Quantcast

Partija patvirtino: nuo viruso miręs panevėžietis – liberalas J. Katinas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Liberalų sąjūdžio partija patvirtino, kad nuo koronaviruso mirė vienas iš partijos įkūrėjų, ilgametis Panevėžio rajono skyriaus narys Jonas Katinas.

„Šiandien mus pasiekė skaudi žinia – liberalų bendruomenė neteko svarbaus nario.

Ilgametis Panevėžio rajono skyriaus narys Jonas buvo vienas iš partijos įkūrėjų, jos veikloje aktyviai dalyvavęs nuo pat 2006-ųjų. Visi žinome, kad Liberalų sąjūdis jam buvo svarbi ir didelė gyvenimo dalis.

Jonas buvo mylimas, nuoširdus, šiltas, geraširdis žmogus. Prisiminsime jį su didele meile. Jonai, mums labai tavęs trūks.

Reiškiame nuoširdžią užuojautą šeimai ir artimiesiems. Linkime stiprybės šiuo beprotiškai sunkiu metu.

Koronavirusas atrodo kažkur už namų sienų, kažkur toli. Tačiau jis yra šalia kiekvieno mūsų. Saugokime save ir savo artimuosius“, – rašoma Liberalų sąjūdžio partijos feisbuko paskyroje.

Liberalas J. Katinas mirė trečiadienį Respublikinėje Panevėžio ligoninėje. Tai – ketvirtasis mirties nuo koronaviruso infekcijos atvejis, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Kaip informavo Respublikinės Panevėžio ligoninės atstovas spaudai Vytautas Riaubiškis, pacientas į ligoninę paguldytas prieš daugiau nei dvi savaites, jis į įstaigą kreipėsi grįžęs iš Pietų Afrikos Respublikos, jo būklė visą laiką buvo sunki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS manau

AS manau portretas
Kas toks protingas buvo,kad tempė toki ligonį i Afrika.? Taip kaip Mildažytė marinama vyra i Indija.Ęia baisiau už baisumą.

Nuomone

Nuomone  portretas
Kas meluoja?Gydytojai ar partija? Tik ką skaięiau,kad paskutinis tyrimas buvo neigiamas.Liberalai patylėkit nors dabar.Tai gal nuo AIDS kaip komentare skaięiau mirė? Jei spėjate komentuoti?

durnių laivas

durnių laivas portretas
Litchujanijoje ir toliau sukama viruso psichozė. Žmogus turėjo daug ligų, nuo kurių kiekvienos gali mirti bet kada. Jau vien onkologinė liga paskutinės stadijos viską pasako. Bet nusprendė mirtį nurašyti ant viruso. Čia matyt tam, kad sukeltų dar didesnę psichozę ir paniką. Bet kam nuo to geriau? Gal kaukių ir skystimo perekupams?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių