Quantcast

Pasiūlymas Seime: už žiaurų elgesį su gyvūnais – ketveri metai nelaisvės

Grįžti į straipsnį

už  portretas
ketveri metai , ,gerai , tačiau reikia nepamiršti , jog egzistuoja lygtinis paleidimas iš įkalinimo įstaigos , tai kad ir baus 4 metams o išeis žymiai anksčiau . Dar papildomai reiketų , už kolonijoje išlaikymą apmoketų kaltininkas .

Aura

Aura portretas
Reiktų kad baudžiamoji atsakomybė būtų protinga.Gyvūnai-plati savoka,nebent mes visi vegetarais ruošiamės tapti.Kiaulės,karvės,vištos ir t.t-jie.irgi gyvūnai,kad ir kaip būtų gaila jie auginami ir dauginami tikrai ne tam kad jais grožėtumėmės. Pvz.-kiaulės pjovimas-žiaurus elgesys su gyvūnu.Reiktų išskirti būtent šunis,kates-tuos tikruosius ištikimiausius mūsų draugus.

Už svinoruskių trąšas

Už svinoruskių trąšas  portretas
Sušaudyti!

Monik

Monik portretas
O kai žmogų užmuša mažiau duoda,aišku gaila labai gyvūnų,gal tada 4 metai jį į narvą ir tokiom sąlygom pagyventi,nu ir kas 4 metus atsedes ir į laisvę ir tą patį darys

Jonui

Jonui portretas
Jonai eik dirbti ir sumažinsi bedarbystę, nereikia žmonių lyginti su gyvūnais, nes gyvūnai negali apsiginti, pakovoti už savo teises. Mąstančių ir atsakingų žmonių galimybės didesnės nei kankinamų gyvūnų.

Bausti

Bausti portretas
Bausti tuos išgamas ir sodinti į kalėjimą už gyvūnų kankinimą, visuomenė privalo būti nepakanti nelegalių gyvūnų veisyklų savininkams, pranešti atitinkamoms tarnyboms apie šalia kankinamus gyvūnus, nepirkti gyvūnų pas nelegalius veisėjus, kartu bausti ir veterinarijos tarnybas, išduodančias dokumentus gyvūnams iš nelegalių veisyklų. Veterinarijos tarnybos savo aplaidžiu darbu taip pat prisidėjo prie gyvūnų kankinimo nelegaliose veisyklose, todėl bausti reikia ir veterinarijos tarnybų darbuotojus už aplaidumą darbe.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Apsoliuti nesamonė, nes tai problemis nespręndžia. Bandau pateikti sprendimo būdus kurie tikrai padėtų gyvūnui, bet niekam neįdomu nei žurnalistams, nei politikams. Dabar visi šaukia kaip reikia bausti, bet realiai gyvūnam, nuo to bus blogiau. Gyvūnai pasitrauks dar giliau į juodą rinką, o esant pavojui tapti nubaustam bus utelizuojami masiškai slepiant pėdsakus. Bandau pasakyti, bet kam jai pas mus mastuti nėra kam tik piarintis ir politikuoti?????

as

as portretas
NA IS KUR TIEK DALBAJOBU GAL TIK SEIME

Valė

Valė portretas
Nenusiminkite,vaikinas sudaužo merginą kaip obuolį ir negauna nieko,o čia už šuni....as vis tiek sulauksiu kiek metų gaus karbauskio šaiką už savo darbus....

Hmmm....

Hmmm.... portretas
O zmoniu kankintojams realios bausmes nera...tik paburnojimai...

Bronx

Bronx portretas
Ten visi į pušį atsitrenkė

...

... portretas
turi but nuo 4 metu .

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Jurbarko mamyčiukui už ,,moralinę žalą,,- sanatorija,masažai,vandens procedūros,renta iki gyvos galvos.

Jonas

Jonas portretas
Galbut galėtų pasiūlyti kaip mažint bedarbystę, kaip padidint minimumą, kaip sumažint socialinę atskirtį! Ar čia viskas gerai, beliko tik šunų gerovė???

ALGIS

ALGIS portretas
NU ŠAUNUOLIAI , O ŽMOGUI SULAUŽYTI ŽANDIKAULIAI , VISUS METUS NEIŠĖJO IŠ LIGONINĖS --TAI TIK LENGVAS SVEIKATOS SUTRIKDYMAS , , O UŽ ŠUNIS , SUNKUS NUSIKALTIMAS , TAI I Š G A M Ų ŠALIS ČIA SVARBIAUSI ŠUNYS , KATĖS IR PYDARASTAI

Galerijos

Daugiau straipsnių