Quantcast

Paspirtuku iš Vilniaus į Europos Komisiją?

Grįžti į straipsnį

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip Lietuvoje nebuvo, nėra ir greičiausiai nebus sąžiningo doro politiko, kuris supras priesaikos Lietuvos piliečiams esmę. Taigi, koks skirtumas kas važiuos uždarbiauti į Briuselį.

Dantys ,matosi,tvirti

Dantys ,matosi,tvirti portretas
Dantis ne veltui demonstruoja-matosi,kad dar tvirti.Vadinasi,jis irgi tvirtas kaip arklys.Juk arklio tvirtumą irgi dantys parodo.

Anonimui Pidarui

Anonimui Pidarui portretas
Šemetų kursai

tai jau

tai jau portretas
pasiaugins vaikus,pasistatys nameliuką ir taps patriotu.

Jonas

Jonas portretas
Gal kas ir gali kritikuot, bet jau tik ne Auštrevičius, kuris ten sėdėdamas nieko naudingo ir nepadarė. O pinigėlius tai gerus gavo. Ką jis dirbo? Kur rezultatas?

haa

haa portretas
nu gi kaip tik arabu kilmes tai i visus postus papuol ir amzius nesvarbu...

Akivaizdu,

Akivaizdu, portretas
kad kai kuriems PAVYDAS bambą graužia (oho,toks jaunas,o dar KOKĮ atlyginimą gaus )!Vietoje to,kad palinkėtų SĖKMĖS,pradeda ,,malti "atrodo,kad už Lietuvos ribų tai neišeina ....,

brrr

brrr portretas
O kaip dar galėtume pasirodyt kad esame idijotai?

Safyras

Safyras portretas
Karalius turi daugelis šalių, tačiau jie yra tik šalies įvaizdis, bet ne reali jėga. Skurdo lygis Lietuvoje smarkiai padidėjo, nors ir buvo išrinkti politikai su didele patirtimi...Paprastam žmogelis mato, kad politikai pirmiausia apsirūpina savimi, o liaudis yra tik jų norų vykdytojai. Todėl ir sukasi reklamos nuo ryto iki vakaro: pirk, nes tuoj kiti viską išpirks, eik į muziejų naktį, nes dieną gali pamatyti, kad už bet kokį šlamštą mokami didžiuliai pinigai...

Taigi

Taigi portretas
O kas temps žagrę

Galerijos

Daugiau straipsnių