Quantcast

Parlamentarė įspėja: rekordinis streso lygis visuomenėje gali virsti tiksinčia bomba

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Man dar dabar šlykštu dėl lg bt cirko Laisvės alėjoje. Tai mes už tokią Lietuvą kovojome?

Labai teisingos įžvalgos

Labai teisingos įžvalgos portretas
Gali būti, kad pareis "didžiosios depresijos" laikmetis. Valdžia neturėtų taip blašiytis. Keičia nutarimųs kas dieną, labai nebrandu. Ir, tiesa, spalvotam paradui leista žygiuoti, o nespalvotam panaikino leidimą. Kai akivaizdžios vertybinės griūtys, tai nesmagu...

Q

Q portretas
tai ar ne vyriausybė užleido ant Lietuvos psichologini mara lgbt , jie tiesiog siautėja šalyje , o tikriesiems patriotams bylas kelia .bjauru gyventi darosi , neduok dieve kur mieste sutikti tuos spalvotus padarus .

Taigi gerbiamieji

Taigi gerbiamieji portretas
GERBIAMIEJI JEI PARADAS BUTU KITOKIA TEMA /NE ISKRYPELIU/ BUTU BUVE ISKELTA DAUGYBE BYLU DER KAUKIU NEDEVEJIMO, DEL ATSTUMU NESILAIKYMO,DEL GALIMYBIU PASU IR T.T .Dabar kai zygiuoja tautos ziedas nieko nereikia viskas gerai, net paskiriama vos ne prie kiekvieno po apsaugini.Pagalvokite, jei dar kas nors sugebate mastyti koks poziuris i tautieti darbo zmogu, kuriam kasdien neriama ant kaklo ir verziama po nauja kilpa. Kiek zmogus gali istverti? Gydymas neimanomas, darbas tik tam tikru kastu zmonems,alga tik egzistavimui, o atvykeliams visi malonumai ir t.t.

Lg bt privilegijos

Lg bt privilegijos portretas
Covido fone irgi užkelia streso lygį. Visur rėkia dėl galimybių pasų, o paradams jų net nereikia. Kas čia vyksta? Žmonių durninimas ir priešinimas?

Streso lygį

Streso lygį portretas
Ir paradai užkelia, nes tai yra prieš žmonių valią

Galerijos

Daugiau straipsnių