoja dabartiniuose LR įstatymuose, kad dabar Lietuvos piliečiams taip norima prakyšti tą antikonstitucinį įstatymą. Būtent tiems tarp moters ir vyro esantiems santuokoje, ar ne santuokoje turintis bendrą turtinį-materialinį-ūkinį veiklą yra LR įstatymai, kur sutartyje galima surašyti tuos punktus kurie būtų būtini ir moteriai ir vyrui. Tais dabartiniais LR įstatymais gali vadovautis ir tie netradiciniai klubiniai grupės atstovai. Tai gal gana tiems klonuotųjų liberalų dariniams darkyti žodžio PARTNERIS reikšmę. Žodis Partneris visuomenėje reiškia sveiką nuovoką turinčią sampratą t.y. - (angl. partner) - dviejų ar daugiau asmenų bendro darbo, žaidimo, lošimo, dialogo, šokio, komercinės veiklos ir pan. dalyvis; bendras, kompanionas. O dabar mūsų visuomenėje visą tai norima paversti t.y. į vienoje lovagulėje su spalvuotą vėliavą sugulusių vienos lyties burkuojančių asmenų. Ar ne laikas atsipeikėti ??????!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Na va,kiek tuščiai laiko praleido,kurdami suktą įstatymą,ir viskas veltui...seimūnai susigaudė kurlink suka žydrieji.

Dainius

Dainius portretas
Vadinasi sveikam protui dar liko vietos, net seime. Bravo.

taigi

taigi portretas
Žydrojo komjaunimo aktyvas rūko šieną kampe.

Anonimas

Anonimas portretas
Nejaugi seime nėra rimtų problemų ką svarstyti ,o tik iškrypelių santuokas .Aš su savo bobike esame normalus zmonės ir jau 22 m. gyvenam be santuokos ir mums jos nereikia.

negalima leisti isivaikinti

negalima leisti isivaikinti portretas
Ar jus, tie teisiu reikalautijai isigilinote i tikraja problema. Kiekvienas galetu gyventi santuokoje su bet kuom. Gyvuneliu, stalu, namu, knyga, visiskai nesvarbu. Svarbu, kad vaikas seimoje turetu mama ir teva. Nerizikuokite busimu vaiku psichine sveikata laisdami pvz. dviem tevam tireti sunu. Jei tas berniukas bus normalios pakraipos, jo ateitis savizudybe, arba psichiatrine ligonine. Jusu spalvotu ir nespalvotu. Su kiausiniais, ar be ju teises vienodai rodo. Jums negalima isivaikinti vaiku del ju geroves ir taskas. O gulekite ir gyvenkite jus su kuo norit ir nekniskit man proto

Dieduks

Dieduks portretas
Super, kad neprieme, gal aprims šikniniai.

dar yra vistik konservatoriu

dar yra vistik konservatoriu portretas
12 like partijoje

Alis...

Alis... portretas
yra tradicinė šeima tarp vyro ir moters nuo amžių... ir taškas.

kauniokai daugiausia balsavo uz partneryste

kauniokai daugiausia balsavo uz partneryste portretas
bet sisyk apsigavo...nors ju rinkejai didziuojasi savo rinktuju paziuromis..

p1d0raškam

p1d0raškam portretas
Vatnikai nelaimingu negalejo istatyma primt.

Neziniukas

Neziniukas portretas
Kas gali patvirtinti apsirukiusiu brukamus istatymus?

a

a portretas
valiooo

Anonimas

Anonimas portretas
paskui perbalsuos vieningai

IŠANGĖS g a u j a- patyrė fiasko

IŠANGĖS g a u j a- patyrė fiasko portretas
gal konservatorius SLUŠNYS padės šiai GAUJAI s u s i o r e n t u o t i , jog GYVENTOJAI išrinko į seimą kurti gyvenimo GEROVĘ--o ne vien ANOMALINIŲ nukypėlių ANTRO g a l o rūpesčiais.

@

@ portretas
1-0

Anonimas

Anonimas portretas
Puiku, tik ar ilgam... Jau pirmu balsavimu puse buvo už...

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikas protas nugalėjo. Saunu

w

w portretas
puiku! nepraejo pediku istatimas

.

. portretas
Dar ne visai supuvę, sveikinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių