Quantcast

Parlamentaras S. Jovaiša – Anykščių rajono garbės pilietis

  • Teksto dydis:

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Sergejus Jovaiša tapo Anykščių rajono garbės piliečiu.

Tokį sprendimą priėmė Anykščių rajono savivaldybės taryba, įvertinusi Seimo nario nuopelnus Anykščių krašto garsinimui, sportinius pasiekimus, visuomeninę veiklą bei indėlį remiant sporto ir kultūros renginius.

„Esu nustebintas ir džiaugiuosi pripažinimu, malonu būti vienose gretose kartu su kitais garbiais mūsų krašto asmenimis“, – sakė S. Jovaiša.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Sakykime, kad Anykščiams šis krepšininkas nusipelnė! Bet kokia nauda Lietuvai iš tokio Seimo nario - negi galu patekti į Seimą už "pernykščius" nuopelnus krepšiniui? Jei ir toliau taip balsuosime, tai Lietuvai vėl parvešime "Maskvos saulę" ne tik per Karbauskio trąšas, Skvernelio milicininko mąstymą ar Pranckiečio tarybinio kolūkiečio minties gajumą, bet ur per krepšinį

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
KGB nusipelnusio stukačiaus vardo negavai,koncerve ?????.Skaičiau tavo išleistą brošiūrą,žinau kuo tu kvepi 'patrijote'---OŽIU.---Neliko tos brošiūros š....ą nusivaliau,nes tada tualetinis popierius buvo deficitas,o tokių 'patrijotų' 'knygų' kalnai.---Garsink toliau Tėvynę 'patrijote',koncervų gretose.

ai tai

ai tai portretas
kad jis kreivas kažkoks. Tiek išvaizda tiek pažiūrom. Bernatono draugelis..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių