Quantcast

Partijos keičia lyderius: ar jie pakeičia partijas?

Grįžti į straipsnį

Emma23

Emma23 portretas
Kviečiu jus į privatų sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį! Laukiu tavęs ten :)

...

... portretas
Ech kas per laikai - mokančius gražiau makaronus kabint kažkas labai stengias už eruditus pateikt. :/

Taikliai išsakyta

Taikliai išsakyta portretas
Visiškai sutinku su autorės nuomone.Nors nesu visai liberalių pažiūrų,bet žaviuosi Čmilyte.Ji protinga,išsilavinusi,aukštos kultūros jauna politikė.Galima žavėtis ir jaunuoju Landsbergiu.Žinoma,atmetant kai kurias jo liberalias pažiūras.Nenuostabu,kad rašiusius komentarus raudonuosius pensininkus [kad tai pensininkų rašliavos rodo laikas,nes šiuo metu dirbantieji yra darbuose],nervina tai,kad aptariamieji politikai išsiskiria iš senųjų bebrų ir šiuolaikiškumu,kultūra bei išsilavinimu.Sėkmės jiems.

Gaišena

Gaišena portretas
gobšuoliu partija zmones seniai nuraše, viskas beviltiška

Pachmielytei

Pachmielytei portretas
Na neatrodo, kad jūs pijokė :). O nulis yra ne tik ši veikėja, šiai dienai partijose nulių labai daug.

Pachmielytė

Pachmielytė portretas
Jei Chmielytė politikė, tai aš pijokė. Nulis ji.

rns

rns portretas
nu kazkokia arabe...juk pagrinde arabai ta zaidima zaidzia...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Dabar gautus medalius ir pažymėjimo ženkliukus ji galės kabinti plačios subinės

Pilietis

Pilietis portretas
Gerų politikų ,norinčių kad būtų Lietuvoje gerą visiem gyventi ,tokių žmonių neprileidžia.Jeigu tokie patenka juis tiesiog sudirba arba turi pasikeisti pagal konservatorių požiūrį.Kas bebūtų ,kokia bebūtų nieko gero juose nėra.Aferistė dar viena,norinti gyventi iš mokesčių mokėtojų pinigų.Net šypsena prativna.

Petras

Petras portretas
Juokinga apie Čmilytę skaityt. Tuščia, arogantiška, be jokių idėjų persona. Tikra šachmatininkė, dėl savo pozicijos paaukojo Vilnių, Klaipėdą, Šiaulius, Uteną, Varėną ir t.t. Tikrieji marionetinės pirmininkės vadai yra Gentvilas su Gailiumi. Ir Seimo padėjėjai įdomios figūros. Vienas toks - Dindinius, kuris buvo Masiulio padėjėju iki dėžutės skandalo. Dindinius ne liberalas. Kitas toks - Strupsas priklauso V.Simulik judėjimui, kuris priklauso valstiečių frakcijai Seime.

Anonimas

Anonimas portretas
Pasakų bobutė ta J.Novagrockienė, kitaip nepavadinsi. Ypač juokingi Čmielytėsi Nielsen [tikra lietuvė, bet vyrai ne] ir Palucko portretai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek kainuoja tokie straipsniai ? Mano buvęs darbdavys tokius žmonai užsakydavo gimtadienio proga...

uzsakyti ditirambai klaikioms

uzsakyti  ditirambai klaikioms portretas
vidutinybems ....tai nuliniai veikejai ...skirti tik tam kad galetu uzdengt ,pridengt savo durnumu ,nueinancius is politikos apsivogusius aferistus korumpuotus kysininkus vagis...dabar siuos pusgalvius visi linksniuoja, juokiasi is ju ,o variugos tyliai kikena y sauja , apsauginiais apsistate Durniskese kepdami saslyka...

va taip

va taip portretas
Nei čia tų partijų rimtų yra , nei tų lyderių. Visi susikūrę UAB-us su partijų pavadinimais ir jų pagalba ropščiasi į valdžią, kurios pagalba kuriasi savo gerbuvį ir tiek. Lietuvos žmonėmis susirūpina tik artėjant rinkimams.

zenonas

zenonas portretas
Kodėl reklamuojate Čmilyitę-Nielsen, pagal pavardę yra išdavusi lietuvybę? E.Rudelienę nurašėte? Žurnalistui reikia konstatuoti faktus, o ne užsiiminėti stūmoklio darbu. Kažkokia viena ytė jau buvo vos ne prezidentė, kėlė bokalus, šoko, trypė už "ne jų" gryblandsbergyno iškeltą, kišamą kandidatę, ir gavosi šnipštas. Lietuvoje siautėja nebaudžiamas teisinis nihilizmas.

Anonimas

Anonimas portretas
pirmi du nekenciamiausi zmoniu

Galerijos

Daugiau straipsnių