Quantcast

Parlamentaras R. Lopata ragina prezidentą neatidėti vizito į Sakartvelą

Seimo Tarpparlamentinių ryšių su Sakartvelu grupės pirmininkas Raimundas Lopata kreipėsi į prezidentą Gitaną Nausėdą dėl vizito į Sakartvelą.

"Jūsų vizitas į Tbilisį Sakartvelo Nepriklausomybės dienos proga kartu su Lenkijos prezidentu turėtų ypatingos svarbos Sakartvelo politinių jėgų susitaikymui dėl euroatlantinės integracijos tikslų, Europos Sąjungos ir JAV pasiūlyto vidaus politinio susitarimo dėl neatidėliotinų teisinių ir kitų reformų įgyvendinimo, stiprintų Lietuvos strateginę partnerystę su Lenkija bei didintų Lietuvos prestižą ES", - kreipimesi sako R. Lopata.

Jis kviečia valstybės vadovą neatidėti vizito į Sakartvelą birželio mėnesiui, nes tokiu atveju būta prarasta daug svarbių vizito galimos tarpininkavimo įtakos bei simbolinių prasmių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
dar vienas nurodinetojas islindo...

kartveli

kartveli  portretas
aš esu kartveli (gryzinas) bet ne suprantu kas yra Sakartvelą šalies pavadinimas yra SAKARTVELO (საქართველო) čia tas pats eigų LIETUVA pavadinti LIETUVO

Jūsų rinkėjas

Jūsų rinkėjas portretas
p.Prezidente,pagrindinis šalies vadovas,turi užglostyt tarptautinius santykius ,kuriuos sugadino [gal specialiai]neadekvatus mūsų konservatoriškas seimūnas.Turėkite kantrybės ir daug,daug diplomatijos iki visų kenkėjų paleidimo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių