Quantcast

Padėti valdyti COVID-19 krizei prezidentas buria sveikatos ekspertų tarybą

Grįžti į straipsnį

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
tai kokioje dabar vietoje Lietuva.Rusijoje 18 tūkstančių nuo 108/ milijonų.Lietuvoje 1000 nuo 2,8 milijonoPurvasklaida,GAL PASKAIČIUOKITE,KOKIA VIETĄ PASAULYJE UŽIMAME.

Anonimas

Anonimas portretas
Jokie ,,ekspertu,, sovietai dolbajobu neisgelbes

Jūs dar ilgėsitės Verygos :)

Jūs dar ilgėsitės Verygos :)  portretas
tik to ir trūko piliečiams - dar vienos posėdžiaujančios grupės . Turime SAM , Sveikatos komitetas prie vyriausybės , ULAC , VSC ir kitos org . kuriose dirba šimtai žmonių ! Reiškia jie visi pereinamuoju laikotarpiu gaus atlyginimus už vėjus ? Iš jų bus atimamos ne tik funkcijos, bet ir atsakomybė ? Ir ką padarys ta naujai sukurta struktūra ? Galiu spėti nebūnant ekspertu- sugriežtins karantiną ir kartos tas pačias rekomendacijas tik labiau imperatyviu tonu ? Tai akivaizdu , nes kitų sprendimų NĖRA . Biurokratija " gerovės valstybėje " veža ? !

Taigi,

Taigi, portretas
Pagaliau pabudo! Gal išsigando TRIJÙ VIŠTELIÙ valdymo sėkmės!

Tarybos grįžta

Tarybos grįžta portretas
Kodėl negalimas seksas miesto aikštėje? Užknis patarimais. Dabar sugalvojo patarimais užp.st virusą.

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Ar tai shvarus zaidimas? Kur buvote? Bijojote Skvernelio? Ak, dabar, tai jau laikas (kol ministru tvirtin imo svertas dar liko). "Lideryste"…..

Je

Je portretas
Pagaliau!

vovka

vovka portretas
,,Bomžai" vaikšto sau tarp šiukšlių konteinerių be kaukių -kas juos sugaudys ir skirs baudas? Iš ko jie sumokės? O ,,bauduoti" tik 20 žmonių.

Na tu matai )

Na tu matai )  portretas
Koks VISIEMS lygiai geras mūsų prezidentas :) Valstiečiai suvaldyti situaciją turėjo vieni , net opozicija nepadėjo , tik " žinančiai " kritikavo . O prezidentas ką veikė nuo kovo mėnesio , pandemijos pradžios ? Tada " gerovės " valstybės nebuvo , ekspertų nebuvo , žiūrėjome krepšinį ? Kodėl prezidentas nenorėjo kartu su " valstiečiais " , kada šie KVIETĖ , svarstyti vakcinos pirkimo ? Koks buvo prezidentūros atsakymas ? Maždaug , bijote prisiimti atsakomybę ? O dabar kas pasikeitė ? Be pagarbos pone prezidente , jūs "žaidžiate "politiką su Lietuvos gyventojų gyvybėmis ir sveikata . Mes likome tie patys gyventojai kaip ir prie valstiečių valdžios . Nemalonu ...Tauta - niekas , politika - virš jų ? Linkiu likti vienos kadencijos prezidentu ir nebetikiu jūsų " gerovės " valstybės vizija ir prezidento priesaika " būti visiems " lygiai teisingu . Rinkėjas ir dar likęs gyventi Lietuvoje .

Vanga

Vanga  portretas
Kur buvo prezidentas anksčiau , kol ,kaip šiandien , nesusirgo beveik 1000 žmonių? Kas atsakys?

Galerijos

Daugiau straipsnių